Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    21. Kolovoz 2020. 23:25

Skoljka to ste vadili krv za željezo? Jel iz prstića? Moguće je da mu vrijeme ne odgovara za kasicu 🤔
    I tako mala djeca moraju nositi maskice? 
    Ja mažem sa kamagelom, na bazi kamilice je isto.
    Mybaby bome vas je svašta snašlo 🙁 nadam se da ćete svi brzo biti bolje! 

Jahanara
    22. Kolovoz 2020. 05:48

Ok, kakat mora al bas u 5 ujutro i to do pola ledja🙄
    .
    Uf My baby svasta te snaslo! Brzo se oporavi! Od prijateljice mali je imao ucestale glavobolje pa je doktor rekao da se kod njih glavobolje javljaju ulaskom u pubertet. 🤞 da ste se vi rijesili glavobolja promjenom naocala.
    .
    Malina vi imate drugi vikend krstitke?
    .
    Nas pedijatar ne salje vaditi krv u sklopu sistemstskog. Samo ako nesto je.  Skoljka 🤞 da nalazi budu dobri.

22. Kolovoz 2020. 07:26

Jutroo ☕☕☕ dalje necu o noci 😂
    Kako meni to bzvz da se ti pedijatri ne usuglase pa da je kod sviju isto. Meni je bilo gore vađenje krvi neg cijepljenje, nalazi sve ok.
    Mislim da od 3 god djeca moraju nositi maskice.
    Moja posto poto pokusava propuzati. Jucer kroz dan isto svako malo eto je na koljenima i ljulja se naprijed nazad, presmijesna je.

22. Kolovoz 2020. 07:27

Daaa, satovi, lusteri i staklovinje kod bake u regalu :D moj gleda i knjige u polici, sarene :)
    .
    Jes, krstici 29.8. . Jucer muz i ja obukli malog, upisali se od smijeha 😂😂😂
    https://ibb.co/T8v10XR
    Hlace na crtu, kravata, nema zajebancije 😂
    .
    Pakiram se za put, mali zaspao gledajuci medu zvecka
    https://ibb.co/kB84Gny
    Znam da ne smije imati tetru al nije bio plan da zaspi 🙈
    Tako da sad pijem kavu i mogu normalno napisati post. 😁
    .
    Smrznula sam kruske i breskve za kasice, pa ima toga dosta mogu rec, mialim da necu pretjerivati jer je toliko drugih namirnica a treba proc milijun kombinacija 😁 onako, po 4 komada vocki je.

22. Kolovoz 2020. 07:29

Mellorine

Kako meni to bzvz da se ti pedijatri ne usuglase pa da je kod sviju isto. Meni je bilo gore vađenje krvi neg cijepljenje, nalazi sve ok.
    Moja posto poto pokusava propuzati. Jucer kroz dan isto svako malo eto je na koljenima i ljulja se naprijed nazad, presmijesna je.

Mellorine, ajme vec to dolazi?😱
    Daj mi reci kad se pocela okretati s trbuha na ledja? Ovaj moj se tak ljuti po noci jer ne zna, pa uz sisanje imam budenje i za to. 

skoljka
    22. Kolovoz 2020. 08:02

Jutrooo, mogu slobodno reci dva nocna budjenja, u 3 i 5:30 nadam se da je to samo nocas 🥴

Miki da za zeljezo vadjenje iz prsta. Ali svejednonje tesko, mozda sto je prvi put 😔

Melorine super za malenu 👍🏻 i meni se cini da bi moj mogao uskoro, ali nezna podici guzu, to su borbe samo takve 🙈😂 🦎

skoljka
    22. Kolovoz 2020. 08:06

Malina sretan put, neznam kud idete. Jao jest smjesan, pa on vec pravi gospodin 😍

Mybaby eee da glavobolje kad se ulazi u pubertet, to je gadnoo 🥴

22. Kolovoz 2020. 08:25

malina08

Mellorine

Mellorine, ajme vec to dolazi?😱
    Daj mi reci kad se pocela okretati s trbuha na ledja? Ovaj moj se tak ljuti po noci jer ne zna, pa uz sisanje imam budenje i za to.

S trbuha na leđa se jos uvijek manje okrece i cesce se pocne buniti da je ja vratim, zato nekuzim kud ce prije na puzanje, a nije ni to skuzila kako treba. A tako i ja vidim da imamo kombinaciju za buđenja od gladna sam, okreni me, vruce mi je i tako... jedva cekam da malo zahladi da vidim jel ce bolje biti jer ona nije da place po noci pa da bih znala da je nesto smeta da su zubi il tako nego njurga nesto i roni tako po kreveticu

22. Kolovoz 2020. 08:26

Malina e a malac je tip top sređen, nek se zna ko je glavni 😀

Jahanara
    22. Kolovoz 2020. 08:42

malina08

Daaa, satovi, lusteri i staklovinje kod bake u regalu :D moj gleda i knjige u polici, sarene :)
    .
    Jes, krstici 29.8. . Jucer muz i ja obukli malog, upisali se od smijeha 😂😂😂
    https://ibb.co/T8v10XR
    Hlace na crtu, kravata, nema zajebancije 😂
    .
    Pakiram se za put, mali zaspao gledajuci medu zvecka
    https://ibb.co/kB84Gny
    Znam da ne smije imati tetru al nije bio plan da zaspi 🙈
    Tako da sad pijem kavu i mogu normalno napisati post. 😁
    .
    Smrznula sam kruske i breskve za kasice, pa ima toga dosta mogu rec, mialim da necu pretjerivati jer je toliko drugih namirnica a treba proc milijun kombinacija 😁 onako, po 4 komada vocki je.

Presladak je🥰
    Sretan put!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.