Jahanara i moja se navukla bas na sisu i njoj sisa sluzi i za uspavljivanje i za sve ostalo.npr vodu popije bez problema iz bocice a izdojeno mlijeko nema sanse bar mora curit iz sise.ja sam se izdajala da probam bas da ju mogu ostavit npr sat vremena s nekim al nema sanse,tako mi je i mladja kcer bila opcinjena sisom.s dudama isto nije proslo jednom je slucajno dudala a poslije tog nijednu dudu nece dala sam i novaca i novaca vise i ne pokusavam.
Hvala na odgovorima, znači ništa od mirnog spavanja. Nadam se da ću s vremenom se prestati buditi na to jer od ovog sna sipak.
.
A što se tiče ostavljanja djeteta nekome, ja sam odustala. Inače isključivo dojim, cca svaka 3-4 sata jede, mogu izdojiti da ima dosta ali ona neće nego mene. Tko god da je čuva, kad okrene plakati nema šanse da se smiri dok mene ne ugleda. To mi je bila strašna spoznaja da neću moći nikud, ako i da, max sat vremena ali kao da sam se s tim pomirila... Koliko sam čitala, rekli bi ljudi, takvo je dijete. Vezano jako za mene. 😐 Mene je ova korona još dotukla u smislu izlazak ikuda. Tako mi fali koji put otići u neki centar, popiti kavicu i neobavezno prosvrljati, pogledati njoj robicu malo... A svi kažu nemoj mala je, to se ništa ne provjerava, puno bakterija i ta korona bla bla. I onda smo većinom kući, šetnje oko kuće, malo po šumi i tako. Fali mi socijalizacije definitivno. Ne znam kako vama, ja od kad sam rodila, neki moji prijatelji kao da su nestali.
Hvala na odgovorima, znači ništa od mirnog spavanja. Nadam se da ću s vremenom se prestati buditi na to jer od ovog sna sipak.
.
A što se tiče ostavljanja djeteta nekome, ja sam odustala. Inače isključivo dojim, cca svaka 3-4 sata jede, mogu izdojiti da ima dosta ali ona neće nego mene. Tko god da je čuva, kad okrene plakati nema šanse da se smiri dok mene ne ugleda. To mi je bila strašna spoznaja da neću moći nikud, ako i da, max sat vremena ali kao da sam se s tim pomirila… Koliko sam čitala, rekli bi ljudi, takvo je dijete. Vezano jako za mene. 😐 Mene je ova korona još dotukla u smislu izlazak ikuda. Tako mi fali koji put otići u neki centar, popiti kavicu i neobavezno prosvrljati, pogledati njoj robicu malo… A svi kažu nemoj mala je, to se ništa ne provjerava, puno bakterija i ta korona bla bla. I onda smo većinom kući, šetnje oko kuće, malo po šumi i tako. Fali mi socijalizacije definitivno. Ne znam kako vama, ja od kad sam rodila, neki moji prijatelji kao da su nestali.
Daj mi pomozite, opet ne znam naljepnicu na dno staviti 😄 dugo mi je trebalo da zaboravim 🙈 znam sve odabrati ok samo šta zadnje, Forum, kopirati taj URL i nalijepiti ga u potpis u mom profilu?
E kod moje je srecom cica iskljucivo za jelo svaka 2 pa sad nekad i 3 sata tako da mogu nekad i utec sama na kavu, a juce smo skupa na kavu. Svaki dan smo kod mojih i navikla je na njih i bez problema ostane tako na cuvanju.
Neznam jesam rekla jucer bilo za papicu 🍎, borovnice, pirove p.
Danas butternut tikva, kruska, sljiva, pirove p.( smazala najbrze ikad 😂 ). E da i nađe danas mama domacu jagodu jednu tako da je i nju pojela samo sto je nemamo za uvođenje za 3 dana 😀
Mislim da je spremna i za drugi obrok ona.
Mommyurl za forum i to zalijepis u potpis
Da vidimo 🧐
Ništa od toga, ne samo da to nisam uspjela nego sam i promijenila ime iz Mommy u Mom 🤦 i ne mogi ga vratiti sad 30 dana.
Mom kopiraj link za forum onaj pseudohtml, vrati se par stranica nazad nedavno sam objasnjavala
Evo 😊
Hvala tiiii, valjda će sad upaliti. Ja sam odabrala na forumu Html, to sam krivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji