Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    21. Kolovoz 2020. 16:25

Ajme Vaki 2 godine🙄🙄 oni nisu normalni... sta je malcu? 

My baby
    21. Kolovoz 2020. 16:52

Cure tu sam hvala na pitanju bas mi je lijepo procitat da vam falim😀.Kod mene mladja kcer imala uzasne glavobolje,pa sam ju tu vodila pedijatru jer su me isprepadali sa dijagnozama.Bogu hvala ne sumnjaju na nista.Poslije tog smo morali na oftamotoloski jer ona nosi naocale a njoj jadnoj duplo skocila dioptrija,pa smo naocale zamijenili pa cemo sad vidjet hoce li to stati.Onda mi se mala jedandan prosmrkala,al nas aspirator i sterimar spasili.Sutra je bila ko nova.A ja,mene satralo,temperatura,kasalj mislila sam da cu umrijet.Danas obavila pregled kod doktora u poliklinici jer mi sestra tu radi kao medicinska i ako se nastavi temp u pon moram nalaze vadit.Drugimasuper za dobre preglede a sto se tice muskih ma dajtee.Sta sve mi stignemo sa klincima i ja ovako bolesna da se on razboli jos bi i njega morala tjesit na sisi.Tako da glave gore i budite ponosne sto imate celicne zivce.

skoljka
    21. Kolovoz 2020. 17:33

Karla moj je 66 cm i 6800g, nema debelu guzu ni nogice , onak vise je manekenski 😎😝 zato tek na 3, nadam se da ju necemo preprzo prerast jer je stvarno imam puno.

Da i ja sam bas htjela napisati da pelene ne gledazi samo po kilazi nego i po gradji djeteta. Meni recimo vijoleta ne odgovara nikako, jer je siroka a plitka, vise mi odgovaraju model pampersica te ugl malo duguljastije a uze i tanke pelene.
    Ja isto na pipanje provjeravam pelenu ili pomirisem, u tome malac uziva, dignem ga u zrak i pomirisem on vristi od smjeha.

Vaki a joooj, koja steta da se tak dugo ceka i pacenje djece s tim maskama 🥴, kako je drugi malac?
    Mybaby a joj tebe bas svasta snaslo. Ajd nek si se javila, brz oporavak tebi, a curki da stane rasti dioptrija 🤞🏻

skoljka
    21. Kolovoz 2020. 17:40

Mi smo danas bili na vadjenu krvi, bas mi je bilo tesko. Veli muz tko je prije poceo plakati ☹️ ja 😔malac zaplakao kad ga je bocnula i malo kad ga je jednom stidnula da ide krv. Ali zato cijeli dan ima napadaje iznenadnog neutjesnog placa 🤷🏻‍♀️ vjerujem da je od toga.

Jutros kako mu nisam stigla tempirati kasicu jer amo morali ici, uzela gotovu banana i jabuka,pa mu pocela davati poslije vadjenja krvi, ma kakvi nema sanse, plakanje ko da mu neznam sta radim, na kraju mi na rukama zaspao sto nije nikad. Ponudim mu oko 14h nakon budjenja, on otvara lijepo usta, a inace duda zlicu. Sve sam vise uvjerena da mu ujuteo nudim u krivo vrijeme. Znaci izmedju dva dojenja, a sad sam nakon spavanja.

skoljka
    21. Kolovoz 2020. 20:36

🧐???
    Jeste to zaspale ili ste se sve nekug pokipile za vikend 😎

Melorine dobila sam domacu ciklu, akuhanu, trebam ju samo oguliti. Jel ju mogu narezat na snite i zalediti, nemogu sve iskoristiti? 

Corinne
    21. Kolovoz 2020. 21:28

Ja sam mislila da nes krivo kopčam na pelenama, kad su mu na knap a idu do 10kg. Imate pravo, sljedeci paket ce biti četvorka.

Danas malac zaspao na skoro dva sata popodne, i između pranja kose, kuhinje i dr. Izabrala sam spavanje! Bas mi je dobro doslo, kad sam se probudila nisam znala di sam, ni koji je dio dana 

Jel mažete necim ubode od komaraca bebama? Moj ima jedan veliki na ruci, namazala sam mu Prepom, al ne povlaci se

21. Kolovoz 2020. 21:46

Skoljka nadam se da nije kasno za odgovor, da da samo je srezes na zeljene kockice i zaledis. A kad ti treba uzmes kockicu i stavis u malo vodice od kasice sto si kuhala i ona se zacas odledi

21. Kolovoz 2020. 21:59

Ja sam u guzvi cijeli dan.
    Kupili odijelo za krstitke 🥳
    Popodne radili muz, mali i ja kremsnite, jedva cekam sutra da ih sve pojedem 😍 onak odem u slasticarnu i uzmem 6 kremsnita, potrosim novce i jos bi tako da sam se odlucila na tepsiju 🙈
    .
    Sutra putujemo sat vremena voznje mom bratu na rockas u neki vinograd, valida cemo izdrzat u autu 🤞 vise me brine ova vrucina 🙄
    .
    Mybaby - 🤞 da se vratite u normalu
    Skoljka - jel malac bolje? Mis mali ❤️ ja isto placem na pikicama

skoljka
    21. Kolovoz 2020. 22:53

Melorine hvala, izrezala sam na snite i u vrecicu na zip onak plosnato poslozila, joj moram se ajetiti poslikat to moje smrznuto povrce i voce, izgleda ko da su ladice 🙈
    Corine i ja sam danas htjela ubit oko tak s malcem al me zeunuo, probudio se. Ja mazem, ali sad u mraku ne vidim lako se zove,  gel od kamilice, preko noci prodju ubodi.
    Malina evo upravo plakao, zaglavila mu ruka izmedju madraca i ogradice, neznam kako je to uspio 🙄ali nastavio je spavati.

Ee zaboravim napisat, odusevljen je satovima i lusterima. Ispred svakog sata moram stat, bas se okrece za njima, tocno je naucio gdje vise, sav u cudu gleda, ja mu velim to je sat tik tak a on slozi facu odusevljenja. Bas vidim da neke stvari pocinje kuziti. 

My baby
    21. Kolovoz 2020. 23:11

Skoljka i moja ti obozava sattove pogotovo zidne velike mislim da sam to davno pisala.mi smo na 4 vec odavno sto se tice pelena,jer imamo bucaste noge pa nam je trojka bila mala.Moja je pocela uveliko pricati i gugutati najvise kad mene vidi naravno😂.Sto se tice mladje kcerke mislim da joj je sad ok s novim naocalama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.