Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    19. Lipanj 2020. 20:01

Mi imamo skok danas, nije se skinuo s mene, ne daj boze spustit u krevetic
    U kolicma se jedino smirio kad smo setali

It’s a baby boy💙

19. Lipanj 2020. 20:46

Mybaby, hvala na misljenju :)

MickeyMouse
    19. Lipanj 2020. 21:45

Malina i moja dosta štuca, kad joj se digne želudčić ako joj se nije dobro sleglo/ako nije podrignula. Ja je pustim da prođe, ne buni se jer kad se najede nema šanse da priđe cici. 
    Nama je danas 9 tjedana točno, ali za sada nisam primijetila da je u skoku još. Nijedan do sada nisam primijetila, dok sam sa starijom svaki i to po dva/tri dana. 
    Cendrava je cijeli dan, ali još nema temperaturu. I oni flasteri su super! Preporucam! Stavila sam joj dva puta danas, veliki su pa ih režem. 

skoljka
    19. Lipanj 2020. 23:07

Moj stuca isto ovak kao kod Miki, ili ako nije podrignuo pa pocne stucati, ja isto pustim da prodje. Dok je bio manji stavljala bi ga na sisu. Kad se prejede zna pobljuvat i ako je podrignuo a nekad i nasamom podrigivanbu. Jedno sam vrijeme svaki dan bila izbljuvana i majica i kosa 🙈

Fever
    20. Lipanj 2020. 03:53

Dakle nakon cijelog dana nosanja i papanja, decko je zaspao 15 do 8 i probudio se u 3:10, jeo i opet spava.
    Hvala ti Boze mama i tata su se naspavali ( otisli smo spavat u 8 kad i on🤣)

It’s a baby boy💙

brankica09
    20. Lipanj 2020. 06:11

Dobro jutro zene 🙈 
    Beba spava , mama pije ☕ u tisini 😋
    Ovih dana je veselo, pas je operirao tumor pa smo se bavili njim  , samo jos da dodu nalazi kakav je , nadam se dobrocudan 💪🙏
    Bravo za preglede, Fever neka si se naspavala 💪 

• And26
    20. Lipanj 2020. 08:09

Pozdrav zenice, zanima me sljedece..beba stara 2 tj muci se sa grcevima i danju i nocu,promjenili smo prehranu u aptamil comfort..on pojede 40 do 60ml ovisno kako kad, to mi djeluje nekako maloo..koliko vasi pojedu?

Fever
    20. Lipanj 2020. 08:26

And
    Moj kad se napinje i prdi kad ga stomsk muci nekad jede po 80ml ( inace 110-130)

It’s a baby boy💙

mom3
    20. Lipanj 2020. 09:00

70 - 100ml u prosjeku. Sve ovisi koliko je gladna.

Majuska
    20. Lipanj 2020. 09:08

Vec sam pisala da je dobila osip po licu i da su ki rekli da se cisti ...Koliko moze potrajati to ,nekak mi bas punonima i crveni se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.