Ovih zadnjih par dana samo citam, nis ne tipkam. Dobrodosle nove cure! :)
Mi jos na moru, preko dana je prevruce za plazu, a popodne kad odemo, more nije tako toplo, pa se malac jos nije kupao, smocila sam mu nogice, nije bio sretan - tak da sam odustala za ovo ljeto. Uziva u bazencicu u dvoristu. Ja se nikak ne mogu opustit, bas sam napeta cijelo vrijeme i jedva cekam povratak doma i staru rutinu. moj dragi kaze da je njemu najbolji godisnji u zadnjih par godina.. onak wtf. On ode ća na pivu a ja doma dojim dojim dojim. Malac jede svakih sat dva.. nadam se da je zbog vrucine i da to nije novo normalno.
Jutro ☕ s kavom od litre 😂
Morat cu se prestat hvalit sa spavanjem ili se pomiriti da imamo dvije noci za spavanje i onda 2/3 sa buđenjem svakih sat.
Libica dobrodosla, starija seka mlađu zove mala libica pa si me odmah na to podsjetila 😀 nezna R reci
Skoljka da preliju se samo vrelom vodom i puste par min da omeksaju
Karla na ovim nema uputa za prpremu bar ne na prevedenoj etiketi, njem neznam 😂 ali cesto pitaju u onoj grupi za pripremu pa sam vidjela. Samo pazi na prosenim pahuljicama bise drzati u hladnjaku i potrositi za 15 dana zato sam se i odlucila za ove, jedino ako ih i ti jedes. Ja se moram natjerati na isto kakvi zdraviji dorucak pa cu ih onda kupiti 😊
Mickey nemam recept ali sam probala domaci sok mrkva jabuka i odlican je bio 😀
Jutro drage moje! I meni treba litra kave!!!☕️☕️☕️ Ili litra gina!🍸 ja ne znam koji je vise sat, dan, mjesec ni godina🤣 Glava me boli, ova neispavanost me trga..Ja ne znam, ali zivim za to da mali krene normalno spavati inace cu zavrsit u ludari🤪🤪
Libica dobro dosla!! Dakle tolka neispavanost da sam sad skuzila da mi na traci pise 3months old!!! Omg!!💪🏻🥰
Izgleda da imamo razlog za litru gina!🤣
Libica dobro dosla!! Dakle tolka neispavanost da sam sad skuzila da mi na traci pise 3months old!!! Omg!!💪🏻🥰
Bejb sretnih 3 mjeseca 🙈🍸☕😜
Sretna velika 3!🥳🥳
Jutro.. Moj se malac poceo nesto cut iz kindaca oko 1 i pol, ma reko nema sanse da je gladan vec, sta da radim, dam mu dudu par puta povukao i pljunuo, tanka vreca bila samo prebacena preko njega, otkrijem ga i on se nastima i nastavi spavati, reko sad ce on opet za pola sata, probudi me kad ono 5:30 😅, dojila ga i u 7 opet trazi i poceo dan 🤪oko 9 mu pocela kuhati 🥕🍏🥒 i prestala urla vidim da je gladan i da mu se spava, onda kasica nek ide poslije 🤷🏻♀️.
Libica dobro dosla 😃
Bejb drz se draga, sta da ti kazem. Citala sam na zimskim jedna zenaka ima tak problema sa spavanjem sa curkom i ove joj vele da napokon proba sa Ad, pocela joj nuditi i mala joj sad duze spava, nije stvar u Ad nego jednostavno mala nije bila sita pa se i budila stalno, a ona je bila ubjedjena da je mala sita 🤷🏻♀️. Ne Kazem da je to kod tebe nego eto kako nekad neznamo ni mi procjeniti sta bebu muci.
.
Jahanara da nema ni Fever, ali ona je spominjala da ce ici na nekakvo putovanje dok je beba skroz mala 🤷🏻♀️mozda negdje uziva uz palme 🤔😃🍹🏖️🏝️
🤞🏻 Da ti danas dan prodje bolje
.
Neznam kako drugima, ali meni je forum super,toliko sam toga saznala o cemu nisam imala pojma, recino ove zitarice, pa ja nisam ni znala da se to daje bebama🙈, oko mene svi plazmu djeci davali a rodile su prije 4-3 god, nije to bas tak davno.
Hvala cure, 😘
A mislim da se on budi cesto jer si ne povuce dovoljno odmah.. mislim da mlijeka imam, on vec ima 8,5kg🤪 a samo je na prsima pa mi je nekako bzvz uvoditi AD iako moguce da ga probudi glad posto je tak veliki i cesce je gladan, mislim on doslovno jede svaka 2h i svaka 2h kaka..💩
Vi ste već debelo na kašicama, imam osjećaj da je to meni još jako daleko 🙈
Moj bebač dobiva nekih 800-900 g mjesečno, tako je sad bilo u ova prva tri mjeseca (nepuna), al je za to narastao 9 cm . Samo ide u dužinu ništa u širinu 😄🙈
https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji