Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa...
Mickey vi cete biti prvi u grupi sa zubicem😉
.
Karla bravo za puzanje👏
Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa…
Mi svako jutro idemo u šetnju bar sat i pol/dva da odspava bar nešto, živim u kraju di god kreneš neko brdo i tješim se kak će se sve fino zategnut i vratit u normalu, al zaboravljam da svaki put pojedem vrećicu čipsa/smokija/štapića 🙈🙈🙈
Sanja sretnih vam 5 ❤️ ma da, to u Zg restorani?
Mi ćemo naj najuže da bude ispod 20 jer mi se neda strepit hoće li postrožit mjere dan prije ili ne.
Karla super za puzanje 🙂
Mickey prvi zubić 🥰
.
Mi pećemo po ravnom, i rijetko iznad sat. Rekla sam da ću uvest brzo hodanje u šetnji dok ne bude vruće , al o tom potom. 😁
Jahanara 😂😂jesi ti meni smijesna s tim komentarima a tako smireno to saopcis😂.bas si opicena😂
Sanjasretnih vam 5 ❤️ ma da, to u Zg restorani?
Mi ćemo naj najuže da bude ispod 20 jer mi se neda strepit hoće li postrožit mjere dan prije ili ne.
Karlasuper za puzanje 🙂
Mickey prvi zubić 🥰
.
Mi pećemo po ravnom, i rijetko iznad sat. Rekla sam da ću uvest brzo hodanje u šetnji dok ne bude vruće , al o tom potom. 😁
Ri
Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa…
Mi svako jutro idemo u šetnju bar sat i pol/dva da odspava bar nešto, živim u kraju di god kreneš neko brdo i tješim se kak će se sve fino zategnut i vratit u normalu, al zaboravljam da svaki put pojedem vrećicu čipsa/smokija/štapića 🙈🙈🙈
Dzabe nam setnje uz toliku kolicinu glupostì!🙊🙉
Jahanara 😂😂jesi ti meni smijesna s tim komentarima a tako smireno to saopcis😂.bas si opicena😂
.
Ovo nam je vec drugo hranenje😏😴
Jahanara uf 😕 nama je prvo u tijeku.
Dva tri puta se bunio, budio, upalila mu šum na vrtuljku i zaspao sam bez drugih intervencija 💪
Jahanara kolike sam sreće to će tak sad stajat do idućeg vala rasta 😄 al evo bila sam na rubu da joj dam cepic danas.
Moja je zaspala u 19, prvo hranjenje u 22:30 i evo sad drugo. Al sad spava kraj mene, biti će sad do jutra vise. I već čujem kak se napinje za kakat tak da i to opet očekujem oko 6 😂 al se voli pokakat tak rano uf
Sortiraj odgovore
Najstariji