AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    momtobe2022
    20. Prosinac 2022. 21:05

Drage cure, 🌷
    samo da se javim da znate da sada više nego ikad navijam i mislim na svaku od vas! Tko to nije prošao ili ne prilazi pojma nema o kakvom je ludilu riječ, kakve ti misli prolaze glavom i kakvi te osjećaju obuzimaju i koliko se često mijenjaju raspoloženja. 
    Nekima sve to padne teže, nekima lakše. Držite se, opustite za blagdane i prvenstveno mislite na svoje zdravlje i zdravlje vaših muževa. Jednog će dana vaše bebe trebati fizički i mentalno zdrave i stabilne roditelje. 💕👶🏻 Nas je ta misao (uz ‘go with the flow’) trgnula i vodila veći dio puta bez negative, ali i bez pretjeranog optimizma. 
    Financije su posebna priča koja se, nažalost, uplete u sve to. Ponukana komentarima ovdje ‘bacila’ sam brzu, grubu računicu i skoro se onesvijestila. Troškove smo planirali u etapama, nisam nisam sve zbrojila. Nama je od prvih nula na spermiogramu do prvog paketa pelena trebalo oko 90 000 kn. 🤯 Istina, dobar dio smo radili privatno jer smo na taj način odlučili kupiti vrijeme koje nam je bilo vrlo važno. Kad sam ostala trudna nastavili smo privatno jer smo htjeli maksimalnu posvećenost i uslugu liječnika kod pregleda i samog poroda. Jesmo li se zbog toga odrekli mnogih stvari? Apsolutno da! Radimo prosječne poslove, tako nekako i zarađujemo. Je li sve to potrebno? Ne… Sve što smo platili mogli smo i preko uputnice. I zato - Keep calm and go with the flow! ❤️ 😘

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    21. Prosinac 2022. 09:31

Dobro jutro drage moje žene 🥰
    Baš smo se bacile u malo depresivne teme🙄😂
    Uf, ne moramo odricanja ni spominjati.. 
    Kažem, moj dida je prodao neki stan, nije važno, pa smo kupili drugi skroz uređen pa smo imali još nešto sa strane, pa ovo ono.. kao skupilo se da stan sredimo baš onako kako želimo..  što je i bio plan.. 
    Opp, 2 spermiograma- šok!😳😳 stali mi sa svim uređenjima, vidimo mi trebat će nam novci za nešto drugo..  i onda mic po mic smo samo lagano odustajali od mora, pa od renoviranja pa od ovoga pa od onoga.. i to je ona moja rečenica 
    " trošimo na dijete kojeg ni nemamo niti ćemo možda ikad imati"... 
    Ja sam optimisticna uglavnom, i stvarno vjerujem u neki sretan kraj za sve nas, ali volim biti i realna.🤷‍♀️
    Potroši se tu stvarno puno novaca, a da tek na kraju kad staviš na papir budeš svjestan koliko si potrošio,  na kraju ne znaš ni odakle ti svi ti novci😂😂
    Nas jednostavno usreci i mala stvar, evo nema delecija na Y, mi presretne.  Tu vidimo koliko smo skromne i koliko se veselimo malim stvarima🥰
    Zato, vjerujem da će nam se sve ovo jednom isplatiti!
    Mislim da zasluzujemo❤
    .
    Momtobe,  kako si? Jesi se oporavila? Kako je curica, kako se zove? Jel se snalazite kao friski roditelji?🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    21. Prosinac 2022. 09:34

I žene moje, moj novi hodnik je gotov! Muž je moramo popustiti.. šta će sa mnom.. 😂😂
    https://ibb.co/ZY1skjL

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    21. Prosinac 2022. 13:12

Momtobe2022 šaljem ti 💖 ogromno! Sad moraš promijeniti nick u Mom2022😜 Eto, te misli go with the flow se i mi sad držimo, piši nam malo kako ti je s malenom kad stigneš💕💕 
    Tratinčice, kao prvo hodnik je predivan🥰 Kao drugo dobro si napisala, isplatiti će se sve sigurno na ovaj ili onaj način. Gledala sam videa kako si u mpo dati injekciju, i iako se užasavam igli ja jedva čekam se bockati😂 Nekad mi se čini da idemo korak unazad i da sve ide kontra nas ali zapravo smo svakim danom i korakom sve bliže našem čudu💖 Amen. 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    21. Prosinac 2022. 15:22

No-give-up

Momtobe2022 šaljem ti 💖 ogromno! Sad moraš promijeniti nick u Mom2022😜 Eto, te misli go with the flow se i mi sad držimo, piši nam malo kako ti je s malenom kad stigneš💕💕
    Tratinčice, kao prvo hodnik je predivan🥰 Kao drugo dobro si napisala, isplatiti će se sve sigurno na ovaj ili onaj način. Gledala sam videa kako si u mpo dati injekciju, i iako se užasavam igli ja jedva čekam se bockati😂 Nekad mi se čini da idemo korak unazad i da sve ide kontra nas ali zapravo smo svakim danom i korakom sve bliže našem čudu💖 Amen.

Hvala!🥰
    Hahah i ja sam par puta već gledala malo kako to sve izgleda i stvarno se plašim i bojim se da neću uspjevati.. nisam neka da se bojim igle, nije mi problem ništa takvo, ali sama sebi hm hmmm, bojim se da bih mogla imati problem haha 🙈
    Ma svakim danom sve smo bliže, 2023 mora biti naša trudnička godina 🤞😁😁

Trudimo se od 9/21.

Mimica91
    22. Prosinac 2022. 13:02

Tratinčice 
    Hodnik je prekrasan, pogotovo pločice. Ja već dugo imam u planu renovirati kupaonicu jer nam je ona u najlošijem stanju. Ali to je naravno užasno skupo tako da odgađamo već nekoliko godina.. 
    Možda dođe red i za to. 
    Beta danas 140, u subotu moram ponoviti.. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Tratinčica123
    22. Prosinac 2022. 14:40

Mimica91

Tratinčice
    Hodnik je prekrasan, pogotovo pločice. Ja već dugo imam u planu renovirati kupaonicu jer nam je ona u najlošijem stanju. Ali to je naravno užasno skupo tako da odgađamo već nekoliko godina..
    Možda dođe red i za to.
    Beta danas 140, u subotu moram ponoviti..

Hvala🤗
    Joj.. mi kad smo kupovali stan, samo smo razmišljali nek ima sređenu kupaonu, jer je stvarno ogroman trošak... ako se odlučite, puno sreće želim!
    I čestitam ti, beta je odlična po meni, trudna si!❤
    Gdje ste vi išli u postupak?

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    22. Prosinac 2022. 18:53

Porod je prošao odlično, oporavak jednako tako. Svi smo se naslušali raznih horor priča, ali evo, moja je baš pozitivna. Uživala sam u cijelim iskustvu i vremenu provedenom u rodilištu. Oporavak mi je još i najlakši dio. Pogotovo kad ga usporedim sa zadnja 2 mj. trudnoće kad sam mislila da se raspadam. Nakon 5 dana više nisam ni osjećala da sam rodila (carskim rezom). 
    Bebica je jako dobra i to nam kao novim roditeljima uvelike olakšava prve dane. Spava, jede i prlja pelene. Sami smo s njom. Nismo htjeli bake, tetke i strine kao pomoć, pa mogu reći da nam zasad dobro ide i sve uspijevamo. 
    Možda sam luda, ali meni je pikanje bilo baš zabavno! Nikad nisam bježala od igle i super sam se snašla s tim. Mali trik: mjesto uboda prije možete istrljati ledom. Pogotovo prije Cetrotidea koji zna peckati. Bilo mi je nekako posebo što smo muž i ja pikanje pretvorili u  zajednički ritual. Skupa smo to otvarali, pripremali… 
    Mimice, čestitam na dobroj beti! 💕 Nadam se da će se nastaviti duplati po planu. 🍀U subotu čekamo nove lijepe vijesti. 
    Sjećam se šoka i panike kad sam vidjela da mi je beta 15. dan od trnsfera 4660. 🤯 Bila sam uvjerena da nešto nije u redu jer nijedna tablica koji sam gledala nije odgovarala toj vrijednosti osim one da nosim trojke. 😂 Odmah sam zvala sestru koja je rekla da je šansa da se stanica toliko podijelila jako, jaaaako mala i da je vjeronatno beta visoka jer je bio FET, a ne ‘friški’ ET. Tako je i bilo…

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Mimica91
    22. Prosinac 2022. 19:41

Hvala cure 🥰 i ja se nadam dobroj beti u subotu.
    Tratinčice, ja sam u poliklinici Betaplus privatno, a kod njih se inače može i preko Hzzo ali se dugo čeka, a ja sam htjela odmah. 
    Inače sam prije ovog FETa išla i na akupunkturu, ne znam da li je to pomoglo ali htjela sam sve probati 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Tratinčica123
    22. Prosinac 2022. 20:39

Momtobe, hvala što si podijelila s nama. Uživajte u vašem trećem članu obitelji!❤❤
    Mimica, koliko ste platili postupak ako bi htjela napisati? Kolika je lista čekanja preko hzzo ako si možda pitala?😁

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.