Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    11. Kolovoz 2020. 16:15

Ajme sve zanimljive teme sam propustila 😱.
    Moja P je sad u fazi nespavanja popodne ili ako zaspi probudi se placuci nakon 20 minuta, dam dudu, zaspi i tako u krug.
    Jucer smo joj napunili bazencic i tolko se veselila, vriskala, lupala s rukicama i nogicama, bili smo mokri i ja i dragi i cijeli stan 😂.
    .
    Malina moja vise ne bljucka s tim da nisam nista promijenila tako da neznam sta je to bilo.
    Vaki tako se i mi svadimo, ja brojim i brojim i brojim i onda kad vise nemam kaj pitam i kaj mislis kaj cemo danas jest? 🤣
    .
    Meni 3 frendice trebaju sad nekad roditi pa sam uzbudjena, kod svake se nesto pokrenulo 😊 novi frendaciiiii 😍
    .
    Nove curke dobrodosle! 😊

Boa35
    11. Kolovoz 2020. 18:43

Mellorine

Ja ne vazem, ona smaze skoro svaki put sve il ostane par zlica, kad sam ono sa ciklom bila pravila isla pretrest sa tanjura u frutekovu praznu od 190g i falila je jedna trecina da bude puna, a nako na tanjiru se cini da tog puno vise ima. E zadnja dva dana smo presli na duboki tanjir( evo neznam jel se pise tanjir il tanjur 🙈 ) jer joj tako prelijem pirove pahuljice sa sokom od jabuke pa onda zgnjecim jos jabuke po njima i kruske. Danas je jela jabuku, tikvicu i pirove pahuljice. Meni se isto cini da dosta pojede, ali taman ona pred kraj becne i onda joj dam jos par zlicica vode.

Gdje si uzela pirove pahuljice? One se ne kuhaju? Samo se preliju? Možeš li, molim te, zaljepit sliku da znam kaj kupit 🤗 
    Dobro nam došle nove mame 🥰❤️

Jahanara
    11. Kolovoz 2020. 18:51

Dobro sam jutros rekla da ce dan biti dug, a gdje mu je kraj🥺 on je tek maloprije zaspao a da sam ga uspjela ispustiti iz ruku. Cijeli dan na rukama i na cici. Moguce da smo vec usli u skok. Proslo vrijeme rucka, mala place da je gladna, a ja od jucer imam skuhanu juhu i meso a ne stignem ukuhati rezance. Sama s njih dvoje. Evo mi je u glavi smusa samo takva. Uf. Dosla sam se samo pojadati😤
    .
    Dobro dosle nove mamice🤗

skoljka
    11. Kolovoz 2020. 18:55

Karla89

Mellorine

Ja ne vazem, ona smaze skoro svaki put sve il ostane par zlica, kad sam ono sa ciklom bila pravila isla pretrest sa tanjura u frutekovu praznu od 190g i falila je jedna trecina da bude puna, a nako na tanjiru se cini da tog puno vise ima. E zadnja dva dana smo presli na duboki tanjir( evo neznam jel se pise tanjir il tanjur 🙈 ) jer joj tako prelijem pirove pahuljice sa sokom od jabuke pa onda zgnjecim jos jabuke po njima i kruske. Danas je jela jabuku, tikvicu i pirove pahuljice. Meni se isto cini da dosta pojede, ali taman ona pred kraj becne i onda joj dam jos par zlicica vode.

Gdje si uzela pirove pahuljice? One se ne kuhaju? Samo se preliju? Možeš li, molim te, zaljepit sliku da znam kaj kupit 🤗
    Dobro nam došle nove mame 🥰❤️

Evo ja ti odg 🤪 imas sve u Dm, pir, proso, gris, palentu, 3 vrste zit, zob, ma jos ne znam ni ja koje sve, sve je za bebe, stoji kod kasica. 

Maja 3
    11. Kolovoz 2020. 19:10

Dobrodosle nove mamice!
    Jedino to sam zapamtila.

Hany92
    11. Kolovoz 2020. 19:18

Hehe,ja sam jos daleko od kasica buduci da planiram krenuti sa blizu 6 mj..ustvari,mozda pokaze interes pa cu ranije malo🙃
    Dobro dosle mame!
    I da bili danas na kontroli sve ok,imamo novi termin za magnetsku(dr.sredila)🙂🙂
    I mi bi isli na more u 9.🤗 svima ce nam goditi

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

brankica09
    11. Kolovoz 2020. 19:37

Hany92

Hehe,ja sam jos daleko od kasica buduci da planiram krenuti sa blizu 6 mj..ustvari,mozda pokaze interes pa cu ranije malo🙃
    Dobro dosle mame!

Bravo 💙 skroz mi je cudno od kad si stavila novi nick 🙈😜

Hany92
    11. Kolovoz 2020. 19:38

Jahanara

Dobro sam jutros rekla da ce dan biti dug, a gdje mu je kraj🥺 on je tek maloprije zaspao a da sam ga uspjela ispustiti iz ruku. Cijeli dan na rukama i na cici. Moguce da smo vec usli u skok. Proslo vrijeme rucka, mala place da je gladna, a ja od jucer imam skuhanu juhu i meso a ne stignem ukuhati rezance. Sama s njih dvoje. Evo mi je u glavi smusa samo takva. Uf. Dosla sam se samo pojadati😤
    .
    Dobro dosle nove mamice🤗

Sigurno skok,moj se nacicava svaki sat vremena 😆osim kad zaspe onda malo duze,promjenio ritam  spavanja..
    Samo daj,ak je lakse🤪👍😊

MickeyMouse
    11. Kolovoz 2020. 19:48

Cure čitam vas cijeli dan po malo, tak da sam sve zaboravila. 
    Ne znam kak vi al ja uopće ne funkcioniram po ovim vrućinama, ne mogu sebe durat a kamoli bilo sto drugo 😨
    Dobrodošle nove cure, bas super da nas se skuplja vise ☺️ Ako ima još koja čitačica neka se javi. 
    Moja danas opet koma sa spavanjem, opet je sad zaspala u 18:30, kao i jučer. Nadam se samo da će spavati kao jutros do 7 opet ☺️ (Uz par buđenja za klopu naravno)
    Ako ima koja ideju, imamo veliki urod mrkve ove godine, posijali smo radi toga da štiti luk od lukove muhe i sada je imaaa bas jako puno, ako koja ima neki dobar recept za sok ili nešto kako je možemo spremiti? 

Hany92
    11. Kolovoz 2020. 19:52

brankica09

Hany92

Dobro dosle mame!

Bravo 💙 skroz mi je cudno od kad si stavila novi nick 🙈😜

Da😁 to je bio moj trudnicki hir buduci da je svako ime bilo zauzeto pa sam natipkala svasta.
    Sad sam ozbiljnija🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.