Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    31. Kolovoz 2020. 22:07

Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa...  

Jahanara
    31. Kolovoz 2020. 22:08

Mickey vi cete biti prvi u grupi sa zubicem😉
    .
    Karla bravo za puzanje👏

• socka22
    31. Kolovoz 2020. 22:17

Jahanara

Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa…

Mi svako jutro idemo u šetnju bar sat i pol/dva da odspava bar nešto, živim u kraju di god kreneš neko brdo i tješim se kak će se sve fino zategnut i vratit u normalu, al zaboravljam da svaki put pojedem vrećicu čipsa/smokija/štapića 🙈🙈🙈

sagi
    31. Kolovoz 2020. 22:36

Sanja sretnih vam 5 ❤️ ma da, to u Zg restorani?
    Mi ćemo naj najuže da bude ispod 20 jer mi se neda strepit hoće li postrožit mjere dan prije ili ne.
    Karla super za puzanje 🙂
    Mickey prvi zubić 🥰

Mi pećemo po ravnom, i rijetko iznad sat. Rekla sam da ću uvest brzo hodanje u šetnji dok ne bude vruće , al o tom potom. 😁

My baby
    31. Kolovoz 2020. 22:47

Jahanara 😂😂jesi ti meni smijesna s tim komentarima a tako smireno to saopcis😂.bas si opicena😂

My baby
    31. Kolovoz 2020. 23:16

Cestitke na okruglim mjesecima❤️.

• Sancy3
    01. Rujan 2020. 00:11

sagi

Sanjasretnih vam 5 ❤️ ma da, to u Zg restorani?
    Mi ćemo naj najuže da bude ispod 20 jer mi se neda strepit hoće li postrožit mjere dan prije ili ne.
    Karlasuper za puzanje 🙂
    Mickey prvi zubić 🥰
    .
    Mi pećemo po ravnom, i rijetko iznad sat. Rekla sam da ću uvest brzo hodanje u šetnji dok ne bude vruće , al o tom potom. 😁

Ri

Jahanara
    01. Rujan 2020. 02:04

socka22

Jahanara

Kad mi djeca zaspu postajem rupa bez dna-daj smokija, cipsa, cokolade, keksa…

Mi svako jutro idemo u šetnju bar sat i pol/dva da odspava bar nešto, živim u kraju di god kreneš neko brdo i tješim se kak će se sve fino zategnut i vratit u normalu, al zaboravljam da svaki put pojedem vrećicu čipsa/smokija/štapića 🙈🙈🙈

Dzabe nam setnje uz toliku kolicinu glupostì!🙊🙉

My baby

Jahanara 😂😂jesi ti meni smijesna s tim komentarima a tako smireno to saopcis😂.bas si opicena😂

.
    Ovo nam je vec drugo hranenje😏😴

sagi
    01. Rujan 2020. 03:01

Jahanara uf 😕 nama je prvo u tijeku. 
    Dva tri puta se bunio, budio, upalila mu šum na vrtuljku i zaspao sam bez drugih intervencija 💪

MickeyMouse
    01. Rujan 2020. 03:58

Jahanara kolike sam sreće to će tak sad stajat do idućeg vala rasta 😄 al evo bila sam na rubu da joj dam cepic danas. 
    Moja je zaspala u 19, prvo hranjenje u 22:30 i evo sad drugo. Al sad spava kraj mene, biti će sad do jutra vise. I već čujem kak se napinje za kakat tak da i to opet očekujem oko 6 😂 al se voli pokakat tak rano uf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.