Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    28. Srpanj 2020. 23:00

jagodica_bobica25

Cure jel mislite da je rank za zubice? Moja malena zadnje vrijeme jakl gura rukice u usta, cijeli dan su joj obje šake u ustima. Gledala sam jel vidim sta u ustima ali ne kuzim ja to jesu li zubici ili nisu. Nekako sve mislim da je rank za to a opet nije mi jasnk to njenk papanje šakica i slinjenje i jos proljev danas.

Po tome su mome trebali zubici izaci prije 3 mjeseca. Znam po 3-4 slinceka dnevno promjeniti s tim da mi je maramica uvijek pri ruci da ga brisem. Ruke gura toliko da cesto cujem onaj zvuk kao da ce povratit 🙊. 
    Neznam, moj to radi vec jako dugo, ped na proslom pregledu kaze ma kakvi zubi nece mu jos, tako da sve mogu boti simptomi a i ne moraju 🤷🏻‍♀️

Joj danas dok je sisao je gurao i prst u usta 🙈😂. Danas je bio nemoguc,, nije znao sta bi vise, mislim da ga je ova vrucina opicila skroz 🙈

Daisy 👍🏻

My baby
    29. Srpanj 2020. 00:04

Jagodica simptomi prije zubica mogu biti i tri mj prije tako i moja gura saku u usta i slini dosta

Corinne
    29. Srpanj 2020. 02:33

Moj R takodjer vec neko vrijeme gura šake u usta, nekad i obje istovremeno. Citala sam da mogu biti zubici koji se pomicu u zubnom mesu i da ih to svrbi, ne boli, i ne znaci da ce van u skorije vrijeme. Drugo objašnjenje koje sam procitala je da bebe otkriju da imaju prste, pa ih isprobavaju, a kako drugacije nego ustima. Mislim da ce biti isti scenarij i sa stopalima jednom kad ih dohvate 

Jahanara
    29. Srpanj 2020. 06:36

Jutro cure!
    Nasa noc dobro prosla, zaspao oko pola 10, nesto malo cickao oko 11, pa 2 i 6. Mogu reci da sa se naspavala😊 ne znam kako vi, al ja sam pred kraj dana, nekad cak i od popodneva, toliko slomljena,umorna.
    .
    Moj vec dugo trpa sakice u usta, ne mislim da su zubici u pitanju. Poceo je sliniti dosta i raditi baloncice.
    .
    Skoljka i Mickey kako je sa dojenjem? Jesu poceli ponovno prihvacat sisu?

29. Srpanj 2020. 06:41

I moj manijakalno gura saku i slini...
    .
    Jahanara, bas kazem frendici jucer da sam od kasno popodne mrtva vec, a gdje su jos grande finale do spavanja 😵

skoljka
    29. Srpanj 2020. 09:21

Jutro, evo nakon sigurno dobra dva tjedna ako ne i vise, malac imao jedno budjenje u 3:30 sisao malo pricao i zaspao, i stalno sam ga poticala da sto vise sisa, pretpostavljam da bi predhodnih noci malo posisao i zaspao pa se zato ponovno budio, probudio se u 7:30 i to zato sto se prevrnuo na stomak pa se uplasio, opt sisao i zaspao pola sata jos, uh bas mi je to dobro doslo.
    Nocas sam ga u kindacu nasla okrenutog za 180°, htio je ici dalje ali nije mogao jer se zabio u kut 🙈🙉 tad me i probudio. 

