Ja sam sa nekih 14 tt bas mogla slusati otkucaje. Na pocetku sam morala malo duze traziti.
“Nebo strpljive voli.”
Ja sam ih pronalazila već u 11.tt. Traži nisko, ispod ruba gaćica. Polako pomiči aparat, često se dogodi da se pomiješaju tvoji i djetetovi otkucaji, zato polako pomiči i traži. Kada ih pronađeš, znat ćeš po zvuku da je to to. U tako ranoj trudnoći, otkucaji moje bebe su išli i preko 150. Malo pritisni aparat i nemoj ga držati pod kutom od 90, nego malo nakosi.
to je uredu, beba se vjerovatno pomakne, uostalom ne trebas se opterecivati s time puno s razlogom se otkucaji srca u tom obliku ne slusaju prije 36 tjedna tek od onda ide ctg

Beba je mala, ona se sada stalno mice jer ima prostora zato vam i nestane, kazem to mozete koristiti da se umirite, kada beba bude pred porod ici cete na ctg i vidjeti kako otkucaji ne nestaju jer beba nema mjesta za okretanje

Imam fetalni doler ako kome treba,prodajem..mene je spasio...nakon 3 spontana...extra stvar.na mom ne pise broj otkucaja ali je meni bilo dovoljno da cujem
Ima li netko preporuku za kvalitetan baby watcher, gdje kupiti i kako se krecu cijene (a da nije e bay)?
Ja sam kupila svoj preko Natura ljekarne, dostava besplatna, od Masa, oko 600 kn !
Spasio me psihicki definitivno !
Pogledaj na netu, baby watcher Mas.
Evo ga na snizenju, trenutno za 489kn (400kn popust)! https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Prodajem Mas Baby Watcher. Malo koristen, nova baterija i gel.
Info i dogovori : teaivanis@gmail.com

Jel netko prodaje mozda?
Prodajem, par puta koristen u ambalazi s baterijom za 250kn s postarinom. Mozete se javiti na mail limunovsky@yahoo.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji