Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2020. 21:10

Eto ga uspilo 😀

skoljka
    26. Kolovoz 2020. 21:12

Mommy tak sam si ja jednom jos u trudnoci nesto prckala po postavkama i umjesto dole ispod da stavim princ ja stavila u ime, i mesec dana tak 🙈🤣🤣🤣

E imam pitanje ako koja zna. Znam da kad se sa Ad 1 prelazi na 2 da se postepeno uvodi, svaki dan po jedan obrok se zamjenjuje. Ali mi imamo samo jedan obrok Ad navecer, jel trebam na neki poseban nacin manju kolicinu prvo ili normalno odmah 120ml napravim koliko i 1 svako vece? 

26. Kolovoz 2020. 21:12

Joj mrzim kad dodemo do plakanja od umora -.- 

skoljka
    26. Kolovoz 2020. 21:13

Mom

Mellorine

Evo 😊

Hvala tiiii, valjda će sad upaliti. Ja sam odabrala na forumu Html, to sam krivo.

Sretna vam 4 mjeseca sa zakasnjenjem 💖

Jahanara
    26. Kolovoz 2020. 21:25

Skoljka zasto se uopce postepeno zamjenjuje? Cisto informativno pitam. Citala sam i na zimskim da ide postepeno. S malom to nisam znala pa kad smo potrosili jedinicu, presli odmah na 2 sve obroke🙈 

skoljka
    26. Kolovoz 2020. 21:29

Jahanara

Skoljka zasto se uopce postepeno zamjenjuje? Cisto informativno pitam. Citala sam i na zimskim da ide postepeno. S malom to nisam znala pa kad smo potrosili jedinicu, presli odmah na 2 sve obroke🙈

Koliko znam zbog prilagodbe crijeva, jer je 2 jaca, prilagodjena starijoj dobi jel 🤷🏻‍♀️, da li ima jos neki razlog neznam 🤷🏻‍♀️

Jahanara
    26. Kolovoz 2020. 21:38

Ima smisla. Nisam tad razmisljala o tom. Puno tog na forumu saznam i pitam. Tadasnja grupa se raspala tj otisle cure na face. Nadam se da cemo mi trajati ovdje jer puno korisnih savjeta saznam. Bez obzira koliko mislim da znam uvijek saznam nesto korisno.

MickeyMouse
    26. Kolovoz 2020. 21:47

Mommy i Meddle drago mi je da ste se javile ☺️ meddle nadam se da će muž dobiti negativan nalaz. 
    Moja je postala u ova dva dana toliko aktivna na trbuhu, pa se okreće i na leđa po novom, pruža ruke skroz dok lezi na trbuhu, doslovno je nigdje ne mogu pustiti osim na podu ili kinderbetu.
    E htjela sam pohvaliti Chamomila kuglice, nadam se da sad neću urec, ali su nam stvarno dobre! Tak da moje preporuke. Na donjim zubićima su joj sve izraženije crtice, bas me zanima kad ce probiti zubić. 
    Po novom se jaaako veseli seki, vrišti od sreće, smije se bitno samo da seka izvodi gluparije ispred nje, sto njoj nije problem 😄

MickeyMouse
    26. Kolovoz 2020. 21:49

Jahanara slažem se sa tobom! Ovdje sam saznala hrpu korisnih stvari. I nadam se isto da se nećemo raspast 😄 

skoljka
    26. Kolovoz 2020. 22:32

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Evo drzim nam fige na sve 4 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.