Mi imamo skok danas, nije se skinuo s mene, ne daj boze spustit u krevetic
U kolicma se jedino smirio kad smo setali
It’s a baby boy💙
Malina i moja dosta štuca, kad joj se digne želudčić ako joj se nije dobro sleglo/ako nije podrignula. Ja je pustim da prođe, ne buni se jer kad se najede nema šanse da priđe cici.
Nama je danas 9 tjedana točno, ali za sada nisam primijetila da je u skoku još. Nijedan do sada nisam primijetila, dok sam sa starijom svaki i to po dva/tri dana.
Cendrava je cijeli dan, ali još nema temperaturu. I oni flasteri su super! Preporucam! Stavila sam joj dva puta danas, veliki su pa ih režem.
Moj stuca isto ovak kao kod Miki, ili ako nije podrignuo pa pocne stucati, ja isto pustim da prodje. Dok je bio manji stavljala bi ga na sisu. Kad se prejede zna pobljuvat i ako je podrignuo a nekad i nasamom podrigivanbu. Jedno sam vrijeme svaki dan bila izbljuvana i majica i kosa 🙈
Dakle nakon cijelog dana nosanja i papanja, decko je zaspao 15 do 8 i probudio se u 3:10, jeo i opet spava.
Hvala ti Boze mama i tata su se naspavali ( otisli smo spavat u 8 kad i on🤣)
It’s a baby boy💙
Dobro jutro zene 🙈
Beba spava , mama pije ☕ u tisini 😋
Ovih dana je veselo, pas je operirao tumor pa smo se bavili njim , samo jos da dodu nalazi kakav je , nadam se dobrocudan 💪🙏
Bravo za preglede, Fever neka si se naspavala 💪
Pozdrav zenice, zanima me sljedece..beba stara 2 tj muci se sa grcevima i danju i nocu,promjenili smo prehranu u aptamil comfort..on pojede 40 do 60ml ovisno kako kad, to mi djeluje nekako maloo..koliko vasi pojedu?
And
Moj kad se napinje i prdi kad ga stomsk muci nekad jede po 80ml ( inace 110-130)
It’s a baby boy💙
Vec sam pisala da je dobila osip po licu i da su ki rekli da se cisti ...Koliko moze potrajati to ,nekak mi bas punonima i crveni se
Sortiraj odgovore
Najstariji