Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    25. Kolovoz 2020. 12:07

Cao cure! 
    Jahanara tenks kaj pitas ;) ja sam isto bolje danas, fala bogu vise grlo ne boli, sad samo smrcam..bilo me strah da ne zarazim maloga, valjda necu..
    Skoljka sretniih veeeeeelikih 6!! Divni ste🥰
    Noc prosla okej kod nas isto nakon dugooo vremena, jucer nikak zaspati i na kraju ga bezveze stavila u kinderbet, nikd ga ne stavljam tamo(spava samnom u krevetu) i nakon pola sata sam zaspao, bili u soku i MM i ja🤣 ja nisam mogla zaspati do prvog budenja koje je bilo tek u pola 1🤟

Corinne
    25. Kolovoz 2020. 12:08

Školjka super ste! Preslatke su fotke! 🥰
    Jao malina pa to zvuci strasno, mozda ipak neka injekcija ne bi bila losa? Sad kad sam procitala kak ti je bilo jutros... moji bolovi su nista. Drzim fige da bude bolje sto prije. 🤞🤞🤞 Mozda nazovi svog doktora pa ga pitaj za savjet.

Sto se tice vjezbanja, ja stalno pricam o tome a nikak da krenem, iskreno ne znam ni kad bi, osim sa bebom u kombinaciji. Ma nije ni do izgleda, nego bi bas neke vjezbe za leđa.

Majuska
    25. Kolovoz 2020. 12:20

Pa i mene leda ubijaju ali ja sam prije trudnoce imala problema sa ledima i sad opet ,a tijekom trudnoce nista 🤷‍♀️
    Ma meni je i do izgleda haha sve u guzicu otislo ,uzas ...nemogu nijedne hlace preko guzice 🤣🤣🤣

MickeyMouse
    25. Kolovoz 2020. 12:59

Joooj vježbanje evo i mene u klubu 😄 svaki dan počinjem “kad cure navečer zaspu krećem, evo danas je taj dan” i još se nikad nisam pokrenula. Ja sam prije prve trudnoće vježbala pilates (ima na Youtubeu ženska odlične videe i programe Boho beautiful se zove) ali od tad do danas koma,  ništa. A sto veli Corinne trebala bi ak radi ničeg onda radi leđa jer me ubijaju.
    Corinne super da je put dobro prošao!
    Bejb drago mi je da si bolje.
    Malina možda bi ipak trebala na inekcije, ovo zvuci kao da neće samo proći 🤷🏼‍♀️

• Sancy3
    25. Kolovoz 2020. 13:00

Skoljka sretnih 6mj.fotka je odlicna...
    Ja danas nemogu mrdnut kolko je aktivan to se baca na trbuh pa vristi jer nezna rukicu izvuc, pa vristi jer mu je dosadno, pa vristi jer mu se vristi... Uglavnom vrlo bucan dan ostajem bez sluha... 😂😂😂

25. Kolovoz 2020. 13:02

Pricala sam sa fizijatricom, samo led i struja, zvala privatno, ali sve popunjeno. Sad samo ledim i lakse je.
    .
    Gledala i ja da cu cu vjezbati ali procitah da upala misica moze izazvati kiselo mlijeko pa sam odustala. 

My baby
    25. Kolovoz 2020. 13:09

Skoljka preslatki ste.
    Sto se tice vjezbanja ja vjezbam vec odavno i imala sam upalu misica no ne vidim da je utjecalo na mlijeko mislim da to ne utjece na mlijeko.
    Sto se tice budenja ja tu nema sta prijavit😂kod nas sve isto spavamo citavu noc.
    Narucila sam haljinicu za krstenje,dogovorila restoran a poslije doma navecer rostilj i jos nemam blage veze sta cu obuci najrade bi otisla u tajicama i majici kratkih rukava😂

skoljka
    25. Kolovoz 2020. 14:57

Hvalaa cure.. ❤️
    Sagi hvala sto si komentirala tortu, valjda si ju jedina primjetila 🤪
    Ja se toliko potrudila da bude oginalna i  simbolicna jer smo krenuli sa kasicama, a nitko je nije primjetio  🤪, naravno da sam odustala od prave torte iako sam sve pripremila jer sam skuzila da cemo ju muz i ja sami smazat i samo nabit jos kila. 
    Malina bome si bas pokocena 🙄 
    Bejb eto rjesenja za tvoje muke, tako i ja svog spustimi sam se uspava. 

Vjezbanje sta ono bi to 🧐🤣🤣🤣🤣

My baby
    25. Kolovoz 2020. 15:13

Skoljka oprosti torta je mrak😀😘

Boa35
    25. Kolovoz 2020. 15:33

skoljka

🥳

😍😍😍😍😍
    Koliko ljubavi u samo dvije slike!!! 
    Čestitke na okruglih 6 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.