Malina tako i moja, čim je spustim na pod/krevet na leđa automatski ide na trbuh ali i dalje samo na jednu stranu. I počela je sad pružati ruku jednu kao da hoće nešto dohvatiti, al ne zna se još vratiti natrag na leđa pa onda negoduje kad joj se vise neda biti tako 😄
Sagi koji slatkisic!
Htjela sam pitati u vezi obroka, znaci najbolje je pocinjati s doruckom koliko sam skuzila?
Mi smo bili jucer na pregledu pa je doktorica rekla da mu fali baby handlinga, da mu glava previse talasa kad je gore, a posto je druga pedijatrica s 2mj rekla da moramo vise vjezbati na trbuhu ozbiljno smo to shvatili i svaki dan dizali glavu. Sad zna i negdje preko minutu drzat glavu dok je na podlakticama pa ne znam kaj da vise radim da mu bude stabilnija.. bas sam bila nekak "posrana" poslije. Mislim da je mozda problem sto po tati ima malo vecu glavicu od ostalih mjera pa mu je valjda teska, ne znam 🙄 koliko su vama bili ili jesu malci s 4mj stabilni na trbuhu?
Beba V. ❤
Libica moj Roko ce za tjedan i pol imati 4mj. On je jako brzo poceo drzati glavu uspravno na trbuhu. Sad vec moze nekoliko minuta tako biti, nisam mjerila, ali recimo u trajanju prolistavanja neke knjigice/slikovnice. Nekad mi se cini da moze stvarno dugo, a nekad je umoran pa mu glava pada. Nekad prode dan dva da uopce ne bude na trbuhu. Ja mislim da svaka beba ima neki svoj ritam, ne brini.
Sto se tice obroka, dorucak se preporuca u slucaju da ti beba ima neku reakciju na hranu, da se to dogodi tokom dana, a ne recimo preko noci. Znaci iz predostrožnosti.
Libica moja može na trbuhu prilično dugo izdržati, pogotovo sada kada i pruža ruke pa joj je zanimljivije. A kako je kad ga držiš?
Mene sad muci sto se počela izvijati dok je držim 🤔 kao da joj je zanimljivo nešto gore pa gura glavu iza, ne znam kak da objasnim 🤷🏼♀️ A moram još sigurno dva tjedna čekati pedijatra.
I mi citamo knjigicu pa tako izdrzi, ali kao da malo leluja glavica, nisam nikad mjerila zapravo mozda je nekad i par minuta..kad ga nosimo uspravno, drzi uglavnom koliko vidim i gleda okolo. Eh sad jedino ne znam jel se i za to gleda korigirana dob po kojoj ima 3mj, pa da je malo sporiji misicni razvoj, al i doktorice su bile toga svjesne pa nisu spomenule nista 🤔 ah nista, natrag na strogo vjezbanje, dizanje s boka itd..
Beba V. ❤
Jutro, neprospavana noc nece jest nece ono, nece ovo, tocno cu se napit kad izađu ti zubici a slini koda ce ih svih 32 izaci u šutu.
Imala sam okrsaj s nekim frajerom u 7,30 ujutro frajer se zaletio valjda u najuzoj ulici u Rijeci pun gas da se nisam zaljepila za onaj zid pobrao bi nas i nema sta mu nisam izdjelila i zaustavlja se on vraca natrag i kao sorry samo sam mu rekla vrati tu vozacku i ucini uslugu sebi i svijetu... I tako je frajer pobrao za moju neispavanost s pravom ali mislim da je bolje da me nije sreo😂😂😂😂
Sto se tice glavica mislim da smo prepazljive i gledamo svaku sitnicu, a na kraju bude sve doslo na svoje :)
Sagi - pa vi još malo i morate na šišanje... Koliko kosice... 💕
Malina - i mi tako spavamo. 👩👦
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji