Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    20. Kolovoz 2020. 22:24

Jahanara danas ste 3 mjeseca? Čestitam ☺️☺️

Jahanara
    20. Kolovoz 2020. 22:27

Hvala Mickey😘

Hany92
    20. Kolovoz 2020. 22:33

Jahanara

Hvala Mickey😘

Sretna 3 mj😘

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    20. Kolovoz 2020. 22:34

Hvala svima😘

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

20. Kolovoz 2020. 22:43

Sretna 3 mjeseca!:)
    Jbt da, svi slabo pisu nesto, vj smo usli u periosd nekog mira dok nam bebe ne ulovi neko ludilo zvano zubi 😁

Corinne
    20. Kolovoz 2020. 22:57

Jahanara sretna tri mjeseca! :D
    Hani, drzim fige da sve bude ok 

Ja brojim dane do povratka doma, imam poseban odnos sa svojim krevetom  , jedva cekam da se tamo ispruzim. Ovo kad smo stalno u gostima me izmori i fizicki, svi ti tuđi kreveti i kauči.. uh!
    Danas mali zaspao popodne prvi put nakon mjesec dana, na duze od sat vremena, i onda sam ga trebala probuditi i prebaciti u auto grrrrr... bas mi je bilo zao. Ali imamo putovnicu jeeeeeee  
    Jel netko koristi Babylove pelene? Koju velicinu kupujete?

skoljka
    20. Kolovoz 2020. 23:32

Ma ja cjelo dan nesto radila ša samo poskicam sta se desava. 
    .
    Jahanara sretna 3 mjeseca 💙🥳
    Sanja super da ste zamjenili obrok, kod mene to nece skoro kako vidim, on bi dudao zlicu.

E da bas sam se i ja sjetila mybaby 🙄
    Neverland 🤞🏻 da je kod vas sve uredu napokon.

Corine to za krevet vjerujem. Ja sam inace tip koji jedva ceka nekud ici, ali kad dodjem u svoj krevet to se ne nemoze platit 😊

Ja imam jos malo 2 i mislim da onda prelazimo na 3. Imam je bas dosta, 3 torte sam dobila, babylove, beautybaby i violetu, i plus sto sam ja nakupovala kad su 2+1 bile pamper. Jel te zanima usporedba velicine ili kvalitet ili nesto drugo?

Boa35
    20. Kolovoz 2020. 23:48

Školjka odlično za ponudu za godišnji! Lijepo ćete se odmoriti! 
    Hany92 meni je očito promaklo zašto ste išli na magnetsku, ali držim 🤞 da nalazi budu ok i da odahnete od briga.. vjerujem da ni tebi mi mužu nije lako, pa ste zato zahladili, ali sigurno ćete riješiti sve i bit će sve po starome! 
    Sanja bravo za kašicu! 
    Meni M pojede prve 3 žlice ok i onda dalje krene pljuvati i mrštiti se, dok ne zatvori usta i ne želi ih otvoriti.. ponudim joj bocu s vodom pije, žlicu s kašicom više neće 🤷 to radi zadnjih 2 dana, ne znam zakaj, pa prošli tj kad smo krenuli s kašicama je bolje papala nego sada. 

Corinne
    20. Kolovoz 2020. 23:49

skoljka

Corine to za krevet vjerujem. Ja sam inace tip koji jedva ceka nekud ici, ali kad dodjem u svoj krevet to se ne nemoze platit 😊
    .
    Ja imam jos malo 2 i mislim da onda prelazimo na 3. Imam je bas dosta, 3 torte sam dobila, babylove, beautybaby i violetu, i plus sto sam ja nakupovala kad su 2+1 bile pamper. Jel te zanima usporedba velicine ili kvalitet ili nesto drugo?

inace koristim ppc trojku, i danas skuzim da su mi ostale jos tri pelene! pa trk u DM. trazila sam mali ppc paket ali nije ga bilo, pa sam htjela kupiti babylove, ali velicine su mi bile neke cudne pa sam odustala. Trojka je 4 do 9 kg, a četvorka 7 do 18. stvarno, 18 kg?? bojala sam se da ce mu trojka biti premala, a onda ta četvorka opet zvuci velikoooo.

Na kraju sam kupila veliki ppc paket. sad moram smisliti gdje naci mjesta u koferu i za to.

Boa35
    20. Kolovoz 2020. 23:51

skoljka

Ma ja cjelo dan nesto radila ša samo poskicam sta se desava.
    .
    Jahanarasretna 3 mjeseca 💙🥳
    Sanja super da ste zamjenili obrok, kod mene to nece skoro kako vidim, on bi dudao zlicu.
    .
    E da bas sam se i ja sjetila mybaby 🙄
    Neverland 🤞🏻 da je kod vas sve uredu napokon.
    .
    .

Školjka pa koliko ti kg ima Aaron? 
    Mi smo prešli 7kg i bome joj pampers pc trojka već na knap.. sad smo uzeli huggies br 4 i lijepo joj sjednu, ništ je ne stišće..tak da ćemo potrošiti ovo još što imamo trojke i idemo na 4.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.