Baby watcher/fetal doppler?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    07. Listopad 2015. 18:11

Beba se igra skrivača  ..bitno da je na uzvu bilo sve ok. Strpiti ću se još tjedan,dva da čujem malo srculence..

visnjass
    07. Listopad 2015. 20:57

Znam kako ti je  i ja brojim dane a nekad i sate do ponoći kad počinje novi tjedan 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

ljube555
    28. Listopad 2015. 19:24

cure pozdrav, nova sam ovdje... dal ima tko za prodati baby watcher??????

Minniee
    13. Ožujak 2016. 15:50

Prodajem svoj MAS baby watcher.
    Mene je stvarno umirio kad got sam htjela poslušati srčeko.

Šifra oglasa na Njuškalu je 18439299 pa imate br.moba ako je netko zainteresiran.

Omerta
    06. Veljača 2018. 14:25

Ima li netko preporuku za kvalitetan baby watcher, gdje kupiti i kako se krecu cijene (a da nije e bay)? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mono1111
    06. Veljača 2018. 20:47

Omerta

Ima li netko preporuku za kvalitetan baby watcher, gdje kupiti i kako se krecu cijene (a da nije e bay)?

Ja sam kupila svoj preko Natura ljekarne, dostava besplatna, od Masa, oko 600 kn !
    Spasio me psihicki definitivno !
    Pogledaj na netu, baby watcher Mas.

LittleG
    07. Veljača 2018. 11:42

mono1111

Omerta

Ja sam kupila svoj preko Natura ljekarne, dostava besplatna, od Masa, oko 600 kn !

Mono baš mislim na tebe .... Još sitno brojiš ... :) 

mono1111
    07. Veljača 2018. 12:27

LittleG

mono1111

Omerta

Mono baš mislim na tebe …. Još sitno brojiš … :)

Daaa, hvalaaaa !
    Jojjj, odbrojavam daneeee !
    Kako ste vas dvoje???❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.