Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    19. Lipanj 2020. 13:17

Super za dobre preglede.Monalisa odlicno da ti sve ide kako treba🥰 i hvala !
    Danas smo radili pretrage za refluks,ono vracanje mokrace u bubreg jel.Nema ga,ali..dr sumnja da urodjeno ima suzenu cijevcicu kolko sam skuzila tu zs mokracu pa je to pogodno za doci bakterijama.Ali jos ce radit pretrage da budu ziher.Bio je hrabar to ide kroz kateter i pisu..taj pregled

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    19. Lipanj 2020. 13:19

Jahanara super za dobar pregled! Fino je dobio :) 
    Malina mojoj se krenulo perutati pa sam joj uzela Mustela za tjemenicu i sada je okej. Meni je to izgledalo kao da se krenula tjemenica raditi

My baby
    19. Lipanj 2020. 13:39

Malina mojoj se perutalo pa sam dva dana to. Masirala s uljem i blazinicom i sad nema..to perutanje je bijele boje a kad je tjemenica ja mislim da je zuckaste jer mi je mladja kcer imala

Hany92
    19. Lipanj 2020. 13:48

jagodica_bobica25

Bok curke 😀 nije me bilo par dana i nakupilo se stranica. Sad sam preumorna sve citat pa cu to sutra 😀
    .
    Mi imaml grčeve po novom svaku večer. Dajem biogaju i tiba kapi ali ne dajem uvijek u isro vrijeme i nekad zaboracim dat popodne tibu pa dam samo navecer, mislim si sad da mozda zbog toga ne djeluju bas pa cu pokusat pazit na vrijeme. Ne znam sto bi drugo jos probala za te grčeve 😥 ovo je bas stresno i iscrpljujuće. Ona je super preko dana, vani smo spava mi vani u kolicima, jede lijepo al čim dode negdje 7 8 sati krene nervoza i grčevi. Danas smo evo sad zaspali ali ovih dana do 12.
    .
    Mi smo bile kod pedijatra danas prvi puta, curka je dobila od izlaska iz bolnice 1200 grama takk da smo sada na 4275 👏👏😍
    .
    Dobile smo bas danas na recept te olevita d 3 kapi. Moja ima grcebe ovak i onak al ako će te kapi jos pogoršati situaciju onda bi radije to izbjegla. Ionako je suncr vani i stalno smo vani. Pročitala sam kod nekoga da daje wayu sa tim d vitaminom, jel to bolje od ovih d3?
    .
    Ae2e jeste vi bolje? Nadam se da je bebač ozdravio i da idete kući uskoro 😍😍 sjetim se bas vas svaki dan al evo nikako da stignem tu napisati
    .
    laku noć vam želim 😀

Hvala sta mislis na nas.Joa smo tu,cekamo da budu sto posto sigurni ali misle da ima suzenu tu neku cijevcicu pa je podlozan bakterijama ..ali to se moze operirati.Cekamo utorak da ide na uzv abdomena.On je moja hrabrica.Curica lijepo napreduje👍🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

19. Lipanj 2020. 13:56

My baby

Malina mojoj se perutalo pa sam dva dana to. Masirala s uljem i blazinicom i sad nema..to perutanje je bijele boje a kad je tjemenica ja mislim da je zuckaste jer mi je mladja kcer imala

Sinoc sam namazala s bademom Pa nakon pola sata cetkala i oprala samponom.. a kad sam mu posusila glavu tak se sve bijelilo na glavi :/. Sad kad je suho nist se ne vidi, tu i tamo neki komadic te "peruti". Budem opet danas

Jahanara
    19. Lipanj 2020. 13:59

Nije mi jos uvijek uplacena naknada za novorodjence od Hzzo-a. Ocekivala sam je jucer nakon porodiljnog, al bome nista ni danas.

MickeyMouse
    19. Lipanj 2020. 14:13

Mojoj je bila žučkasta perut 🤷🏼‍♀️
    Jahanara možda da sad već nazoveš i pitaš, meni je sjela odmah mjesec iza prijave. 
    Ae2ew2 joj mrva mala, dobro on to sve podnosi. Nadam se sa ćete kući brzo 

My baby
    19. Lipanj 2020. 14:49

Malina samo istrljaj i nemoj prat samponom

Jahanara
    19. Lipanj 2020. 14:52

MickeyMouse

Mojoj je bila žučkasta perut 🤷🏼‍♀️
    Jahanara možda da sad već nazoveš i pitaš, meni je sjela odmah mjesec iza prijave.
    Ae2ew2 joj mrva mala, dobro on to sve podnosi. Nadam se sa ćete kući brzo

Nazvat cu u utorak pitati. Kako je sve islo preko maticnog, bojim se da nije gdje zapelo a da ni ne znam.

19. Lipanj 2020. 15:02

My baby

Malina samo istrljaj i nemoj prat samponom

S cim da tu masnocu operem onda? Ima puno kose

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.