Sljive oprati, otkostiti, smrznuti, poslije kad budes ili malo prokuhala ili na pari ljuska ce sama otpast pa je izvadis.
.
Ja sve sto zamrzavam stavljam u one vrecice od 3l na zip, stavim je na stol poredam voce/povrce i tako prenesem u skrinju da se ne slijepi.
.
Na pocetku ne mislim davati sokove jer ne bi pocela sa sirovim vocem, ipak cu neko vrijeme prvo termicki obradjivati na kratko, dok se privikne.
Ja bih zamrznula sve posebno za jednu kasicu - npr par sljiva posebno. Ne znam šta ću praviti sad unaprijed pa ne mogu sve skupa. Kako da to onda izvedem? U neke ekstra male vrećice? Jer mi ionako sve ide kod mame, nemam mjesta baš
I ja sam prije mislila da cu tak napraviti kombinacije, ali sam se predomislila, lakse mi je ovak svako voce/povrce zasebno i onda samo po komad cega zelim u tom trenutku izvadim i prokuham ili na paru 🤷🏻♀️
.
Imas vrecice do 1l, mozda cak i manje pa mozes u njih ako mislis da ti je to prakticnije.
E i mislila sam zasebno, ali sam mislila po komad taman za jednu kašicu. Ionako na početku jedu jako malo pa da ne odleđujem sve. A šta ako stavim ciklu i sve se sjedini i ne mogu odvojiti? Zato sam mislila na manje komadice stavljati. Lako izvadim npr 4 komadića ako mi treba
Ma nece, ja sad nisam doma da ti poslikam. Evo Karla je jednostavno objasnila, nozes prvo na tacnu staviti razdvojeno, zalediti i onda prebaciti u vecu vrecicu i nista ti sr nece slijepiti.
Jutroooo...mi odosmo do Lovrana kod prijatelja na dva dana. Kakvo je sugavo vrijeme izgleda nista od kupanca, al svejedno sam ponijela pratecu opremu 🙈😂😂😂
.
Malac ko da je znao da ide na more u pola 6 se zbudio, tako da smo i mi ustali i spremili se, nema se sta cekat, da se dan iskoristi. Sad spava u autu 💪🏻
.
Ali inace zadnjih dana od kad sam presla sa sensitiv hrane na pro tako mi slabije spava, poceo se redovno buditi oko 3, nocas ga cujem nesto suska, pogledam na kameru, on se igra sa tjesilicom 🙈
Bila sam ubjedjena da je ta pro hrana jaca, ali ocito se navikao na srnsitiv pa bolje spavao sa njom.
A ja gledam sto je meni ukusno smrznuto 😂 sljive ako i skupa sve smrznete sa kospicom nece se slijepiti, sad ovisi ko koliko mjesta ima. Maline ne volim zamrznute, promijene mi okus. Borovnice mislim da ce biti ok i isto ih mislim skupa u jednoj vrecici pa pretpostavljam da se kao grasak da odvaditi manje. Samo nama sljive domace kasnije zore tako da ce ih jesti svjeze, a i dosta toga ostalog ce se potrefiti da moze svjeze jesti. Tako na necu previse toga zamrzavati nego ce sve redom jesti cega bude. Moja se sinoc nesto cesto budila, nekuzim a jos pojela bocu od 125ml citavu, a sat prije toga dojila, sad jel se prejela il sto joj smetalo od moje prehrane juce nemam pojma, ali kad god bi se probudila pojela bi i nastavila dalje spavati.
E sad mi pada na pamet sinoc sam vecerala pecenice koja je slana bila, je li moguce da je njoj bilo onda i mlijeko slanije 😂😂
Skoljka uzivajte ma mozda se promijeni vrijeme vidiš kako je ludo ovo ljeto
Jutroooo…mi odosmo do Lovrana kod prijatelja na dva dana. Kakvo je sugavo vrijeme izgleda nista od kupanca, al svejedno sam ponijela pratecu opremu 🙈😂😂😂
.
Malac ko da je znao da ide na more u pola 6 se zbudio, tako da smo i mi ustali i spremili se, nema se sta cekat, da se dan iskoristi. Sad spava u autu 💪🏻
.
Ali inace zadnjih dana od kad sam presla sa sensitiv hrane na pro tako mi slabije spava, poceo se redovno buditi oko 3, nocas ga cujem nesto suska, pogledam na kameru, on se igra sa tjesilicom 🙈
Bila sam ubjedjena da je ta pro hrana jaca, ali ocito se navikao na srnsitiv pa bolje spavao sa njom.
Stizes u moje krajeve🙂🙂nadam se da ce vas kisa ipak zaobici
Skoljka uživajte 🙂
.
Moja mama inače smrzava šumske borovnice za nas, ne slijepe se, lako uzmeš par. I meni su super smrznute, kroz godinu ubacujem u smoothieje.
Maline isto tako.
.
Mi bili na uzv kukića, mali je bio super, a poliklinika Sabol za preporučiti. Reko da vježbamo kod presvlačenja ono da stisnemo dolje noge. Ali sve je ok. I u lijevom kuku vidi da. je počelo okoštavanje, u desnom ne, ali to ne mora bit simetrično tak da kaže da je sve dobro i da za 3 mj dođemo na kontrolu. 🙂
Skoljka uzivajte na moru! 🤞 da vam vrijeme bude dobro.
.
Sagi bravo za dobar pregled! 👏
Jahanara sto se tice robice, mi smo dobili kompletic fox & bunny iz sinsaya vel. 74. Nakon prvog pranja se sve stisnulo kao cvarak. Sada smo 58cm i 5kg i bodi kratkih rukava smo odavno prerasle, a pidzamica/kombinezon nam je na knap. Koliko sam citala tuđa iskustva, kod sinsaya to sve ovisi od modela do modela.. bas zbunjujuce. C&A vel. 68 nam je taman isto kao i Lidl 62/68. Drzim se provjerenog, ali najsigurnije ti je izmjeriti bodi koji je bebi malo vec i u trgovini uspoređivati s tim. Jednostavno su sve te mjere cudne.
Jahanara sto se tice robice, mi smo dobili kompletic fox & bunny iz sinsaya vel. 74. Nakon prvog pranja se sve stisnulo kao cvarak. Sada smo 58cm i 5kg i bodi kratkih rukava smo odavno prerasle, a pidzamica/kombinezon nam je na knap. Koliko sam citala tuđa iskustva, kod sinsaya to sve ovisi od modela do modela.. bas zbunjujuce. C&A vel. 68 nam je taman isto kao i Lidl 62/68. Drzim se provjerenog, ali najsigurnije ti je izmjeriti bodi koji je bebi malo vec i u trgovini uspoređivati s tim. Jednostavno su sve te mjere cudne.
I ja imam taj fox i bunny i njemu je stvarno dobro, prano na 40. Velicinu 68.
.
Ja stalno cekam da mi frendica uzme bibs dudu u zg pa sam na kraju od cekanja i narucila. Aj 20kn dostava, prezivjet cu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji