Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    21. Lipanj 2020. 20:18

A sta da sad radim da joj dajem dohranu da nebi bilo ili ? Zao mi bacati mljeko ali opet nebi riskirala da joj nesto bude 

My baby
    21. Lipanj 2020. 20:31

Majuska ja jedem sve i jagode i sve i moja nema nikakvih problema,jasam vec odavno pisala da nisam nista izbacila i da sve jedem u normalnim kolicinama,jela sam i malo kikirikija i badema,i jagoda bas sve

sagi
    21. Lipanj 2020. 20:38

Jahanara

Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.

Dobro da si otišla, ovak si mirna. 
    Drago mi je da je imenjak dobro 🙂

Mi danas išli do mojih da vidimo kak će mali bit u autu, treba nam cca 45bmin, spavao cijelo vrijeme tamo i natrag. Samo nek se nastavi volit vozit 🤞🙂

mom3
    21. Lipanj 2020. 20:44

Ako se bojite da ce djetetu ispasti noga ili ruka van iz kinderbeta kroz resetke i zapeti, onda je najbolje da kupite onu pletenicu sto se stavi uz resetke kinderbeta. Imam to kod oboje djece u kinderbetu i bas je spas jer se vrckaju u snu. Svako ih nađem okrenute kroz noc.

MickeyMouse
    21. Lipanj 2020. 21:03

Mmamma starija nije htjela prismrditi krevetiću, tak da nemam iskustva 😂 nisam ni znala čemu pletenica sluzi kad sam je viđala - dobra ideja, hvala! Već sad ju znam naći kod sebe na krevetu svakako okrenutu i razmišljam da vratim stranicu od krevetića i tamo je stavljam. 

MickeyMouse
    21. Lipanj 2020. 21:09

Majuska ja bi je normalno nahranila i onda pripratila da li će joj smetati. Starija je npr reagirala kad bi jela mandarine/naranče a sve ostalo bez problema. Ona i dan danas ima problema ako pojede vise od jedne mandarine.
    Sagi odlično za vožnju! ☺️

21. Lipanj 2020. 21:31

E i ja sam vas bas htjela pitati za oziljak pa uvijek zaboravim. Mojoj se tek mrvicu crveni. A za jelo sam isto govorila da jedem sve, ali tipa to alergeno jagode, orasi i sl sam jela ujutro da mogu pratiti reakciju. Danas je npr nesto muci kao da se nemoze pokakati jer nije onoliko puta kao inace. Od tresanja mislim da nije jer ih jedem vec nekoliko dana pa joj nisu smetale. Jedino drugacije je danas punjena paprika s tim da papriku nisam pojela. Tako da na kraju krajeva ja mislim da te njihove smetnje nisu bas vezane za ono sto mi jedemo.
    Cure draga mi je da je sa bebicama sve u redu i ja bih na vasem mjestu tako otisla provjeriti da me ne muci.

skoljka
    21. Lipanj 2020. 22:13

Jahanara

Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.

👍🏻💙

skoljka
    21. Lipanj 2020. 22:17

Vaki

Cure, ima li čija beba ožiljak na lijevom ramenu od cijepljenja?

Od koje je to vakcine. Moj je do sad svaku dobio u nogu 

skoljka
    21. Lipanj 2020. 22:24

MickeyMouse

Joj nisam vam ispričala sok koji sam noćas doživjela. Ja se probudila negdje oko 4/5 ujutro i vidim da mala spava na trbuhu, a sama se okrenula jer je ja nisam. A po danu mi se okrenula dva tri puta u baby gym sa leđa pa na bok pa na trbuh ali joj ruka ostane zaglavljena. Nekak si mislim da je to prerano i da su ovo slučajni okreti.
    I sad je evo večeras zaspala bez plakanja i deracine 🎉

😳 Sta stvarno, pa jbt ovaj moj samo pici na desni bok, vidim da zeli na lijevi ali mu neide pa se ljuti pa u plac, ali jutros se prvi put u snu prevrnuo na bok naravno desni 😂 Na stomak kad ga prevrnem dobro se drzi na laktovima, a do prije dana kucao 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.