Mi smo probali waya d3 uzas grcevi
Presli na oleovit, dajem jednu kap dnevno ( ujutro kad se probudi oko 5-6) i uz to dam biogaiu. Espumisan sam prestala kad nema grceve jer se jadan bez veze napinjao.
U ljekarnoj imate chammomila homeopatske kuglice, vi s grcevima ih uzmite.
I na yt nađite bowen vjezbe, onih par tocaka ns tijelu sto se stisnu, nama je to pomoglo
It’s a baby boy💙
Fever a da ne pase svakoj bebi kapi koje drugoj pasu vidis ja svojoj dajem tu wayu s d kapima i apsolutno nikakvih problema nema
On je odmah dobio, znam da je pisalo 7 kapo waye, ovo nsm je preporod, a opet mozda je i od hrane bilo ali necu isprobavat, wayu cu mu dati nakon sto potrosi oleovit nakon ta 3 mj do kad su aktualni grcevi. Kad crijeva malo jos sazriju.
Ugl ne jedem svjezi sir, svjezu rajcicu, ne pijem mlijeko i ne pijem sok od narande. Kava cista nes jedna dnevno ujutro cisto da me razbudi😅
It’s a baby boy💙
Mi našem ne dajemo biogaiu, toliko sam tu čitala o tome da sam zaboravila skroz na to 🙈
Ovu noć je dobro spavao, eto i nakon podoja u 6 je uz malo maženja zaspao.
Al smo ga zato uspavljivali jako dugo,nikako zaspati. Na kraju smo ga samo neuspavanog spustili u krevetić, mi legli i zaspali svi 😁
Melorine 😂😂😂😂😂, neces vjerovat maloprije me muz navukao da sto nam ne dadnem nesto slatko, ja otvorila neke praline i veli mi a kako mislis obuci traperice trebala si uzeti 40 a ne 38, ej kad ga nisam gadjala onom kutijom, i kao zeza me sta se ljutim, sad ih gledam a stomak kruli 😡 necu kad je bezobrazan 😂😂😂
Miki moze, na kojim si ti dimenzijama?
Ma mene je moj isto na pocetku stalno zezao ali svejedno mi kupuje cokoladice kad zna da je nemogu bez toga 😂 il milka softy il one rolice cokoladne iz lidla nesto mora biti u zalihi 😂
A d3 kapi idu prva god i jos dvije zime ako se nevaram, kao preporuka.
Pupi ja bi isto tako izdojeno samo ponesla iz hladnjaka a nebi grijala jer dok bi trebala jesti ono se vec ugrijalo na sobnu
Pozdrav mamice, ajme jeste se raspisale da nisam nist pohvatala, moja bebica je kao i od my baby ako sam dobro zapamtila, znaci jede i spava ni ne znamo da imamo bebu zato vam ja mogu jedino dati rijeci podrske svima vama koje se mucite sa ne spavanjem, grcevima i ostalim problemima jer mi ne znamo za to, jede i budan je pola sata sat i onda spava 2-3 sata pa se budi opet za jelo, preko noci spava od 20-8 ujutro uz 2 budenja za jelo otprilike 12 i u 4, ma savrsena beba, vidim da i za kapi pisete, ja svojem dajem biogaju i babytol kapi 😁
Necija bebica je u bolnici vidim, zelim cim brzi oporavak i da bude sve oke 🤞🤞🤞
Eto mi obavili prvu kontrolu nakon poroda, beban ima 4900g 58,5 cm i opseg glave 37,5 cm svi se cude kak je veliki 🙈🙈
Puno pozdrava od nas i zelim da cim prije prebrodite trenutne probleme ❤❤❤❤
Evo nas sa cijepljenja. Bas je jako plakala i evo sada jede i jeca jadna :( odmah sam joj nalijepila one flastere, sad sam mirna par sati pa ću joj staviti nove. Ima 5 kila i 57 cm, dobila je kilu od zadnjeg pregleda tako da smo svi zadovoljni ☺️
Bravo za dobre preglede!
Mickey 🤞 da prodje bez temperature.
.
I mi obavili pregled. Ima 4700g i 54.5cm. Dobio 860grama u 4 tjedna.
Za pupak koji curi i dalje dobili Betrion mast, a za jezik nam je promijenio na Rojazol. I Oleovit uvodimo.
Fever ti ces sigurno znati, uz Betrion da li mogu Tyrosurom prasiti ili ne? Zaboravila sam pedrijatra pitat.
Cure,jel se vasim bebama laaagano peruta tjeme?
I bravo za dobre preglede :)
Sortiraj odgovore
Najstariji