Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    12. Kolovoz 2020. 05:48

Ovih zadnjih par dana samo citam, nis ne tipkam. Dobrodosle nove cure! :)
    Mi jos na moru, preko dana je prevruce za plazu, a popodne kad odemo, more nije tako toplo, pa se malac jos nije kupao, smocila sam mu nogice, nije bio sretan - tak da sam odustala za ovo ljeto. Uziva u bazencicu u dvoristu. Ja se nikak ne mogu opustit, bas sam napeta cijelo vrijeme i jedva cekam povratak doma i staru rutinu.  moj dragi kaze da je njemu najbolji godisnji u zadnjih par godina.. onak wtf. On ode ća na pivu a ja doma dojim dojim dojim. Malac jede svakih sat dva.. nadam se da je zbog vrucine i da to nije novo normalno. 

12. Kolovoz 2020. 08:12

Jutro ☕ s kavom od litre 😂 
    Morat cu se prestat hvalit sa spavanjem ili se pomiriti da imamo dvije noci za spavanje i onda 2/3 sa buđenjem svakih sat.
    Libica dobrodosla, starija seka mlađu zove mala libica pa si me odmah na to podsjetila 😀 nezna R reci
    Skoljka da preliju se samo vrelom vodom i puste par min da omeksaju
    Karla na ovim nema uputa za prpremu bar ne na prevedenoj etiketi, njem neznam 😂 ali cesto pitaju u onoj grupi za pripremu pa sam vidjela. Samo pazi na prosenim pahuljicama bise drzati u hladnjaku i potrositi za 15 dana zato sam se i odlucila za ove, jedino ako ih i ti jedes. Ja se moram natjerati na isto kakvi zdraviji dorucak pa cu ih onda kupiti 😊
    Mickey nemam recept ali sam probala domaci sok mrkva jabuka i odlican je bio 😀

bejb2
    12. Kolovoz 2020. 09:28

Jutro drage moje! I meni treba litra kave!!!☕️☕️☕️ Ili litra gina!🍸 ja ne znam koji je vise sat, dan, mjesec ni godina🤣 Glava me boli, ova neispavanost me trga..Ja ne znam, ali zivim za to da mali krene normalno spavati inace cu zavrsit u ludari🤪🤪 

bejb2
    12. Kolovoz 2020. 09:30

Libica dobro dosla!! Dakle tolka neispavanost da sam sad skuzila da mi na traci pise 3months old!!! Omg!!💪🏻🥰
    Izgleda da imamo razlog za litru gina!🤣

brankica09
    12. Kolovoz 2020. 09:37

bejb2

Libica dobro dosla!! Dakle tolka neispavanost da sam sad skuzila da mi na traci pise 3months old!!! Omg!!💪🏻🥰

Bejb sretnih 3 mjeseca 🙈🍸☕😜

Jahanara
    12. Kolovoz 2020. 09:39

bejb2

Sretna velika 3!🥳🥳

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 09:48

Jutro.. Moj se malac poceo nesto cut iz kindaca oko 1 i pol, ma reko nema sanse da je gladan vec, sta da radim, dam mu dudu par puta povukao i pljunuo, tanka vreca bila samo prebacena preko njega, otkrijem ga i on se nastima i nastavi spavati, reko sad ce on opet za pola sata, probudi me kad ono 5:30 😅, dojila ga i u 7 opet trazi i poceo dan 🤪oko 9 mu pocela kuhati 🥕🍏🥒 i prestala urla vidim da je gladan i da mu se spava, onda kasica nek ide poslije 🤷🏻‍♀️. 
    Libica dobro dosla 😃
    Bejb drz se draga, sta da ti kazem. Citala sam na zimskim jedna zenaka ima tak problema sa spavanjem sa curkom i ove joj vele da napokon proba sa Ad, pocela joj nuditi i mala joj sad duze spava, nije stvar u Ad nego jednostavno mala nije bila sita pa se i budila stalno, a ona je bila ubjedjena da je mala sita 🤷🏻‍♀️. Ne Kazem da je to kod tebe nego eto kako nekad neznamo ni mi procjeniti sta bebu muci.

Jahanara da nema ni Fever, ali ona je spominjala da ce ici na nekakvo putovanje dok je beba skroz mala 🤷🏻‍♀️mozda negdje uziva uz palme 🤔😃🍹🏖️🏝️
    🤞🏻 Da ti danas dan prodje bolje

Neznam kako drugima, ali meni je forum super,toliko sam toga saznala o cemu nisam imala pojma, recino ove zitarice, pa ja nisam ni znala da se to daje bebama🙈, oko mene svi plazmu djeci davali a rodile su prije 4-3 god, nije to bas tak davno. 

bejb2
    12. Kolovoz 2020. 09:55

Hvala cure, 😘
    A mislim da se on budi cesto jer si ne povuce dovoljno odmah.. mislim da mlijeka imam, on vec ima 8,5kg🤪 a samo je na prsima pa mi je nekako bzvz uvoditi AD iako moguce da ga probudi glad posto je tak veliki i cesce je gladan, mislim on doslovno jede svaka 2h i svaka 2h kaka..💩

• smaja
    12. Kolovoz 2020. 10:07

Vi ste već debelo na kašicama, imam osjećaj da je to meni još jako daleko 🙈
    Moj bebač dobiva nekih 800-900 g mjesečno, tako je sad bilo u ova prva tri mjeseca (nepuna), al je za to narastao 9 cm . Samo ide u dužinu ništa u širinu 😄🙈

https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png

Corinne
    12. Kolovoz 2020. 10:54

Bejb sretna tri mjeseca tvojoj bebici! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.