Joj cure u skokovima, sretno! Izdržite, proći će.. ja se ne želim ni sjetiti našeg s 9tj 🙈
Melorine hvala za sliku..skoknut ću jedan dan pa uzet svega da imamo spremno.
Školjka mislim da je neku stranicu prije napisala da se preliju tekućinom samo..vjerujem da i piše na njima uputa kako treba.
Evo mi se danas kupali u moru..napokon da ne more iznad 24 i nije puhalo. Malo je reći da je M uživala..prvo sam ovako ušla s njom u more, a onda smo je stavili u f.kolut.. mahala je nogama i lizala prste ma rukama i kolut - novi okus je bio 😆😆😆
Mogu mislit srece 😁😁, mi odbrojavamo jos 2 tjedna do mora i tolko njenih stvari planiram ponjet da neznam di ce stat nase 😂.
Jel ju isperes odmah nakon kupanja s obicnom vodom ili ju ostavis tako? Jel ju mazes necim da ne zgori?
Bejb sretnih 3 mj 🎊
.
A ja zaboravila glavno napisati, skoknuli jucer na more malo, isli i moji pa nam je zgodno bilo da se svi uspijemo okupati. Bebolini je super bilo i slanu ciku papala, da li to znaci da smo uveli sol 😂😂
Bejb sretna 3 mjeseca!
Mellorine super za kupanac!
Moja se cijela neka osula, po glavi i tijelu. Sad sam je otusirala i evo spava, budem vidjela kakva je situacija kad se probudi. Imam fenistil kapi pa ću joj dati ako je alergija ali nemam pojma na sto kad je sve isto, ništa nije novo 🤷🏼♀️
Hvala na dobrodoslici 🥰
MickeyMouse a bas fora za isti datum, onda se pratimo!
Mellorine da, to i je od ribice, ja malog zovem libica i prvi se put nasmijao dok sam mu treskala rukice i govorila "Libica! Libica!" 😁
Mi cemo na more iduci cetvrtak i strah me pakiranja male bebe, cula sam da je to bauk 😆 valjda cemo prezivit!
Beba V. ❤
Bejb sretnih 3mj.zelim, cure pomoc s cim skidate mrlje od mrkve, batata i sl? Koristimo becutan al nema efekta mrlje ostale...
Bejb sretnih velikih 3 🥰
Mellorine super za more.
Vaki oporavila si se?
.
Ostalo nisam zapamtila 🙊
Danas se vraćamo u Zg od mojih pa se vraćamo u normalu 😁
Bejb sretnih 3mj.zelim, cure pomoc s cim skidate mrlje od mrkve, batata i sl? Koristimo becutan al nema efekta mrlje ostale…
Sgrassatore univerzalno sredstvo za ciscenje, imas u Mulleru. Jedini mi skida mrlje koje nijedno drugo sredstvo ne moze. Samo naspricas na mrlju i nakon 5 min bacis na pranje u perilicu. Ne steti djeci, isprobano. Ili probaj Frosch baby protiv mrlja. Citala sam da navodno skida sve mrlje.
Mellorine bravo za kupanac! Znaci uvela si sol😆😆 da te Rode cuju🤣🤣
.
Anita jesi ti trazila apartman blizu mora a da nije preskup? Jesi uspjela pronaci? Trazim i ja pa zato pitam😊
.
Mickey da se nije od ove vrucine i znoja🤔
.
Libica ma lakse spakirat malu bebu nego vecu😅 bebi ti pakiras a veca bi ponijela sve sta ima, od ormara pa do igracaka🤣
Sto se tice pakiranja, ja sam uspjela sve za bebu staviti u jedan kofer, onaj manjih dimenzija. Pelene i vatice sam uzela za par dana, pa smo kupili veci paket na moru. Pola robice jos nije obukao, tak da sam mogla i manje toga uzeti. Npr jos ni jednom mu nisam obukla hlace, stalno je u bodiju samo.
Vjerujem da je za malu bebu lakse, al pripremila sam se psihicki da cemo sigurno nesto zaboravit! Nije ni blesavo nesto tamo kupit posto s kolicima imamo dosta ograniceno mjesta u autu
V se u kadi bas jako voli kupat, mlatara s rukicama i nogicama na sve strane, jedva cekam more!
Beba V. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji