Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    25. Kolovoz 2020. 21:33

Corinne

Auuu Hanypresladak je!! Gle te obrascice! Okice plave? Bome ga ima! Koliko sad ima kg?

Mene je strah da mi je bebac predebeli, samo ga dojim, a sad ima vec otprilike 8+ kg.

Hvala 😘
    Za sad ima plave,mozda budu tako ko tatine😁
    Je rekli su i u bolnici da je malko deblji ali nis srasno,bude otislo..voli papat,kad trazi dobije.Nekad moram dohranu ako zafali al ono cica mu broj 1🤪
    Prije par dana imao 7,260.
    Bome 8 + veliiiki decko🙂..ma svaka beba za sebe 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    25. Kolovoz 2020. 22:01

Hany i moja ima skoro 7.500 pa mi niko nije rekao da je deblja,je da ima bucaste noge no sve ostalo joj je normalno rasporedeno.

skoljka
    25. Kolovoz 2020. 22:14

Corinne

Ma bas se trudim ga ne nositi, al su ga sad na godisnjem razmazile tete i bake. Najteze mi je nakon dojenja i uspavljivanja, premjestiti ga u kinderbet a da bude bez buđenja. Ne znam kako cu za koji mjesec, i sise su mi ogromne 🤭😑.. tako da jadna moja leđa.

Ja ga iskljucivo dojim na zahtjev, pa nemamo neki dnevni raspored, a navecer jede dva tri puta između 21 i 06. Rodio se sa 4 kg, i iz bolnice izasao sa 4.. tak da je i sam start - ne mali. Imamo pregled iduci tjedan, pa cu tocno vidjeti. Ne znam jel postoji mogucnost da je debljina bebe problem.. Nisam o time razmisljala dok me sestra nije pocela zezati da je mali debeljuco i da mora na dijetu (moja sestra je opsjednuta izgledom)

Jooooj daj molim te beba od 3 mjeseca na dijetu. Ok start mu je bio pozamasan onda nije ni cudo da ima toliko, po tome ispada skroz normalno. Aliii... Ti njega nemoras vise dojiti na zahtjev, nego mozes pokusavat polako uvoditi hranjenje na svaka 3 sata. Pokusaj ga ne dojiti samo da bi ga smirila. Sto bi rekli da ima rutinu. 

Hany92
    25. Kolovoz 2020. 22:22

My baby

Hany i moja ima skoro 7.500 pa mi niko nije rekao da je deblja,je da ima bucaste noge no sve ostalo joj je normalno rasporedeno.

Ma da,nista to mene ne brine,sve se to njima rasporedi.Nego ti dr.sve gledaju po tablicama i onda bacaju price🤪

My baby
    25. Kolovoz 2020. 22:32

I da hany presladak je❤️

Hany92
    25. Kolovoz 2020. 22:42

My baby

I da hany presladak je❤️

Hvala ti😘

Jahanara
    25. Kolovoz 2020. 22:45

Ma kakva dijeta bebama, ne znam ni kako bi se to provodilo. Znam dosta beba koje su puno dobivale na pocetku i poslije se to sve izgubilo kako su rasli.
    .
    Bome bi i mi mogli krenuti sa nekom rutinom jer nama je sisa za sve. Za glad,za utjehu,za spavanje...

Boa35
    25. Kolovoz 2020. 23:05

Jahanara

Malina vi imate krstitke ovaj vikend kao i My baby? Kako ces tako pokocena?
    .
    My baby znaci kod tebe sve spremno za festu👍
    .
    Skoljka primjetila sam i ja i tortu i balone😘 jos sam gledala od ceg su kasice😀
    .
    Vjezbanje-sta je to🙈
    .
    Zbilja, kakvu vodu dajete bebama? Maloj sam na pocetku prokuhavala pa onda kupovala Janu. A sad sam razmisljala da uzmem vrc za filtriranje vode-koristi tko od vas? Iskustva?

Mi imamo britu doma..super nam je..a filteri iz mullera, njihova marka odgovaraju za nju, što je super jer su puuno jeftiniji nego originalni. 
    No ja i iz brite vodu malo prokuham, samo zavrije i maknem je. 

Corinne
    25. Kolovoz 2020. 23:07

Hvala školjka na prijedlogu za dojenje. Iskreno, vec mi je dosta vađenja sise stalno. Dok je bilo vruce, ajde.. jer ne pije nista drugo. Sad bi rado uvela neki raspored. 

Ja naravno nisam za nikakve dijete, ne ni za sebe, a kamoli za djecu! Ovo je bila (loša) zezancija moje sestre.. neka su oni nama sretni i zdravi, bebice male slatke 🥰

Boa35
    25. Kolovoz 2020. 23:10

Hany92

https://ibb.co/cbcBwCW
    😋😁

Presladak sam 🥰🥰💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.