Sretna 3 mjeseca!:)
Jbt da, svi slabo pisu nesto, vj smo usli u periosd nekog mira dok nam bebe ne ulovi neko ludilo zvano zubi 😁
Jahanara sretna tri mjeseca! :D
Hani, drzim fige da sve bude ok
Ja brojim dane do povratka doma, imam poseban odnos sa svojim krevetom , jedva cekam da se tamo ispruzim. Ovo kad smo stalno u gostima me izmori i fizicki, svi ti tuđi kreveti i kauči.. uh!
Danas mali zaspao popodne prvi put nakon mjesec dana, na duze od sat vremena, i onda sam ga trebala probuditi i prebaciti u auto grrrrr... bas mi je bilo zao. Ali imamo putovnicu jeeeeeee
Jel netko koristi Babylove pelene? Koju velicinu kupujete?
Ma ja cjelo dan nesto radila ša samo poskicam sta se desava.
.
Jahanara sretna 3 mjeseca 💙🥳
Sanja super da ste zamjenili obrok, kod mene to nece skoro kako vidim, on bi dudao zlicu.
.
E da bas sam se i ja sjetila mybaby 🙄
Neverland 🤞🏻 da je kod vas sve uredu napokon.
.
Corine to za krevet vjerujem. Ja sam inace tip koji jedva ceka nekud ici, ali kad dodjem u svoj krevet to se ne nemoze platit 😊
.
Ja imam jos malo 2 i mislim da onda prelazimo na 3. Imam je bas dosta, 3 torte sam dobila, babylove, beautybaby i violetu, i plus sto sam ja nakupovala kad su 2+1 bile pamper. Jel te zanima usporedba velicine ili kvalitet ili nesto drugo?
Školjka odlično za ponudu za godišnji! Lijepo ćete se odmoriti!
Hany92 meni je očito promaklo zašto ste išli na magnetsku, ali držim 🤞 da nalazi budu ok i da odahnete od briga.. vjerujem da ni tebi mi mužu nije lako, pa ste zato zahladili, ali sigurno ćete riješiti sve i bit će sve po starome!
Sanja bravo za kašicu!
Meni M pojede prve 3 žlice ok i onda dalje krene pljuvati i mrštiti se, dok ne zatvori usta i ne želi ih otvoriti.. ponudim joj bocu s vodom pije, žlicu s kašicom više neće 🤷 to radi zadnjih 2 dana, ne znam zakaj, pa prošli tj kad smo krenuli s kašicama je bolje papala nego sada.
Corine to za krevet vjerujem. Ja sam inace tip koji jedva ceka nekud ici, ali kad dodjem u svoj krevet to se ne nemoze platit 😊
.
Ja imam jos malo 2 i mislim da onda prelazimo na 3. Imam je bas dosta, 3 torte sam dobila, babylove, beautybaby i violetu, i plus sto sam ja nakupovala kad su 2+1 bile pamper. Jel te zanima usporedba velicine ili kvalitet ili nesto drugo?
inace koristim ppc trojku, i danas skuzim da su mi ostale jos tri pelene! pa trk u DM. trazila sam mali ppc paket ali nije ga bilo, pa sam htjela kupiti babylove, ali velicine su mi bile neke cudne pa sam odustala. Trojka je 4 do 9 kg, a četvorka 7 do 18. stvarno, 18 kg?? bojala sam se da ce mu trojka biti premala, a onda ta četvorka opet zvuci velikoooo.
Na kraju sam kupila veliki ppc paket. sad moram smisliti gdje naci mjesta u koferu i za to.
Ma ja cjelo dan nesto radila ša samo poskicam sta se desava.
.
Jahanarasretna 3 mjeseca 💙🥳
Sanja super da ste zamjenili obrok, kod mene to nece skoro kako vidim, on bi dudao zlicu.
.
E da bas sam se i ja sjetila mybaby 🙄
Neverland 🤞🏻 da je kod vas sve uredu napokon.
.
.
Školjka pa koliko ti kg ima Aaron?
Mi smo prešli 7kg i bome joj pampers pc trojka već na knap.. sad smo uzeli huggies br 4 i lijepo joj sjednu, ništ je ne stišće..tak da ćemo potrošiti ovo još što imamo trojke i idemo na 4..
Sortiraj odgovore
Najstariji