Uf jeste se raspisale, dođem na zadnju stranu i nista neznam kome sto odgovoriti 😂
Dobrodosle nove cure 😊
Ja sam izdojeno zamrzavala dok sam imala viska, ali eto sve i potrosila prije kasica, sto ja znam da ne stoji predugo.
.
Ma najlakse vam sve te zitarice na vodi skuhati ili na sokicu od skuhane jabuke ili kruske (one koje se kuhaju, a to su vecinom cjelovite). Nisu losa opcija ni pahuljice, a one se samo preliju vrelom vodom ili isto tako sokom od skuhanog voca, ja tako radim. Jer njima sad mlijecne kasice nisu ni potrebne jer ionako ostatak sve su na mlijeku. To kasnije kad budu 3 obroka i budu manje na cici ili ad-u, a tad se vec skoro moze uvesti i kravlje mlijeko pa nemate brige.
Skoljka i ja razmisljam da mi je sljedece blitva, po onoj tablici moze, a isto imam domacu pa mi zao ne dat joj sad.
Enigma I ja sam ubjeđena da cu izdajati do kraja 😪
Malina08 Ja ih cuvam u kesicama ali patronazna mi je rekla kao 7 dana da mogu stajati u frizideru, a sada na kojoj god stranici procitam pise maks 4 dana 😬🙄
Nekih 80ml po vrecici za te zitne cuvam, prije sam do max 160ml isla za obroke dok nije presao full time na cicu. U ove vocne i povrtne nisam stavljala, neznam dal je potrebno kad voli zalit cicom obrok 😂
Oci me zabolile dok sam sve procitala😂.
Skoljka hvala za imena moja pokojna mama ih birala samnom i onda kad sam ostala sa trecom trudna i saznala da je curka rekla sam da ce dobit ime po mojoj majci i eto to sam vam vec rekla rodila se na njen rodendan dva tjedna ranije,tako da zasluzeno ima ime.
Jagodica prije ove trudnoce sam imala spontani u sedmom tjednu trudnoce srce prokucalo u sestom u sedmom stalo,i sestra mi je poslala tablete iz bosne i u dogovoru sa svojom ginekologicom sam ih pila jer one izazivaju kontrakcije maternice.Nakon 10 dana je izasao plod i nisam trebala na kiretazu bogu hvala.
Sto se tice sokova sad cu ja opet kontra vas 😂ja sam ih davala i to jabuku i krusku cini mi se moje cure su ih obozavale i nikad imale nikakvu reakciju no to sam ja stara mater😂.
Skoljka ja svojoj dajem komorac vec odavno i voli ga piti i vodu proluhanu naravno
I da gledam tko je sad kamilica 😂kuzim ima novih cura al kad je kamilica s nama komentirala😂
Kamilica 😂💪🏻bravo ja
Smaja dobro dosla 😃
Mybaby da sjecam se te price o LadyDi💖 to mi je bas lijepo 😇
Melorine uvodimo blitvu 😃💪🏻 Dakle ovo su pahuljice zitarica iz dm, da se naucim izrazavat napokon 🙈
.
Moj je danas ponovio kasicu od jucer 🥕🍐, nemajka kasnila sa svim, hocu ja na kavu pa tamo, vamo, pa eto mi sad moje neorganizacije, a djete nek bude gladno 🤭🤫, dobio ju nesto prije 12h i pojeo skoro sveee 😃, cekali pola sata, sad ga dojim, mozda zaspe, dezte 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bas moram sutra izvagati koliko mu napravim da vidim koliko on to pojede 🤔
Taman da cu pitat dal vazete kasice.. Ja vagala zadnja 2 dana i oko 50-60g potamani, jos se frajer ljuti sto nema vise 🤦♀️ i ovako mi izgleda previse za pocetak 😂
Postavit cu glupo pitanje al moram, na koji nacin vagati kasicu?, kuhinjska vaga?
Ja ne vazem, ona smaze skoro svaki put sve il ostane par zlica, kad sam ono sa ciklom bila pravila isla pretrest sa tanjura u frutekovu praznu od 190g i falila je jedna trecina da bude puna, a nako na tanjiru se cini da tog puno vise ima. E zadnja dva dana smo presli na duboki tanjir( evo neznam jel se pise tanjir il tanjur 🙈 ) jer joj tako prelijem pirove pahuljice sa sokom od jabuke pa onda zgnjecim jos jabuke po njima i kruske. Danas je jela jabuku, tikvicu i pirove pahuljice. Meni se isto cini da dosta pojede, ali taman ona pred kraj becne i onda joj dam jos par zlicica vode.
Pa najlakse bi bilo izvagati tanjir/zdjelicu prazan/nu pa onda sa kasicom, ali mojoj lijenosti se nije dalo skidati vagu sa gornjeg elementa, jer moram stati na stolicu pa po to pa tako nazad, a bebolina gladna i ocu sto brze i eto 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji