Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    14. Srpanj 2020. 10:40

brankica09

Malina i ja imam problema sa svojim mozgom 😂😂 nadam se da nije trajno 🙇‍♀️🤦‍♀️

Ima nas jos sa tim problemom😂😂 neki dan sam kceri u kaficu narucila cedevitu od breze - inace je cedevita od bazge😂😂

brankica09
    14. Srpanj 2020. 11:35

Jahanara

brankica09

Malina i ja imam problema sa svojim mozgom 😂😂 nadam se da nije trajno 🙇‍♀️🤦‍♀️

Ima nas jos sa tim problemom😂😂 neki dan sam kceri u kaficu narucila cedevitu od breze - inace je cedevita od bazge😂😂

😂😂😂😂

Maja 3
    14. Srpanj 2020. 11:45

Jahanara

malina08

Evo i treci post,toliko o NEMOZGU.. ja se s mamom dogovorila za rucak da dodemo kod nje,i ja sam sam zaboravila… Zena cekala za stolom. Pa se i posvadjale. Jednostavno mozak off.

😂😂 pa sta te nije zvala pitat gdje si😂😂
    .
    Skoljka koliko si dugo cekala Next kad si narucila odjelce za krstenje?.
    .
    Majo ti si pisala o djecjoj trgovini u Klc za krsne svijece i kosuljice, al sam zaboravila gdje je trgovina i kako se zove… za malu sam kupila u Starsu al on se zatvorio.
    .
    Uopce ne znam sta da radimo sa krstitcima, bojim se da ce na jesen biti jos gore sa koronom. Trenutno se ne bojim zaraze al glupo mi je pozivati ljude jer ne znam kako tko gleda na druzenje u ovo vrijeme.

Ja sam za haljinice pisala da ima u kretexu,u biti imaju sve za krstenje..
    A svijecu sam ja narucivala netom. Mislim nelly ili tak nesto.
    Skoljka nisam na kratko osisana,kila jos imam viska..al mene to ne zamara previse. Plavusa.
    Super za psica!

Maja 3
    14. Srpanj 2020. 11:47

o mozgu ne zelim uopce pricat...ja nieta ne pamtit..al to nije sve..ja nemogu ni koristit mozak..
    Ono 2+2? Daj mi kalkulator da odgovorim.

Maja 3
    14. Srpanj 2020. 12:43

https://ibb.co/jLWKCgR
    Imamo 3 mjeseca!

skoljka
    14. Srpanj 2020. 12:48

Nemozgovi 😁😁😁
    Ovaj moj malac zeza na sisi, gladan, obraduje se, malo sisa i onda negoduje nece, a hoce bori se 🤯ludnica za nahraniti ga, i to je samo po danu, vec par dana 🤷🏻‍♀️ naravno da manje pojede onda, ali svejedno ne trazi naredna 3 sata 🤷🏻‍♀️
    Jucer sam mu nakon takvog glupiranja ponudila izdojeno, popio je ali je sve i bljucnuo u roku keks🤷🏻‍♀️

Jel treba prokuhavati vodu iz boce ovu sto mu dajem da pije? Poceo je piti, obraduje se kljunasici kad ju vidi. 

Jahanara ja sam cekala nekih 8-9 dana na Next, sad su dobili opet novo za decke tak za srediti se bas je lijepo. 

Fever 500kn Rota

Maja plavusa 😃 pogodila 💪🏻
    Ninaaaa koja si ti slatkicaaaaa 💜

Inace ovaj post pisem od jutros od 8:30 🙈

skoljka
    14. Srpanj 2020. 12:51

Znam da sam nesto zaboravila..
    Maja ova trakica za Luku je bas prekrasna, jel to sama promjenis ili nesto automatski nsko navrsene predhodne god? 

Vaki
    14. Srpanj 2020. 12:57

Maja 3

Imamo 3 mjeseca!

Čestitam! Kako si je samo sredila... Slatkiš! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    14. Srpanj 2020. 13:02

Maja 3

Imamo 3 mjeseca!

Preslatka je🤩
    Kretex, hvala, a ja cijelo vrijeme kucam kelteks 🤦‍♀️
    .
    Tnx Skoljka i Malina za info za Next.
    .
    Skoljka ne trebas prokuhavat flasiranu vodu.

bejb2
    14. Srpanj 2020. 13:14

Hahah nemozgovi🥳
    Kaj se tice rote, mi isto odlucili uzeti, s 3 mj idemo po prvu dozu, pa s 4 druga. To se daje na usta nije pikica ili?
    Btw sretna 3 mj preslatkoj Nini🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.