Ajme sve zanimljive teme sam propustila 😱.
Moja P je sad u fazi nespavanja popodne ili ako zaspi probudi se placuci nakon 20 minuta, dam dudu, zaspi i tako u krug.
Jucer smo joj napunili bazencic i tolko se veselila, vriskala, lupala s rukicama i nogicama, bili smo mokri i ja i dragi i cijeli stan 😂.
.
Malina moja vise ne bljucka s tim da nisam nista promijenila tako da neznam sta je to bilo.
Vaki tako se i mi svadimo, ja brojim i brojim i brojim i onda kad vise nemam kaj pitam i kaj mislis kaj cemo danas jest? 🤣
.
Meni 3 frendice trebaju sad nekad roditi pa sam uzbudjena, kod svake se nesto pokrenulo 😊 novi frendaciiiii 😍
.
Nove curke dobrodosle! 😊
Ja ne vazem, ona smaze skoro svaki put sve il ostane par zlica, kad sam ono sa ciklom bila pravila isla pretrest sa tanjura u frutekovu praznu od 190g i falila je jedna trecina da bude puna, a nako na tanjiru se cini da tog puno vise ima. E zadnja dva dana smo presli na duboki tanjir( evo neznam jel se pise tanjir il tanjur 🙈 ) jer joj tako prelijem pirove pahuljice sa sokom od jabuke pa onda zgnjecim jos jabuke po njima i kruske. Danas je jela jabuku, tikvicu i pirove pahuljice. Meni se isto cini da dosta pojede, ali taman ona pred kraj becne i onda joj dam jos par zlicica vode.
Gdje si uzela pirove pahuljice? One se ne kuhaju? Samo se preliju? Možeš li, molim te, zaljepit sliku da znam kaj kupit 🤗
Dobro nam došle nove mame 🥰❤️
Dobro sam jutros rekla da ce dan biti dug, a gdje mu je kraj🥺 on je tek maloprije zaspao a da sam ga uspjela ispustiti iz ruku. Cijeli dan na rukama i na cici. Moguce da smo vec usli u skok. Proslo vrijeme rucka, mala place da je gladna, a ja od jucer imam skuhanu juhu i meso a ne stignem ukuhati rezance. Sama s njih dvoje. Evo mi je u glavi smusa samo takva. Uf. Dosla sam se samo pojadati😤
.
Dobro dosle nove mamice🤗
Ja ne vazem, ona smaze skoro svaki put sve il ostane par zlica, kad sam ono sa ciklom bila pravila isla pretrest sa tanjura u frutekovu praznu od 190g i falila je jedna trecina da bude puna, a nako na tanjiru se cini da tog puno vise ima. E zadnja dva dana smo presli na duboki tanjir( evo neznam jel se pise tanjir il tanjur 🙈 ) jer joj tako prelijem pirove pahuljice sa sokom od jabuke pa onda zgnjecim jos jabuke po njima i kruske. Danas je jela jabuku, tikvicu i pirove pahuljice. Meni se isto cini da dosta pojede, ali taman ona pred kraj becne i onda joj dam jos par zlicica vode.
Gdje si uzela pirove pahuljice? One se ne kuhaju? Samo se preliju? Možeš li, molim te, zaljepit sliku da znam kaj kupit 🤗
Dobro nam došle nove mame 🥰❤️
Evo ja ti odg 🤪 imas sve u Dm, pir, proso, gris, palentu, 3 vrste zit, zob, ma jos ne znam ni ja koje sve, sve je za bebe, stoji kod kasica.
Hehe,ja sam jos daleko od kasica buduci da planiram krenuti sa blizu 6 mj..ustvari,mozda pokaze interes pa cu ranije malo🙃
Dobro dosle mame!
I da bili danas na kontroli sve ok,imamo novi termin za magnetsku(dr.sredila)🙂🙂
I mi bi isli na more u 9.🤗 svima ce nam goditi
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hehe,ja sam jos daleko od kasica buduci da planiram krenuti sa blizu 6 mj..ustvari,mozda pokaze interes pa cu ranije malo🙃
Dobro dosle mame!
Bravo 💙 skroz mi je cudno od kad si stavila novi nick 🙈😜
Dobro sam jutros rekla da ce dan biti dug, a gdje mu je kraj🥺 on je tek maloprije zaspao a da sam ga uspjela ispustiti iz ruku. Cijeli dan na rukama i na cici. Moguce da smo vec usli u skok. Proslo vrijeme rucka, mala place da je gladna, a ja od jucer imam skuhanu juhu i meso a ne stignem ukuhati rezance. Sama s njih dvoje. Evo mi je u glavi smusa samo takva. Uf. Dosla sam se samo pojadati😤
.
Dobro dosle nove mamice🤗
Sigurno skok,moj se nacicava svaki sat vremena 😆osim kad zaspe onda malo duze,promjenio ritam spavanja..
Samo daj,ak je lakse🤪👍😊
Cure čitam vas cijeli dan po malo, tak da sam sve zaboravila.
Ne znam kak vi al ja uopće ne funkcioniram po ovim vrućinama, ne mogu sebe durat a kamoli bilo sto drugo 😨
Dobrodošle nove cure, bas super da nas se skuplja vise ☺️ Ako ima još koja čitačica neka se javi.
Moja danas opet koma sa spavanjem, opet je sad zaspala u 18:30, kao i jučer. Nadam se samo da će spavati kao jutros do 7 opet ☺️ (Uz par buđenja za klopu naravno)
Ako ima koja ideju, imamo veliki urod mrkve ove godine, posijali smo radi toga da štiti luk od lukove muhe i sada je imaaa bas jako puno, ako koja ima neki dobar recept za sok ili nešto kako je možemo spremiti?
Dobro dosle mame!
Bravo 💙 skroz mi je cudno od kad si stavila novi nick 🙈😜
Da😁 to je bio moj trudnicki hir buduci da je svako ime bilo zauzeto pa sam natipkala svasta.
Sad sam ozbiljnija🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji