Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    21. Lipanj 2020. 11:15

jagodica_bobica25

Jutro cure 😀 imam jedno pitanje. Nisam protivnik cijepljenja, naprotiv zelim da se moja curica cijepi. Ali sad kad sam skuzila da valjda s 2 mjeseca to prvo cjepljenje ide neko cjepivo 7 u 1😐 to mi bas zvuci puno za malu bebu i bas me strah nekako sad za nju. Zanima me jel zna neka od vas jel postoji mogucnost da se to rascjepka nekako, pa da ne priki odmah protiv 7 bolesti u jednom nego da to raspodjelimo na vise puta? Šta mislite o tome i jel znate jel postoji ta mogucnost.

Mislim da sam čitala na Zimskim bebama da je jedna mama išla nekoliko puta s bebicom na pikice jer joj nisu dali odjednom svo cjepivo. 
    Mada, rijetke su komplikacije s tim. Vidiš da ni jedna beba na ovoj temi nije imala problema, osim koje povišene temperaturice. Valjda znaju što rade. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    21. Lipanj 2020. 11:51

Nisam ni ziva, muz mi sinoc u ponoc kaze da je noc prije nasao malog na podu. Uspavljivao ga i bio u polulezecem polozaju na trosjedu a mali njemu na trbuhu. Muz zaspao i mali je ocito skliznu s njega i pao na pod. Zaplakao je i poslije se normalno ponasao. I jucer cijeli dan sve ok. Al mene tako to brine jer ne znamo ni kako je pao i stalno mi je u glavi sta ako ima unutarnje krvarenje glave. A kako da ga vodim na hitnu nakon dana i pol. 

My baby
    21. Lipanj 2020. 12:39

Jahanara  primjetila bi po malome i da ima unutarnje krvarenje.Znaci bitno da je zaplakao kad padne jer bilo bi brige da nije,prati jel se ito ponasa ko i drugih dana,bitno je da ne spava stalno jer kad se nesto desava njima u glavi spavaju puno,ne bi jela vecinom slucajno mi je dosla sestra ona je medicinska sestra pa ti prenosim🤗

Jahanara
    21. Lipanj 2020. 12:53

Hvala ti My baby na odgovoru. Odlucili smo da cemo ipak otici na hitnu.

My baby
    21. Lipanj 2020. 13:18

Ok pa javi sta je bilo

My baby
    21. Lipanj 2020. 13:19

Kaze ona da provjerite ako niste mirni pa eto javi obavezno

MickeyMouse
    21. Lipanj 2020. 15:04

Jahanara javi sto kažu na Hitnoj. 
    Evo i mene konačno da se malo javim. Jesam ja ono neki dan rekla da nismo osjetili još nijedan skok?! Evo ovaj s devet tjedana bome otkida. Nacicavanje, bljucanje, stucanje, kratko spavanje... evo drugi dan već. A jučer bili na vjenčanju samo u crkvi, danas na ručku jednom - ona proplakala pola dana 😱

Jahanara
    21. Lipanj 2020. 15:52

Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.

Hany92
    21. Lipanj 2020. 16:06

Jahanara

Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.

👍🙏super

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    21. Lipanj 2020. 16:27

Jahanara neka si otišla! Sad ćeš biti mirnija. Drago mi je da je sve okej! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.