Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    31. Kolovoz 2020. 20:41

My baby

Moja je zlato kao i uvijek ja se nemam na sta pozalit😁

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

31. Kolovoz 2020. 20:57

Uf uf stranica, upamtila samo da imam istu haljinu ko kuma od maline ali je nisam nosila jer mi velik broj zacudo 😂
    Ja nemam pojma od tih urinoinfekcija sad ste me malo prepale 😰
    Danas samo 3 puta spavala, prijepodne dva puta po pola sata i poslije podne jednom, ali u komadu 2 sata. Sad spava od pola 9, bas me zanima kako ce noc proci. Danas je od novoga mrkvicu probala, ali skuhano u pilecoj juhi😊 

Hany92
    31. Kolovoz 2020. 21:04

Mellorine

Uf uf stranica, upamtila samo da imam istu haljinu ko kuma od maline ali je nisam nosila jer mi velik broj zacudo 😂
    Ja nemam pojma od tih urinoinfekcija sad ste me malo prepale 😰
    Danas samo 3 puta spavala, prijepodne dva puta po pola sata i poslije podne jednom, ali u komadu 2 sata. Sad spava od pola 9, bas me zanima kako ce noc proci. Danas je od novoga mrkvicu probala, ali skuhano u pilecoj juhi😊

Nije bila namjera❤,ali eto bolje znati,zlu ne trebalo.
    Samo opusteno,nisu nase bebe tek rodene sad se vec lakse da skuzit da nes ne valja😉🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    31. Kolovoz 2020. 21:05

E da, moja je začudo od sve te ludnice okej i “pojela”, količinu kao i jučer. Sad razmišljam dal da joj sutra dam običnu tikvicu ili jabuku 🤔 ovo je bilo dva dana, bez reakcije pa kontam da možemo na iduću isto dva dana, pa ću miješati sa tom butternut. 
    E i donja lijeva jedinica samo sto ne probije! Ja se nadam da je to to i da će to uskoro malo popustiti bol. 

sagi
    31. Kolovoz 2020. 21:17

Anita91

socka22

Bome je danas dan ludih beba, moja jede, zaspi uz vrištanje, odspava (čitavih 20minuta) i do slijedećeg hranjenja samo cvili, kenjka, plače, vrišti. Sreća pa je muž danas doma jer bi inače pukla🤯

Znaci doslovno isto, bio mi je sogor doso na kavu i ja kazem ajde pliz budi malo s njom bar da sudje operem, oprala sam 4 tanjura kad odjednom vriska, suza suzu goni, sljedeca scena sogor uzima peredusu i neeemaaa, nije se ni javio da je stigo doma 😂😂

Neće tako skoro na kavu 😂😂😂
    I moj je danas od podne cendrav, spava samo na rukama. A mi smo 13/14, kao sad nam je sunce 🙈🙈🙈

sagi
    31. Kolovoz 2020. 21:24

My baby 😂😂😂 bravo za princezu 🙂

Ne sjećsm se tko je pitao za vježbanje, odlučila od danas svaki dan vježbat, upalim neki video od 20 min, ali na 10 mali postao nemiran, eto pokušala sam 🤭🙈
    I prošli tjedan sam imala par pokušaja. 
    Počela s videima Lana by habitus, ima postnatal po tjednima, mjesecima nakon poroda. krenula s početnim vježbama koje su još za vrijeme babinja da se polako uhodam 😁

sagi
    31. Kolovoz 2020. 21:33

*Habitus by Lana

• Sancy3
    31. Kolovoz 2020. 21:36

Uopce ne stizem pratit u strci smo oko krstenja.. Danas nam je 5.mj😍😍i cestitke jucer curama na punim mj.
    Muku mucimo s restoranima i sveli smo br na 15 ljudi jer vise nezele uzimati...
    Iii pridruzujem se danu ludih beba😂😂😂

Boa35
    31. Kolovoz 2020. 21:45

Mom

Cure, malo da vas pitam kako vi i šta vaši pedijatru kažu. Mi bile danas na drugom cijepljenju, postavim joj par pitanja pa me začudili odgovori.
    1. NE sa djetetom van po magli jer magla nije dobra zbog velike vlage u zraku. Nikako po magli van. Kad je vjetrovito, ne jer joj ne mogu zaštititi oči. 😳 Živim u Klani, magle je na izvoz.
    2. Mjerenje temperature običnim toplomjerom u guzu. Ja to ne mogu. Ja joj mjerim ispod ruke.
    3. Idemo na godišnji na more u nedjelju na 10 dana. Pitam ju za more, kaže samo do 10 ujutro i od 17h, nikako između! Ja kažem, ako smo u hladu, pod suncobranom, kaže ne jer se svjetlost reflektira bla bla. Ja kažem, možemo li onda ići prošetati s njom u tom vremenu od 10 do 17h, kaže ne prejako je sunce. Ako morate od točke A do točke B odite ali prekrijte kolica. 😳 Pa šta ću 10 dana čamiti u apartmanu većinu vremena??

Što vi mislite o tome svemu i kako vi?

Ovo za maglu i vjetar je istina 🙃
    Mjerenje u guzi toplomjerom.. mi imamo bezkontaktni i s njim mjerimo, al tek da joj prođe 38, možda bi išla i u guzi za svaki slučaj, ovak ne.. 
    A za more, da.. mi smo išli tek iza 18h s malom van i na kupanje..nikako ranije.. mada sad više nije baš tako jako sunce, ali opet uv zračenje je veliko.. nažalost. 

Boa35
    31. Kolovoz 2020. 21:55

Čestitam sa zakašnjenjem na okruglim mjesecima.. i na krštenjima!! 
    Mi se vratili u normalu doma..ali mala je toliko aktivna da ništ ne stignem..danas je spavala 4x po pol h..taman se primim nekaj raditi kad ono evo je budna..a budne smo od 6 ujutro jer je kakala i nije htjela zaspati više 🙈 
    Sad sam krepana..i jedva čekam leći.. ne da mi se niš više.. 
    Počela je puzati..u 3pokreta dođe do ruba kauča 🤦 al presmiješna je jer leži na trbuhu i gura se nogama i tak gmiže, ko zmija mala 🙃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.