Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    20. Lipanj 2020. 11:38

Majuska

Vec sam pisala da je dobila osip po licu i da su ki rekli da se cisti …Koliko moze potrajati to ,nekak mi bas punonima i crveni se

Moj je imao skoro 2 mjeseca, prodje pa se pojavi

mom3
    20. Lipanj 2020. 11:38

Ja se upravo izdojila. 10ml iz lijeve koju je jutros oko 10h sisala i 50ml iz desne koju nije sisala od jucer navecer. Sad su obje ispuhane.

mom3
    20. Lipanj 2020. 11:45

I primjetila sam da kada sise moje mlijeko da se prakticki odmah jako izbljuca (cak i ako se podrigne) i jos ju muce plinovi, a kad pije AD ne bljuca niti ju muce plinovi tako jako. Je li jos netko ima ovakvu situaciju?

My baby
    20. Lipanj 2020. 12:12

Dan cure! Moja mladja kcer je danas imala pricest i bebica je sve prosla u marami bez i da je dojila😀htjela sam vam reci da ce vam se desit situacija kad necete iz sisa imat kap stisnut no to nek vas ne brine.ja se ne izdajam jer nemam potrebu za tim,no i u prijasnjim porodima mi se znalo desit da imam osjecaj da nemam kapi u sisama,ali ne bude tako.ja od hrane nista ne izbjegavam sve jedem u normalnim kolicinama i privikavam je na sve no moja nema problema ni s grcevima ni nicim

sagi
    20. Lipanj 2020. 12:47

Meni isto izdajanje nejde. 😔 
    Prvu noć sam uspjela po 20ml iz svake nakon podoja, čaki 60. Kasnije sve manje, ak izdojim 5 ml je puno pa sam i prestala.
    Kupila i električnu izdajalicu, od nje mi se činilo da su mi bradavice jako suhe i bolne, dobila tad i blistere pa odustala od nje i vratila se ručnoj. 

skoljka
    20. Lipanj 2020. 13:38

Sta je rec jutros svima muke po sisama 🙉
    I kod mene.. 
    Sinoc malog dojila iz desne oko 20:45 i oko 22:30 osjetim kao laganu bol sa unutarnje strane, popipam a grba velicine oraha na dodir bolna uzas. Nocno dojenje oko 4 dok je malac dojio ja masirala prema van i dalje tvrdo. Pa stavila oblog pa masiirala mlijeko curilo. Danas opet, evo sisa mi sva crvena od masiranja, 🙏🏻 samo da nedobijem upalu

sagi
    20. Lipanj 2020. 14:23

skoljka

Sta je rec jutros svima muke po sisama 🙉
    I kod mene..
    Sinoc malog dojila iz desne oko 20:45 i oko 22:30 osjetim kao laganu bol sa unutarnje strane, popipam a grba velicine oraha na dodir bolna uzas. Nocno dojenje oko 4 dok je malac dojio ja masirala prema van i dalje tvrdo. Pa stavila oblog pa masiirala mlijeko curilo. Danas opet, evo sisa mi sva crvena od masiranja, 🙏🏻 samo da nedobijem upalu

Tak je meni bilo crveno jet sam luđački stiskala 🙈
    Ak ti je bolno popij ibuprofen, smanjit će upalu, a i temp.
    Meni je pomogao vrući tuš prije podoja i hladni oblozi do idućeg podoja. 
    Držim 🤞da prođe bez upale i temp. 

My baby
    20. Lipanj 2020. 15:22

Ja nemam problema s mlijekom no jel vam se desi ta ostra bol i sisama?nemam nikakvih grba ni nista nego me nekad bas ko probode 🤪

skoljka
    20. Lipanj 2020. 15:59

My baby

Ja nemam problema s mlijekom no jel vam se desi ta ostra bol i sisama?nemam nikakvih grba ni nista nego me nekad bas ko probode 🤪

Ma probode me svaki put kad mlijeko nadolazi i stvrdnu se 😂

20. Lipanj 2020. 18:25

Cure koje malo izdojite probajte se izdajati svaka 2 sata ako zelite povecati mlijeko pa makar i svaki put po 20 ml bilo.
    Ovo probadanje je meni bilo kad sam gljivice imala, daktarin je to rjesio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.