AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    14. Prosinac 2022. 14:17

Hvala Tratinčice😊
    Evo žene u pon idemo na kariogram i na spermiogram u IVF polikliniku. Markere imamo ako se slučajno što pronađe da se zamrzne ali iskreno ne nadamo se uopće. Na klomifenu je već 3 mjeseca, pa mi to daje jedini racionalan razlog da idemo nakon potpuno negativne m-tese. Mikrodelencije još dobili nismo od 20.09. i ni njima se ne nadam da će bit uredne. Oprostite žene na ovoliko negative....

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Ssanjas
    14. Prosinac 2022. 14:31

Hey cure!pokusat cu se i ja ubacit i borit se sa vama zajedno.
    Iza nas su 3 postupka i jedan fet,od toga jedna neuspjesna trudnoca.Do sad smo sve radili u IVF-u u Zg a sad smo se prebacili u St u Cito posto nam je blize.
    Muz isto ima azoo,jedna uspjesna Tesa je odradena kod dr Hauptman i jedna neuspjesna u IVF-u sad cekamo micro tese u Cita.muz je konacno na prvi puta na terapiji jer su do sad svi samo odmahivali rukom samo na spominjanje terapije. Posto mu je zadnja Tesa bila u 10.mj dr ga nece operirat prije 3.mj.
    Za sad se testosteron super dize i dr je optimisticna ali je i sama rekla da nam nece nista obecavat dok ne vidi kakvo je stanje.
    Zelim nam svima da dodemo do pozitivnog rezultata ❤️ 

sanjass322@gmail.com

Srculence3
    14. Prosinac 2022. 14:36

Pozdrav Sanja, drago mi je da si nam se javila🥰 Možeš li nam reći više o hormonima tvog muža, jesu vam svi ostali nalazi uredu, genetika, varikokela? Koju dozu klomifena pije i koliko mu se testosteron digao? Jeli vam ikad išta našlo na spermiogramima? Sorry puno pitanja, ali su jako vrijedne info💕

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

IvonaSi2509
    14. Prosinac 2022. 14:40

Curke drage ,ovako,situacija kod mene jee
    -Inverzija LH i FSH : LH 12.2-FSH 7.5
    -TSH je 2.3,a trebao bi biti 2.0
    Dobila sam Inovo tablete za kupiti zbog inverzije i zbog TSH sam dobila Euthyrox25. AMH mi nije dala jos da vadim,svakak bi krenula s terapijom sto mi je dala pa cemo dalje vidjet.
    Ginekologica mi je super,pa nemam bas straha 🙈

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Tratinčica123
    14. Prosinac 2022. 14:59

No-give-up, vi još niste dobili delecije Y? 🙉🤔🤔 možda da nazoveš neki broj pa da pitas za nalaz..hmm?🤔🤷‍♀️
    Ivona, ja pijem Inovo, meni pomaže. Smanjio mi je inzulinsku rezistenciju i drži mi hormone u normali, ali ga ja pijem od 6 mj/22. 😎
    Sanja,  onda tvoj muž ima opstruktivnu azzo? Čim se putem TESE nešto malo već 2 puta ili? 🤔
    Želim ti dobrodošlicu i da što prije sve uspijemo!😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Ssanjas
    14. