Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    20. Kolovoz 2020. 14:09

Malina mažem joj dentinox, al sutra ću doći do onih chamomila kuglica. gornje jedinice nabubrene jako 😨
    Skoljka odlično za more! Budete uživali ☺️☺️
    Malina ja svojoj nemam sto sisati jer je skoro ćelava 🙈 ali starija je imala bas puno kose ali jako slabe i u pramenovima je nekim čudnim rasla pa smo je na mašinicu ošišali kad je imala godinu i dva mjeseca, sad ima jako jako puno kose koja je čvrsta i kvalitetna. 

• Sancy3
    20. Kolovoz 2020. 14:11

Evo sluzbeno smo pojeli 190ml jabuke i sljive... Obrok bez boce tako da odlicno bas sam zadovoljna

• socka22
    20. Kolovoz 2020. 14:20

Sad kad čitam vaše muke po zubima totalno mi je jasno njezino ponašanje zadnja dva dana. Dakle strašno, ko da je neki demon ušo u nju🙈, a vjerujte nije inače neka mirna beba😅 stalno pipkam te desni pa kao ništa ne osjetim, ali ona će si prste pojest ak ovak nastavi 😄

Hany92
    20. Kolovoz 2020. 19:25

Bok cure,procitah nabrzaka al skroz sam dekoncetrirana.Evo mi obavili tolilko iscekivanu magmetsku di je J bio pod opcom.Jako plakao kad se budio.Sad smo dobro ostajemo da ga promatraju do sutra.Ovhj dana sam bas psihicki slaba.Cqk sam i sa muzem zaratila,kao da smo se udaljili i te stvari..valjda od velike kolicine stresa sam pukla..

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    20. Kolovoz 2020. 20:13

Hany92

Bok cure,procitah nabrzaka al skroz sam dekoncetrirana.Evo mi obavili tolilko iscekivanu magmetsku di je J bio pod opcom.Jako plakao kad se budio.Sad smo dobro ostajemo da ga promatraju do sutra.Ovhj dana sam bas psihicki slaba.Cqk sam i sa muzem zaratila,kao da smo se udaljili i te stvari..valjda od velike kolicine stresa sam pukla..

🤞🏻 Da sve sto prije prodje i nalazi budu uredni. Da vjerujem da od velike kolicine stresa ne fercerate najbolje 😬,  drz te se 😘

• Sancy3
    20. Kolovoz 2020. 20:23

Hany92

Drz se, nek sve prođe u najboljem redu i nek nalazi budu dobri!! 

mom3
    20. Kolovoz 2020. 21:32

socka22

Sad kad čitam vaše muke po zubima totalno mi je jasno njezino ponašanje zadnja dva dana. Dakle strašno, ko da je neki demon ušo u nju🙈, a vjerujte nije inače neka mirna beba😅 stalno pipkam te desni pa kao ništa ne osjetim, ali ona će si prste pojest ak ovak nastavi 😄

Moja je isto tako, samo sto ju najjace uhvati kasnije popodne i navecer. Kao da uspije nekako istrpiti kroz dan i onda vise ne moze izdrzati koliko ju smeta. Uzela sam joj manju Sophie la giraffe grickalicu od prirodne gume i zvace li ju zvace. Samo joj ja moram drzati jer sama jos ne moze/ne zna. Pokusava, ali joj ne ide bas..
    .
    Hany92 drzi se. Bude i to proslo. Biti ce sve ok s vremenom, samo polako i smireno.

MickeyMouse
    20. Kolovoz 2020. 21:50

Hany92 🤞🏼 Da nalazi budu uredni! Veliki vam je stres, nadam se da ćete uskoro predahnuti od pretraga i da će onda sve doći na svoje.
    Sanja super za obrok! ☺️

20. Kolovoz 2020. 21:58

Hany, izdrzite joa malo! 🤞🤞 Da nalaz bude dobar.

Jahanara
    20. Kolovoz 2020. 21:59

Skoljka odlicna je ponuda! Sigurno cete uzivati!
    .
    Hany 🤞da nalazi budu dobri! A onda ce vjerujem sve sjesti na svoje mjestom 
    .
    Sanja bravo za kasicu! Neka se tako nastavi!
    .
    Neverland ima li kod tebe novosti? Jeste jos u bolnici?
    .
    My baby gdje si nestala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.