Skoljka uvijek prvo primijetim torte 🙊😂
Malina uf nadam se da je to sad to i da će samo popuštati 🤞
Hany slatkiš 🥰
Auuu Hany presladak je!! Gle te obrascice! Okice plave? Bome ga ima! Koliko sad ima kg?
Mene je strah da mi je bebac predebeli, samo ga dojim, a sad ima vec otprilike 8+ kg.
Hany presladak je!
Ja sam davala prokuhanu vodu kad je bila bas vrućina, sad ne dajem 🤷🏼♀️ Budem od idućeg tjedna kad krenem sa kašicama ali ću isto prokuhanu.
Corinne bome je to puno kila za nosanje 😄 moja je cca 6 kila pa mi ruke otpadaju. Bude se to sve istrošilo kad krene puzanje i druge aktivnosti.
https://ibb.co/3Y2jZ2s
💙ozbiljan
Ajme sto se on zamisliiooo, misli odlutale 🤔presladak je i buckoo 😍
Auuu Hanypresladak je!! Gle te obrascice! Okice plave? Bome ga ima! Koliko sad ima kg?
Mene je strah da mi je bebac predebeli, samo ga dojim, a sad ima vec otprilike 8+ kg.
Uhh bome ga ima, jel ga nosas, joj za koji mjesec raspast ces se 🙈🤣 svako koliko doji? A gurman djete, stas, nije ko ovaj moj smizlo 🤣🤣
Auuu Hanypresladak je!! Gle te obrascice! Okice plave? Bome ga ima! Koliko sad ima kg?
Corinne, i moj tako 🙈 bio je 7400 prije 3 tjedna... Nije ni cudo sto me pokocilo u vratu 🙄😁
Ma bas se trudim ga ne nositi, al su ga sad na godisnjem razmazile tete i bake. Najteze mi je nakon dojenja i uspavljivanja, premjestiti ga u kinderbet a da bude bez buđenja. Ne znam kako cu za koji mjesec, i sise su mi ogromne 🤭😑.. tako da jadna moja leđa.
Ja ga iskljucivo dojim na zahtjev, pa nemamo neki dnevni raspored, a navecer jede dva tri puta između 21 i 06. Rodio se sa 4 kg, i iz bolnice izasao sa 4.. tak da je i sam start - ne mali. Imamo pregled iduci tjedan, pa cu tocno vidjeti. Ne znam jel postoji mogucnost da je debljina bebe problem.. Nisam o time razmisljala dok me sestra nije pocela zezati da je mali debeljuco i da mora na dijetu (moja sestra je opsjednuta izgledom)
Hany presladak je💙
.
Bome cure imate sta nosati😅 uzela sam danas malu od bratica-2 mj starija od nas, ima 8.5kg, ruke mi otpale. Nisam navikla.
Sortiraj odgovore
Najstariji