Da, nazvat ću pedijatra sutra.
.
Jahanara nema pravila, ozmeđu nekih dnevnih podoja bude sat, sat i pol, 2., nekad 3,.
Po noći je duži razmak prvi od 3-4 sati, pa onda 2-3, pa 1-2 i nema više spavanja.
Jahanara ja moram priznat da nam nekad bude razmak i tri cetiri sata evo npr jucer nije dojila cetiri sata dala sam joj i igrala se sa cicom nakon 4,5 h je jela bas a nekad je gladna nakon dva sata
Skoljka da to su te, samo sto ja imam tamniju varijantu 😄 plava, roza i zelena.
Ne znam evo ja imam osjećaj da ovu svoju samo silom dajem jest 🤦🏼♀️ Jedino kad jede normalno i bez da se preznojim dok je nahranim je po noći. Ostalo, a pogotovo navečer, je ovak- ja dajem cicu, ona vrišti i neće pa dam dudu i onda je mir. I mir je ako je se pusti na miru, ostalo koma. Onda na prvom buđenju se najede pošteno. Ne znam jel to štrajk dojenja ili sto 🤷🏼♀️
Ja joj nudim na 2,5-3 sata. Prije dva dana nije jela 3,5 sata i nije tražila, al sam joj ponudila pa je pojela 🤷🏼♀️
Tako i moj se posteno najeden nocu...toliko guta da mi ga milo bude....a preko dana mu ja nudim svaka 2 ipo 3 sata...jer imam osjecaj da on nebi ni nakon 5 h trazio.I svako haranjenje preko dana je povuci potegni🙄
Mi planiramo ujutro ili navečer na more.. kupila sam onaj šeširić što se spusti dio na ramena i leđa..valjda će bit dosta,a ujutro i navečer sunce nije jako, pa će valjda bit ok.
.
Joj, mi smo prošli 4 mj pa jede nekad svakih sat vremena a nekad ne želi 3h.. kak joj puhne.. ona je na sisi 5min max, pa vjerojatno ni ne pojede baš previše u tak kratkom vremenu..
.
Nama je sinoć bilo veselo.. ja pojela baklavu dosta kasno i mala hiperaktivna do skoro ponoći bila ..šećer je razbudio..atrebala zaspati u 22.. na izmaku snaga smo bili..a ona lupa rukama i nogama, priča, vrišti 🙈🙈 al je zato imala samo jedno hranjenje po noći..očito je i nju izmorilo dobro..
Pupi probaj promijeniti pozu za dojenje.. moja isto preko dana ne jede normalno ako smo u sjedećem položaju.. povuće dva tri put i okrene glavu, pogleda oko sebe, pa opet..i tak u krug..ne daj bože da netko progovori blizu nas, odmah sisu pušta i gleda okolo..
Tak da nam prek dana bolje paše ležeći položaj..tad jede normalno, kad pojede pusti sisu i gotovo..onda joj ništa ne smeta..
Sjedeći nam je za sad samo po noći.
Pupi probaj promijeniti pozu za dojenje.. moja isto preko dana ne jede normalno ako smo u sjedećem položaju.. povuće dva tri put i okrene glavu, pogleda oko sebe, pa opet..i tak u krug..ne daj bože da netko progovori blizu nas, odmah sisu pušta i gleda okolo..
Tak da nam prek dana bolje paše ležeći položaj..tad jede normalno, kad pojede pusti sisu i gotovo..onda joj ništa ne smeta..
Sjedeći nam je za sad samo po noći.
Mogla bi probati lezeci da...jer kad smo u sjedecem polzaju isto tako okrece glavu,potegne jednom i okrene glavu i tako stalno 😅😅
.
Di si kupila tu kapicu? Imas li sliku? Znaci mislis da ne treba nikakve kreme ili odjelca za plazu ako smo tako ranije ujutro ili navecer 🤔
Pupi da eto bas tako točno i moja radi, i ovo sto kaže Karla, probaj ležeći položaj, ja nema šanse vise dojiti u sjedećem, sve joj je zanimljivo, okreće se, vrti... ne mogu je pohvatat. Ovak dok lezi isto to radi al je meni lakše 😄
Mislim da se tak male bebe ne mazu kremom za sunčanje? Hlad i to je to, imaju i oni kupaci kao majica sa UV zaštitom, to je moja mala prošle godine nosila, od materijala za badic ali dugi rukav 😄
Ja citav dan pomalo citam pa sam sve zaboravila sto komentirati.
Znam da sam i jucer htjela reci my baby odlicno izgledas, a ako se nevaram rekla si da imas troje djece i pse tako da svaka cast 😁
A sto se tice dojenja nebi trebalo nikako boljeti tako da ili je soor ili ipak krivi hvat. Mi smo soor srecom brzo rjesili.
Nama je preko dana najveci razmak 2 sata ako i tolko jer ona se probudi pa jede pa se igra pa je malo nosam pa uglavnom to zavrsi da joj opet dam malo prije nego zaspe, a i sto ja znam sad su vrucine pa nek i jede cesce. Meni bitno da po noci ne trazi toliko. E sad sam joj pocela i nekolka dana navece odmrznuti svoje ono zamrznuto i to onda smaze nekad vise nekad manje, ali da mi ne stoji, samo mi smeta, rađe da imam zamrznuti nesto za kasice. Dobila sam borovnice, jel njih valja zamrznuti?
Svo bobicasto voce bez prokuhavanja smrznuti
Skoljka ce biti nas joker zovi 😁 sta sa sljivama?
Sortiraj odgovore
Najstariji