Školjka pa koliko ti kg ima Aaron?
Mi smo prešli 7kg i bome joj pampers pc trojka već na knap.. sad smo uzeli huggies br 4 i lijepo joj sjednu, ništ je ne stišće..tak da ćemo potrošiti ovo još što imamo trojke i idemo na 4..
ee da! Moj malac je imao 6,8 kg prije vise od mjesec dana, i sad su mu ppc3 bas nekak na knap..al mislila sam da sam luda, jer na njima pise da su do 10 kg.
Školjka odlično za ponudu za godišnji! Lijepo ćete se odmoriti!
Hany92 meni je očito promaklo zašto ste išli na magnetsku, ali držim 🤞 da nalazi budu ok i da odahnete od briga.. vjerujem da ni tebi mi mužu nije lako, pa ste zato zahladili, ali sigurno ćete riješiti sve i bit će sve po starome!
Sanja bravo za kašicu!
Meni M pojede prve 3 žlice ok i onda dalje krene pljuvati i mrštiti se, dok ne zatvori usta i ne želi ih otvoriti.. ponudim joj bocu s vodom pije, žlicu s kašicom više neće 🤷 to radi zadnjih 2 dana, ne znam zakaj, pa prošli tj kad smo krenuli s kašicama je bolje papala nego sada.
Hvala🙏❤
Pa na magnetsku smo isli jer se to nadovezuje kao pregled koji smo dogovorili jos dok smo bili u bolnici ako se sijecas,pa smo izgubili termin i sad ponovo.To ce doktorima otkriti gdje je tocno problem,s obzirom da sumnjaju na urodjeno suzenje cijevcice koja ide iz bubregica(sto ako se ne rijesi dolazi do konstatnih upala urinarnih),zato pije antibiotik dok se ne nade rijesenje koje bi bilo trajno.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ppc 3 kazete da je mala? Znala sam da nisam luda, i nama je knap oko nogice a moj mali ima preko 7,5kg.
.
Jbt ja nisam nista spavala. Ne znam sad kad je sto bilo al gubim se u dojenju i stavljanju bebe na trbuh, pa hoce nazad ledja i tak ukrug da bi u 4 ujutro takav plac poceo.. evo sad se tek smirio. Sta se dogadja, zubi??
.
Jos secer na kraju, pukla mi narukvica od perlica, sve se sasulo po krevetu, nisam ni skuzila. A kako sam sam glumila nindzu tako sam to razbacala posvuda u krevetu, a onda tokom noci su padale na laminat. 😁
.
Samo da prezivim dan 😵
Mi smo na 4 babylove ili violeta jer mlada dama osim kila (8kg)i i noge na mamu 🙈 pa su sve trojke ostavljale tragove. Osobno Violeta najbolja, izdrži cijelu noć, nikad promočile i nikad se niš ne crveni.
🤞 za dobar nalaz.
Jutro,
Skoljka super za ponudu, mi gledali all inclusive Makarsku na Crnom jajetu, ali me strah kupovst unaprijed zbog korone 🤔
Malina ja bi svojeg šišala samo zato jer mu duga kosa 🙊🙈
Sanja super za papanje.
Hany držte se, nije čudo da pucate, vratit će se sve u normalu 🤞🙂
Corrine vjerujem, svaka vam čast. Baš sam te se sjetila kad sam gledala dal nam je Makarska daleko za ić na more 😁😂
Jahanara sretnih 3 imenjaku 🥳🙂
.
Pelene, mi smo na 3 već dugo. Pampers pure il ppc običnr i gaćice su nam drage zbog crte indikatora. Imaju još neke pelene crtu? Ppc mi baš smrde po platici, gaćice pogotovo 🙈
Violeta mi je ok, al mi fali crta.
.
Jučer se prvi put mali vozio sam u autu iza, a mi dva naprijed, super prošlo. Vozili krevetić kod mojih, posudili da i tu spava u krevetiću, a ne s nama. I došemo i fale šarafi neki. Tak da je opet spavao s nama u krevetu tu, sva sam se pokočila uz njega. Ja ne znam kak vi to uspijevate 🤔
Jutroo ☕ ajmo redom donekle 😀
Jahanara sretnih 3 🎉
Hany bit ce nalazi sigurno dobri rjesit ce se to vec, a za svađanje sve je to od stresa jer covjek puca kad nezna odgovore. Mi smo srecom bili razdvojeni kad je to mala bila u bolnici 3 mj, ja s njom, a on je dolazio kad je mogao dobiti godisnji i onda ostajao kod rodbine i vise od sat mu je opet trebalo do bolnice. Volili smo se ko nikada ❤ samo razgovarajte sto vise jer vam obadvoma treba podrska koliko god se jaki cinili.
