Baby watcher/fetal doppler?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anci
    03. Studeni 2018. 11:16

Bok dali tko od vas prodaje beby watcher

Doris3101
    17. Svibanj 2019. 10:04

Imam pitanje za vas koje ste ga vec koristile. 
    Meni je danas bio prvi put i naisla sam na puls od 120-140, ali na par sec i makne se i tako stalno. Jel to okej? Nekako sam prepisala tome da se beba mice stalno. Pa moram iznova trazit. Znaci nisam doslovno slusala otlucaje vec samo nasla puls od 120-140 pa sj nestali i tak opet. 
    Dok je moj naravno nizi. 
    Ja sam  18+2, ne osjetim jos ni bebine pokrete ni nista, mozda i ker sam malo "masnija" 😂

Sunčica5
    17. Svibanj 2019. 10:40

Ja sam sa nekih 14 tt bas mogla slusati otkucaje. Na pocetku sam morala malo duze traziti. 

“Nebo strpljive voli.”

17. Svibanj 2019. 11:04

Ja sam ih pronalazila već u 11.tt. Traži nisko, ispod ruba gaćica. Polako pomiči aparat, često se dogodi da se pomiješaju tvoji i djetetovi otkucaji, zato polako pomiči i traži. Kada ih pronađeš, znat ćeš po zvuku da je to to. U tako ranoj trudnoći, otkucaji moje bebe su išli i preko 150. Malo pritisni aparat i nemoj ga držati pod kutom od 90, nego malo nakosi.

Doris3101
    17. Svibanj 2019. 11:22

Nadjem uvijek tu negdje oko 120-140 ali na par sec i nestane mi. 

• Petra05
    17. Svibanj 2019. 11:37

to je uredu, beba se vjerovatno pomakne, uostalom ne trebas se opterecivati s time puno s razlogom se otkucaji srca u tom obliku ne slusaju prije 36 tjedna tek od onda ide ctg

Doris3101
    17. Svibanj 2019. 13:25

Bas sam probala jos jednom tako kako ste rekli ali opet isto, par sec i nestane. Pa ooe tna drugom mjestu par sec i nestane. 

• Petra05
    17. Svibanj 2019. 13:40

Beba je mala, ona se sada stalno mice jer ima prostora zato vam i nestane, kazem to mozete koristiti da se umirite, kada beba bude pred porod ici cete na ctg i vidjeti kako otkucaji ne nestaju jer beba nema mjesta za okretanje 

Doris3101
    17. Svibanj 2019. 14:26

E hvala puno 😊
    Jos da pitam, sad mi se na sekundu pojavilo 220 i procitah negdje da je moguce ako se beba mice. Jež znate nesto o tome? Posto je nikalo ne mogu uhvatit. 

• mamaLu
    18. Svibanj 2019. 20:57

Imam fetalni doler ako kome treba,prodajem..mene je spasio...nakon 3 spontana...extra stvar.na mom ne pise broj otkucaja ali je meni bilo dovoljno da cujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.