Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    22. Srpanj 2020. 21:21

Mellorine troje djece dva psa i jeza😂

Boa35
    22. Srpanj 2020. 21:25

malina08

skoljka

Svo bobicasto voce bez prokuhavanja smrznuti

Skoljka ce biti nas joker zovi 😁 sta sa sljivama?

Isto možeš smrznuti 😊 
    Bome ja imam već nekoliko vrećica u dubokom.. Maline, šljive, marelice, borovnice.. Odlučila sam kupiti "dudicu" s mrežicom u koju se stavi voćka i beba onda sisa sok kroz tu mrežicu.
    Mareti dajemo nekoliko dana marelice da cucla sok..i danas mi je uspjela odgriznuti komad 😳 pa sam se uplašila.
    Jeste vi razmišljale možda prije kašica krenut im sokiće raditi? Ono tipa naribati jabuku, ocijediti i pomiješati s vodom pa ponuditi malo da piju? 

22. Srpanj 2020. 21:29

E a po koliko smrzavate? Mislim na kolicinu.. nema mi smisla smrznuti zajedno 5 sljiva.
    .
    Nisam mislila davat sokice

Boa35
    22. Srpanj 2020. 22:07

malina08

E a po koliko smrzavate? Mislim na kolicinu.. nema mi smisla smrznuti zajedno 5 sljiva.
    .
    Nisam mislila davat sokice

Ja sam marelice i šljive ogulila i predala na plastičnu tacnu i tako zamrznula.. Nakon par sati sam samo prebacila u vrećicu.. Tako da nisu sljepljene.. Ne znam jesi li na to mislila. 

skoljka
    22. Srpanj 2020. 22:17

Sljive oprati, otkostiti, smrznuti, poslije kad budes ili malo prokuhala ili na pari ljuska ce sama otpast pa je izvadis. 

Ja sve sto zamrzavam stavljam u one vrecice od 3l na zip, stavim je na stol poredam voce/povrce i tako prenesem u skrinju da se ne slijepi. 

Na pocetku ne mislim davati sokove jer ne bi pocela sa sirovim vocem, ipak cu neko vrijeme prvo termicki obradjivati na kratko, dok se privikne.

• Sancy3
    22. Srpanj 2020. 22:26

Ja planiram pocet s povcem da mi ga lakse prihvati prije nego upozna slatkasti okus,e sad mislila sam prvo poceti sa tikvicom,mrkvom i batatom(zbog lakseg uvaljivanja zelenjave)😂😂dal je to ok imate kakvu bolju ideju?u onoj grupi domace kase ima krasnih recepata ali brate mili idu u krajnost strah me se ni javit tamo😂😂😂😂😂

neverland
    22. Srpanj 2020. 22:58

Malina, zaboravila sam to odgovoriti. Stavim ju ujutro i 50x dnevno kad je dobre volje i kad ju presvlacim. Uzalud. Valjda će krenuti na bolje. Ne odustajem.
    .
    Zlice imate u Kiku 8komada za 8 kn ili čak više komada, ne sjećam se.isto tako izgledaju kao iz dma, ja kupila za one homeopatske kuglice koje se daju plastičnim zlicama. Na računu mi je pisalo "zlice za jaja" 😂 bijele obične

Ja nekad moram i češće davati jesti jer ne dobiva toliko na kilaži. Ali preko noći ne budim više. Dojim najčešće lezeci. A u zadnje vrijeme moram ju ljuljuskati da se umiri. Ona odmah sklopi oči ali nekad zna okretati glavu i biti nemirna pa ju treskam ili sjednem na loptu pa skacem dok sisa hahah

neverland
    22. Srpanj 2020. 23:00

skoljka

Sljive oprati, otkostiti, smrznuti, poslije kad budes ili malo prokuhala ili na pari ljuska ce sama otpast pa je izvadis.
    .
    Ja sve sto zamrzavam stavljam u one vrecice od 3l na zip, stavim je na stol poredam voce/povrce i tako prenesem u skrinju da se ne slijepi.
    .
    Na pocetku ne mislim davati sokove jer ne bi pocela sa sirovim vocem, ipak cu neko vrijeme prvo termicki obradjivati na kratko, dok se privikne.

Ja bih zamrznula sve posebno za jednu kasicu  - npr par sljiva posebno. Ne znam šta ću praviti sad unaprijed pa ne mogu sve skupa. Kako da to onda izvedem? U neke ekstra male vrećice? Jer mi ionako sve ide kod mame, nemam mjesta baš 

skoljka
    22. Srpanj 2020. 23:15

neverland

skoljka

.
    .

Ja bih zamrznula sve posebno za jednu kasicu - npr par sljiva posebno. Ne znam šta ću praviti sad unaprijed pa ne mogu sve skupa. Kako da to onda izvedem? U neke ekstra male vrećice? Jer mi ionako sve ide kod mame, nemam mjesta baš

I ja sam prije mislila da cu tak napraviti kombinacije, ali sam se predomislila, lakse mi je ovak svako voce/povrce zasebno i onda samo po komad cega zelim u tom trenutku izvadim i prokuham ili na paru 🤷🏻‍♀️

Imas vrecice do 1l, mozda cak i manje pa mozes u njih ako mislis da ti je to prakticnije. 

neverland
    23. Srpanj 2020. 04:35

skoljka

neverland

skoljka

.
    .

Ja bih zamrznula sve posebno za jednu kasicu - npr par sljiva posebno. Ne znam šta ću praviti sad unaprijed pa ne mogu sve skupa. Kako da to onda izvedem? U neke ekstra male vrećice? Jer mi ionako sve ide kod mame, nemam mjesta baš

I ja sam prije mislila da cu tak napraviti kombinacije, ali sam se predomislila, lakse mi je ovak svako voce/povrce zasebno i onda samo po komad cega zelim u tom trenutku izvadim i prokuham ili na paru 🤷🏻‍♀️
    .
    Imas vrecice do 1l, mozda cak i manje pa mozes u njih ako mislis da ti je to prakticnije.

E i mislila sam zasebno, ali sam mislila po komad taman za jednu kašicu. Ionako na početku jedu jako malo pa da ne odleđujem sve. A šta ako stavim ciklu i sve se sjedini i ne mogu odvojiti? Zato sam mislila na manje komadice stavljati. Lako izvadim npr 4 komadića ako mi treba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.