Skoljka sretnih 6 mj 🎉🎉🎉🎉 prekrasni ste 😍
Brankice ma sigurno su vec nestale 😊
Karla inace takvo stavljanje na noge je strogo zabranjeno, to su nam uvijek govorili na vjezbicama, a i sad pedijatrica. Slatko mozda izgleda, ali ce poceljeti se prerano ustajati sto je onda opterecenje za kraljeznicu. Dok su tako mali pedica samo na taj nacin reflekse provjerava. Također i odgurivanje nogama on nesto ili od nas je isto nepozeljno jer tako jacaju tonus nogu. Samo dobronamjeran savjet.
.
Moja zaspe oko pola 10 pa buđenje u ponoc pa 2 pa 4 pa tad je valjda vec naspavana jer se onda budi u 5 i u 6 skroz razbuđena.
Ma ne stavljamo je puno..mada bi ona staaalno htjela biti na nogama..ne znam kud se žuri ,🤦 to joj je prezanimljivo sada.. 🤷
Malina vi imate krstitke ovaj vikend kao i My baby? Kako ces tako pokocena?
.
My baby znaci kod tebe sve spremno za festu👍
.
Skoljka primjetila sam i ja i tortu i balone😘 jos sam gledala od ceg su kasice😀
.
Vjezbanje-sta je to🙈
.
Zbilja, kakvu vodu dajete bebama? Maloj sam na pocetku prokuhavala pa onda kupovala Janu. A sad sam razmisljala da uzmem vrc za filtriranje vode-koristi tko od vas? Iskustva?
Školjka sretnih 6!💙😊🎉
Ii da supeer stee🤩🤩🤩
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Skoljka, sooori, gledala sam i ja tortu i kontaka kak je originalno 😁❤️
.
Jahanara, nadam se da ce proci do subote, inace ga muz bude drzao, ja nezz sta drugo!
Eto ledim vrat i rame cijeli dan, dojim s veeelikim oprezom, malo je lakse, i malo mi je lakse i psihicki s obzirom da ga samo muz nanasa 🙈 svejedno je sjebano i nadam se da nece ujutro bit opet kriticno.
I da, ja ne dajem vodu, dala par puta prokuhanu a kasnije planiram davati prokuhanu
Sortiraj odgovore
Najstariji