Malina mažem joj dentinox, al sutra ću doći do onih chamomila kuglica. gornje jedinice nabubrene jako 😨
Skoljka odlično za more! Budete uživali ☺️☺️
Malina ja svojoj nemam sto sisati jer je skoro ćelava 🙈 ali starija je imala bas puno kose ali jako slabe i u pramenovima je nekim čudnim rasla pa smo je na mašinicu ošišali kad je imala godinu i dva mjeseca, sad ima jako jako puno kose koja je čvrsta i kvalitetna.
Evo sluzbeno smo pojeli 190ml jabuke i sljive... Obrok bez boce tako da odlicno bas sam zadovoljna
Sad kad čitam vaše muke po zubima totalno mi je jasno njezino ponašanje zadnja dva dana. Dakle strašno, ko da je neki demon ušo u nju🙈, a vjerujte nije inače neka mirna beba😅 stalno pipkam te desni pa kao ništa ne osjetim, ali ona će si prste pojest ak ovak nastavi 😄
Bok cure,procitah nabrzaka al skroz sam dekoncetrirana.Evo mi obavili tolilko iscekivanu magmetsku di je J bio pod opcom.Jako plakao kad se budio.Sad smo dobro ostajemo da ga promatraju do sutra.Ovhj dana sam bas psihicki slaba.Cqk sam i sa muzem zaratila,kao da smo se udaljili i te stvari..valjda od velike kolicine stresa sam pukla..
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bok cure,procitah nabrzaka al skroz sam dekoncetrirana.Evo mi obavili tolilko iscekivanu magmetsku di je J bio pod opcom.Jako plakao kad se budio.Sad smo dobro ostajemo da ga promatraju do sutra.Ovhj dana sam bas psihicki slaba.Cqk sam i sa muzem zaratila,kao da smo se udaljili i te stvari..valjda od velike kolicine stresa sam pukla..
🤞🏻 Da sve sto prije prodje i nalazi budu uredni. Da vjerujem da od velike kolicine stresa ne fercerate najbolje 😬, drz te se 😘
Drz se, nek sve prođe u najboljem redu i nek nalazi budu dobri!!
Sad kad čitam vaše muke po zubima totalno mi je jasno njezino ponašanje zadnja dva dana. Dakle strašno, ko da je neki demon ušo u nju🙈, a vjerujte nije inače neka mirna beba😅 stalno pipkam te desni pa kao ništa ne osjetim, ali ona će si prste pojest ak ovak nastavi 😄
Moja je isto tako, samo sto ju najjace uhvati kasnije popodne i navecer. Kao da uspije nekako istrpiti kroz dan i onda vise ne moze izdrzati koliko ju smeta. Uzela sam joj manju Sophie la giraffe grickalicu od prirodne gume i zvace li ju zvace. Samo joj ja moram drzati jer sama jos ne moze/ne zna. Pokusava, ali joj ne ide bas..
.
Hany92 drzi se. Bude i to proslo. Biti ce sve ok s vremenom, samo polako i smireno.
Hany92 🤞🏼 Da nalazi budu uredni! Veliki vam je stres, nadam se da ćete uskoro predahnuti od pretraga i da će onda sve doći na svoje.
Sanja super za obrok! ☺️
Skoljka odlicna je ponuda! Sigurno cete uzivati!
.
Hany 🤞da nalazi budu dobri! A onda ce vjerujem sve sjesti na svoje mjestom
.
Sanja bravo za kasicu! Neka se tako nastavi!
.
Neverland ima li kod tebe novosti? Jeste jos u bolnici?
.
My baby gdje si nestala?
Sortiraj odgovore
Najstariji