Jutro cure 😀 imam jedno pitanje. Nisam protivnik cijepljenja, naprotiv zelim da se moja curica cijepi. Ali sad kad sam skuzila da valjda s 2 mjeseca to prvo cjepljenje ide neko cjepivo 7 u 1😐 to mi bas zvuci puno za malu bebu i bas me strah nekako sad za nju. Zanima me jel zna neka od vas jel postoji mogucnost da se to rascjepka nekako, pa da ne priki odmah protiv 7 bolesti u jednom nego da to raspodjelimo na vise puta? Šta mislite o tome i jel znate jel postoji ta mogucnost.
Mislim da sam čitala na Zimskim bebama da je jedna mama išla nekoliko puta s bebicom na pikice jer joj nisu dali odjednom svo cjepivo.
Mada, rijetke su komplikacije s tim. Vidiš da ni jedna beba na ovoj temi nije imala problema, osim koje povišene temperaturice. Valjda znaju što rade. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nisam ni ziva, muz mi sinoc u ponoc kaze da je noc prije nasao malog na podu. Uspavljivao ga i bio u polulezecem polozaju na trosjedu a mali njemu na trbuhu. Muz zaspao i mali je ocito skliznu s njega i pao na pod. Zaplakao je i poslije se normalno ponasao. I jucer cijeli dan sve ok. Al mene tako to brine jer ne znamo ni kako je pao i stalno mi je u glavi sta ako ima unutarnje krvarenje glave. A kako da ga vodim na hitnu nakon dana i pol.
Jahanara primjetila bi po malome i da ima unutarnje krvarenje.Znaci bitno da je zaplakao kad padne jer bilo bi brige da nije,prati jel se ito ponasa ko i drugih dana,bitno je da ne spava stalno jer kad se nesto desava njima u glavi spavaju puno,ne bi jela vecinom slucajno mi je dosla sestra ona je medicinska sestra pa ti prenosim🤗
Hvala ti My baby na odgovoru. Odlucili smo da cemo ipak otici na hitnu.
Jahanara javi sto kažu na Hitnoj.
Evo i mene konačno da se malo javim. Jesam ja ono neki dan rekla da nismo osjetili još nijedan skok?! Evo ovaj s devet tjedana bome otkida. Nacicavanje, bljucanje, stucanje, kratko spavanje... evo drugi dan već. A jučer bili na vjenčanju samo u crkvi, danas na ručku jednom - ona proplakala pola dana 😱
Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.
Sve je ok sa Teom. Trebamo ga jos malo pratiti al kaze dr da bi trebalo biti sve ok jer nije visina neka bila a na tepih je pao. Al morala sam radi svog mira otici da mi netko strucan kaze da je sve dobro.
👍🙏super
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jahanara neka si otišla! Sad ćeš biti mirnija. Drago mi je da je sve okej!
Sortiraj odgovore
Najstariji