Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    21. Kolovoz 2020. 09:19

MickeyMouse

Jutro!
    Mojoj kavi treba kava 😶☕️ 9 je a mi smo već obavili prvi spavanac haha grize, glođe, cucla od 6. Ja evo ne znam, ponavlja se kao i sa starijom sto se tiče zubi.
    Ja imam još par komada dvojke pa prelazim na trojku PPC, meni su te još najbolje.
    Hany92 kažu da je prva godina nakon dolazaka bebe dosta stresna za par, još u kombinaciji sa vašom situacijom dodatno, ali nadam se da ćete uspjeti to proći ☺️ Samo puno razgovora i razumijevanja sa obje strane i sve će biti okej!

Jutro,moj isto sakicu gura i radi grimase..gledali smo cinii mi se da dole nice mali bijeli zubic😜
    Hvala na podrsci!😘

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Majuska
    21. Kolovoz 2020. 09:34

malina08

Ppc 3 kazete da je mala? Znala sam da nisam luda, i nama je knap oko nogice a moj mali ima preko 7,5kg.
    .
    Jbt ja nisam nista spavala. Ne znam sad kad je sto bilo al gubim se u dojenju i stavljanju bebe na trbuh, pa hoce nazad ledja i tak ukrug da bi u 4 ujutro takav plac poceo.. evo sad se tek smirio. Sta se dogadja, zubi??
    .
    Jos secer na kraju, pukla mi narukvica od perlica, sve se sasulo po krevetu, nisam ni skuzila. A kako sam sam glumila nindzu tako sam to razbacala posvuda u krevetu, a onda tokom noci su padale na laminat. 😁
    .
    Samo da prezivim dan 😵

I nama je luda noc bila , plakanje u snu svaka 2 sata ...uzas place ona placem ja hahaha 
    Ljuljam ju na rukama sve 5 ,cim sam je spustila urlanje .
    Svakako ce danas biti dug dan 😅

21. Kolovoz 2020. 12:18

Sagi, znas kak spavamo s bebom u krevetu? Tako sto su nam muzevi na kaucu 🙄😁
    .
    Meni indikator crta nista ne predstavlja, mi mijenjamo pelenu svaka 2 sata ili 3. Cak ni guzu ne mazemo s ama bas vise nicim vec 2 mjeseca

Boa35
    21. Kolovoz 2020. 12:19

Hany ma bit će to sve ok 🤞💙
    A nemojte gledat pelene po kilaži, nego po građi bebe..
    M je prešla 7kg, al bome kad ovo potrošimo idemo na četvorku.. 
    Evo mi popapali kašicu..znači batat + tikvica je jedina kombinacija koju pojede 10tak žličica..ostale namirnice prođu 3-4 žličice 🙄🥴

• Sancy3
    21. Kolovoz 2020. 13:08

Mi smo danas rucali brokulu😂😂😂😂proslo je zadovoljavajuce dobro, pojeo je nekih 100g, nisam ga htjela vise muciti sutra cu ju s batatom napravit

sagi
    21. Kolovoz 2020. 13:11

malina08

Sagi, znas kak spavamo s bebom u krevetu? Tako sto su nam muzevi na kaucu 🙄😁
    .
    Meni indikator crta nista ne predstavlja, mi mijenjamo pelenu svaka 2 sata ili 3. Cak ni guzu ne mazemo s ama bas vise nicim vec 2 mjeseca

😂😂
    Mojem nekad baš smeta dpk je malo popišsn pa nas plava crta spašava bezveznog nunanja, uspavljivanja🙈

21. Kolovoz 2020. 13:29

Meni crta nista ne predstavlja ja to po opipu, a to bude na otprilike svaka 2/3 sata kako kad, ospim kad se ukaka onds odmah naravno.
    Mi danas fulali vrijeme za kasicu tj bila je sita i naravno da nije mogla, e onda sam je ponovno kasnije napravila i usput imala blitvu da i nju proba tako da nam je i bolje ispalo da prvu nije mogla. Jabuku i blitvu sve smazala 😀

Vaki
    21. Kolovoz 2020. 16:02

Hany - 💕
    Majuska - sve sam pomiješala... Probava ili zubići?
    A, ovo s mužem je čisto normalno... Bit će bolje! Mene nakon 19 godina još uvijek uspije iznenaditi glupostima, a vjerujem da je i obratno... 
    Sagi - kako kaže Malina… 😁🤪

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    21. Kolovoz 2020. 16:04

Mi smo danas opet bili na procjeni kod logopeda. Čeka se 2 godine za vježbice... Katastrofa! Miš je morao nositi maskicu pa je sve ponavljao par puta kako bi ga logopedinja čula. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

21. Kolovoz 2020. 16:18

Vaki a zasto morate logopedu, ajme uzas da se toliko ceka pa tad ce vec u skolu. A jos i te maske pa sto mogu s njima, ja neznam kako cu svoju sad u rujnu natjerat da je nosi jer ima kontrole na goljaku. Danas joj stavila za probu, a ona ako je minutu nosila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.