Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    19. Srpanj 2020. 22:37

My baby

Majuska a zasto joj dajes dohranu moras ili?

Ma da morala sam i dohranu uvesti,nemam dovoljno vise ...
    Trudila sam se i doslovno i spavla sa  izdajalicom da navucem ali ona sve veca i oce vise jesti.
    Kad se izdojim iz jedne cice 30ml a iz druge bude i do 100 ml ali evo zadnji tjedan dana ni toliko i to 2 do 3x u danu 

MickeyMouse
    19. Srpanj 2020. 22:51

Neverland drago mi je da si nam se javila ☺️ Ako nisi već do sada, probaj razmisliti o marami, pa da se nosite - biti će ti bar dio dana lakše. Jel se voli voziti u kolicima? Šetnja je dobra za psihičko stanje - ja sam imala problema dok sam stariju rodila pa su mi šetnje bile spas. 

My baby
    19. Srpanj 2020. 22:53

Neverland moja najstarija kcer je bila prelijena za jesti pa znam kako ti je,ona je dojila samo dva mj i bila je lijena za vuci pa kad sam uvela bocicu i za to je bila lijena😂,i da te utjesim danas ima 11 godina i isto je lijena😂

MickeyMouse
    19. Srpanj 2020. 23:12

E nisam vam rekla, neki dan mi se zablokira nešto na mobitelu i izgubi mi ovu stranicu i pokušavam nać temu na pretraživaču i pišem proljetne, proljetno - i nikako mi ne izbacuje, morala sam na staru temu da nađem link sto je stavila Skoljka - kad ono proljeće 😂

skoljka
    19. Srpanj 2020. 23:15

MickeyMouse

E nisam vam rekla, neki dan mi se zablokira nešto na mobitelu i izgubi mi ovu stranicu i pokušavam nać temu na pretraživaču i pišem proljetne, proljetno - i nikako mi ne izbacuje, morala sam na staru temu da nađem link sto je stavila Skoljka - kad ono proljeće 😂

Hihihi jesam ti zapaprila 😁

skoljka
    19. Srpanj 2020. 23:17

skoljka

MickeyMouse

Hihihi jesam ti zapaprila 😁

Zato ja imam na pocetnom zaslonu spremljenu stranicu pa samo refresam 😉

My baby
    19. Srpanj 2020. 23:23

I ja imam spremljenu pa refresham stalno 

Corinne
    20. Srpanj 2020. 00:07

Neverland bas ti nije lako. I ja sam se tako osjecala prosli mjesec, isto sam bila sama s malim po cijele dane, samo da sam blizu njega, inace plakanje. Sad je bolje kad malo vise gleda oko sebe. 
    Nego, moja svekrva je kod nas jos tjedan dana i onda putuju doma. Jedva cekam. Ona ne voli kad malac spava preko dana (jer onda kao bolje spava navecer) pa ga gnjavi a njemu se oci sklapaju. Isto tako, on se zbljucne jer ga ona tlaci odmah nakon dojenja, onda ima komentar da se bzvz prejeda. I sad evo, usla u kupaonu da na ruke opere neke svoje hlace (23:30!!!), pa to ronda li ga ronda. A kupaona taman do zida di je kinderbet. Pogadate, mali se probudio. Sad ga ja uspavljujem a gospa se pobrala u krevet. Ma super!

neverland
    20. Srpanj 2020. 02:50

Probala sam sve, i dodati ad u mlijeko, jedino mi tako i hoće ad. Onda sam kupila aptamil, izgleda da joj okus najbolje odgovara i krene jesti odlično. Misliš jede, pojede 30 max. Lakse mi je jer je posljednjih par dana na cici 10-14x dnevno pa se tjesim da nije gladna. Ali borbaaaaa baš. Izdajam se od pocetka da navucem više mlijeka jer mi je krenulo slabije otkad sam dobila M. I to je prije odlično jela kad npr negdje odem pa ju netko drugi hrani.
    I stvarno mislim da je jako lijena, zvala sam savjetovalište za dojenje pa su mi rekli da djeca već sad imaju karakter. Ooo vidim!!
    Do neki dan sam ju mogla smiriti i vožnjom u kolicima, 2,3x smo van isle. A sad vrišti da ju cijela ulica čuje, muka mi je i izaći s njom. Čak mi je jednom počela toliko plakati da nisam znala što ću, daleko od kuće, a ona se guši od plača.. nekad ju ne mogu ni ja smiriti 🥴 a ja sam sama i dan i noć ☹☹☹

Corinne pa baš me raspizdila tvoja svekrva sad!! Ne sati djetetu da spava preko dana wtf ima 2 mjeseca? Pa djeca rastu spavajuci i razvijaju se tako isto kao i mi. Nadam se da si joj to rekla..drzi se, očito je neka za*ebana.

• Sancy3
    20. Srpanj 2020. 05:46

Jutro cure...evo zasad nis od spavanja pa bi vas htjela pitat nesto,dali je striktno da moraju svaki mjesec dobivati minimalno 900g?znam da do 6mj.moraju utostrucit porođajnu kilazu ali dali netko zna dobivaju li manje nakon određenog perioda a da je to ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.