Ima li netko preporuku za kvalitetan baby watcher, gdje kupiti i kako se krecu cijene (a da nije e bay)?
Ja sam kupila svoj preko Natura ljekarne, dostava besplatna, od Masa, oko 600 kn !
Spasio me psihicki definitivno !
Pogledaj na netu, baby watcher Mas.
Mono baš mislim na tebe …. Još sitno brojiš … :)
Daaa, hvalaaaa !
Jojjj, odbrojavam daneeee !
Kako ste vas dvoje???❤
Evo dobro ... Taman u šetnji.Vrijeme doslovno leti. Jedva čekam da javiš vijesti
Ima li netko preporuku za kvalitetan baby watcher, gdje kupiti i kako se krecu cijene (a da nije e bay)?
Ja sam kupila svoj preko Natura ljekarne, dostava besplatna, od Masa, oko 600 kn !
Spasio me psihicki definitivno !
Pogledaj na netu, baby watcher Mas.
Mono baš mislim na tebe …. Još sitno brojiš … :)
Daaa, hvalaaaa !
Jojjj, odbrojavam daneeee !
Kako ste vas dvoje???❤
Evo dobro … Taman u šetnji.Vrijeme doslovno leti. Jedva čekam da javiš vijesti
Jojj, meni jako sporo prolazi vrijeme :/
Ali evo, jos tocno 60 dana imam..a to ce nekako i proci, veliki dio je prosao.
Uzivateeeeee !
Ima tko iskustva s nekim od ovih dopplera sa alija:
COTEC BABYSOUND B -LCD Display Prenatal Fetal Doppler, Baby Heart Beat Monitor
Yongrow DigitalPortable Fetal Doppler Baby Heart Rate Best Fetus Monitor
Ili ako imate koji drugi, a da je ok, preporučite..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bok,ima li netko da prodaje ovaj baby watcher po manjoj cijeni?
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/?gclid=CjwKCAiAt8TUBRAKEiwAOI9pAAMpwCFVWWFvIgWROZlyBNBpLIgaGYuqZlpiz-yhOyUChbZ4DE6wHxoCH6kQAvD_BwE
I ukoliko ga j netko koristio da li se isplati kupovati?
💙Bartol💙
Hej cure! Imam pitanje vezano za baby watcher.. kupila sam od Masa baby watcher ali na zalost upute su samo na njemackom i francuskom od uputa ni h od hrvatskog i mislim da ga ne znam pravilno koristiti. Probala sam jucer i uhvatim otkucaje na par sekundi,nista duze..tipa sa 132 na 138 pa 143..al svega na par sekundi..uhvatim i tipa nize na 75 pa 81 i sl. Citala sam na nekom forumu da zapravo pistoje tri vrste otkucaja a to je bebino srce,trbusna aorta i nesta vezano za pupkovinu..ja sad ne znam sta sam tocno uhvatila i to se sta jesam je na kratko vrijeme..jel ima koja iskustvo sa tim baby watcherom da mi da kakav savjet..inace sam ga kupila jer imam hematom pa si zelim umiriti zivce..
Sortiraj odgovore
Najstariji