Jahanara ma bravo napokon da si se i ti naspavala 💪🏻
    Id sinoc se nalijevam vodom, pa cemo vidjeti, nocas je bio veliki razmak izmedju dojenja pa su se sise napunile 🤷🏻‍♀️. Jucer nisam nudila Ad preko dana, bilo je dovoljno samo izdojeno. Nemoguce ga je podojiti ako je jos netko snama u prortoriji, zvjera okolo i valjda zaboravi, jucer se nije toliko opirao i da ne zeli kao prekjucer. Mozda vise srece budemo imali danas, mada ova vrucina, uh 🥵. Sad sjedimo vani ispod sjenice u hladu i vec je pakleno a tek nam sunce izlazi je imamo ogromno brdo/stjenu iza kuce. 
    Sad razmisljam da naspem u kadu vode pa da ga malo brckam tu vani 🤷🏻‍♀️, steta sto nemam onaj umetak u kadi, tesko ga je drzati 7kg.
    Al sam se raspisala, istresla sve misli... 😂😂😂😂

sagi
    29. Srpanj 2020. 09:37

Jutro, 
    Jahanara super da si se naspavala. Moj je zaspao u 9,oko pol 2 se probudio za presvlačenje i sisu pa nastavio do 15 do 6, ali se meškoljio i prije.
    Od onda smo budni, odsoacao je nelih 20 min u kolicima vani. Bilo bi super da se nastavi buditi tek oko 2 pa ujutro.
    I mene tokom dana ulovi strašan umor. A ti još imaš malu.
    Skoljka i moj se tak zarotira za 180 i zapne glavom. A noge između rešetki 🙉

sagi
    29. Srpanj 2020. 09:41

Njemu se b a par mjesta već diže ljušti koža, mazala uljem. Sad se pretvorilo u tjemenicana, jučer četkala dok je zasoao na sisi, kolko toga ima 🙉
    Uzet ću danas i Mustela pjenicu pa oprat. Na jednoj strani nisam namazala uljem dosta po tom dijelu, bilo je suho pa mu se vide ko male ranice. 

brankica09
    29. Srpanj 2020. 11:03

Curke 🙈 sve smo u istim dilemama 🙈
    Mislim da nam bebe istrazuju, da nisu jos zubi nego normalna faza razvoja oko usta 😊 R je pocela stavljat i nogu u usta, i ima neku novu foru dok cica zeli i svoj prst u ustima 🙈
    Netko je napisao da ne moze beba normalno cisat dok je netko u prostoriji, isto tako i mi, cim cuje nekog gotovo, zvjernja okolo, prica 🤭 da ne propusti nesto 🙈

• Anita91
    29. Srpanj 2020. 11:06

skoljka

Zaspao, u snu se prevrnuo na stomak, jaaoooo koje plakanje, uplasio se nije znao sta ce, a nezna se vratiti nazad. 🙈😂 Uspio je ponovno zaspati
    Monalisa weee, tu si. O spavanje rano ljuta, 😂😂😂, salim se i moj rekativno dobro spava u odnosu na druge, mada je zadnjih dana malo zivcanio. Nadam se da cete uskoro zavrsiti sa radovima, jel perilica napokon na mjesu ili i dalje ides na donji kat, ako se dobro sjecam 🙈
    Anita 😂😂😂😂
    Imas Olivu na Savskom kod studenskih, meni je tamo super. Imas na Rakitju na jezeru u kampu ali je vise pizzerija ali je suuupeer. Moram se sjetiti jos neceg da je malo izolovano a lijepo 🙄
    Daisy ej na prvu ko da sam vidjela svog A 🙈😂. Ljepotan mali umorio se pa zaspao.

Hvala ti :). Ma problem je sta on ima veliku obitelj i nemozemo nekog pozvat a nekog ne ili kako je njegova stara rekla da pozovemo samo ujake bez zena, pa ja bi se prva naljutila da to netko meni napravi.
    Karla cijelo vrijeme mastam o onom fredo kolutu i pricam kako cemo ju kupati u kadi 🤣, isla sam malo guglat i pise da je od 6 kila pa dalje, a moja ima tek 5, oce to njoj bit ok?
    Mi smo zaspali oko 11 i u 1 nas je probudila placuci, uspjela sam ju smirit dudom i dalje je spavala do 6 pa je jela i pricale smo do pola 8 i onda je zaspala do pola 10, ja zadovoljna 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.