Jahanara tjesi se😂da je skok mozda je takva beba ko moja mladja vjecito jejahala po meni i po rukama i po cici.
Mozda i on voli paznju kao imoja mladja ta me dokrajcila s tim😂
Cure R u skoku od kad se rodila 🙊 ovisno o biometeoroloskoj prognozi nekad je izrazen manje nekad vise 🤷♀️😋 pomirila sam se s tim , kad krene u jaslice odmorit cu se 🤭
Evo ove sam uzela i da u dm-u, ali ja ne uzimam one djecje instant nego evo ovakve ili one bas cjelovite koje treba kuhati
Jahanara, izdrzi ❤️
Moj dobio dudu koliko me raspizdio sa nacicavanjem, rekoh idem probat po 800. put, mozda prihvati. Podudao, zaspao. Vidjet cemo jel slucajnost, vj je! Al ako ju hoce samo navecer, pristajem i na to 😁
Evo ove sam uzela i da u dm-u, ali ja ne uzimam one djecje instant nego evo ovakve ili one bas cjelovite koje treba kuhati
Kako se te pripremaju?
Joj cure u skokovima, sretno! Izdržite, proći će.. ja se ne želim ni sjetiti našeg s 9tj 🙈
Melorine hvala za sliku..skoknut ću jedan dan pa uzet svega da imamo spremno.
Školjka mislim da je neku stranicu prije napisala da se preliju tekućinom samo..vjerujem da i piše na njima uputa kako treba.
Evo mi se danas kupali u moru..napokon da ne more iznad 24 i nije puhalo. Malo je reći da je M uživala..prvo sam ovako ušla s njom u more, a onda smo je stavili u f.kolut.. mahala je nogama i lizala prste ma rukama i kolut - novi okus je bio 😆😆😆
Pozdrav! Evo jos jedne citacice tijekom trudnoce citala sam zapravo ljetne bebe, nekako sam terminom bila blize ljetu. Kako je bebac uranio, dosao je usred proljeca pa sad spadamo ovdje. Pratim sto dajete od papice, zanimljivo mi je to i jedva cekam poceti! Mi cemo takoder cekati do nekih 6mj, vjerojatno s komadicima hrane umjesto kasicama (blw metoda)..
Beba V. ❤
Malina i moja je jednom zaspalas dudom no to je u mom slucaju bila slucajnost😂tako da drzim fige.Ja sam nasla novi nacin pod nos joj stavim gazu koja imamalo mog mlijeka pa ju valjda miris umiri😂
Malina 🤞🏼 da duda nije slučajnost ☺️
Libica tvoja beba je rođena isti dan kada i moja ☺️ Dobrodošla
My baby zivjet cu u uvjerenju da je ipak skok😆😆
.
Malina 🤞 da je duda novo normalno😉
.
Libica dobrodosla🤗
Kako se javljaju nove mame, tako se sjetim onih bas aktivih koje su se samo prestale javljati. Npr. Fever je bas bila i na bebama aktivna i naglo je nestala. Nadam se da je sve ok.
.
Zaspala s malim na 5 min kad sam ga dojila i sad mi se vise ne spava...
Sortiraj odgovore
Najstariji