Sanja super za kasicu i moja je uspila zamjeniti za obrok i kad god ja nesto jedem ona se ljuti jer bi i ona htjela
Pelene moja je na trojci vec neko vrijeme i kad potrosimo jos paket vjerojatno idemo na 4, a ona ima 6400, ali kad je stezu oko nogica pa rađe vece stavim. Inace je vec nekolka puta i 4+ nosila dok smo kod babe bili pa ona stavila jer je mislila da je to njena velicina, a to nekolko komada jos od seke ostalo u ladici 😂
Nesmim ni reci da smo solidno spavali 🙊🙈
Jutroo ☕ ajmo redom donekle 😀
Jahanara sretnih 3 🎉
Hany bit ce nalazi sigurno dobri rjesit ce se to vec, a za svađanje sve je to od stresa jer covjek puca kad nezna odgovore. Mi smo srecom bili razdvojeni kad je to mala bila u bolnici 3 mj, ja s njom, a on je dolazio kad je mogao dobiti godisnji i onda ostajao kod rodbine i vise od sat mu je opet trebalo do bolnice. Volili smo se ko nikada ❤ samo razgovarajte sto vise jer vam obadvoma treba podrska koliko god se jaki cinili.
Sanja super za kasicu i moja je uspila zamjeniti za obrok i kad god ja nesto jedem ona se ljuti jer bi i ona htjela
Pelene moja je na trojci vec neko vrijeme i kad potrosimo jos paket vjerojatno idemo na 4, a ona ima 6400, ali kad je stezu oko nogica pa rađe vece stavim. Inace je vec nekolka puta i 4+ nosila dok smo kod babe bili pa ona stavila jer je mislila da je to njena velicina, a to nekolko komada jos od seke ostalo u ladici 😂
Nesmim ni reci da smo solidno spavali 🙊🙈
Da i mi kad smo bili u bolnici mogli smo se vidjet samo na kratko a malog on uopce ne..tolko je ceznuo za nama.Ja isto za njim ali opet sam bila sva u brizi prema malenome i ta neizvijesnost.A sad je sve ok,nalazi mu dobri,normalna beba❤ jedino kaj ga ful moramo paziti od drugih,pa niti nejdemo nigdje osim u setnju 🙄
Vjerujem da sam i ja puno kriva jer sam se prestala truditi.Muz kaze da ne osjeca tako,da mu je kao i meni sad najbitnije da malenom bude dobro..i da ce sve doci na svoje.Ja sam ta kojoj se sve to sad pocelo kuhat u glavi.Inace skupa smo skoro 9 god,inace skroz skladan par ali nadam se da je prolazno.
Sry na dugom jadanju🤭
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jahanara sretna tri mjeseca! :D
Hani, drzim fige da sve bude ok
Ja brojim dane do povratka doma, imam poseban odnos sa svojim krevetom, jedva cekam da se tamo ispruzim. Ovo kad smo stalno u gostima me izmori i fizicki, svi ti tuđi kreveti i kauči.. uh!
Danas mali zaspao popodne prvi put nakon mjesec dana, na duze od sat vremena, i onda sam ga trebala probuditi i prebaciti u auto grrrrr… bas mi je bilo zao. Ali imamo putovnicu jeeeeeee
Jel netko koristi Babylove pelene? Koju velicinu kupujete?
Ja povremeno uzmem. Nama je velicina 3 premala jer ima jake nogice i guzu 🙈 Za nas je vec 4.
Jutro cure!
Hvala svima na cestitkama😘
.
Mi koristimo babylove 3 i dobre su nam. Bas sam ga jucer vagala i mjerila. Ima 6kg i 62cm. Dobio u mj dana 500g🙄.
.
Sagi samo se vozi sto vise naprijed, navikavaj ga. Moja kcer se nije htjela vozit sama iza do nedavno. Kako se Teo rodio tako se njih dvoje voze iza a ja tek sada sjedim naprijed.
Jutro!
Mojoj kavi treba kava 😶☕️ 9 je a mi smo već obavili prvi spavanac haha grize, glođe, cucla od 6. Ja evo ne znam, ponavlja se kao i sa starijom sto se tiče zubi.
Ja imam još par komada dvojke pa prelazim na trojku PPC, meni su te još najbolje.
Hany92 kažu da je prva godina nakon dolazaka bebe dosta stresna za par, još u kombinaciji sa vašom situacijom dodatno, ali nadam se da ćete uspjeti to proći ☺️ Samo puno razgovora i razumijevanja sa obje strane i sve će biti okej!
Sortiraj odgovore
Najstariji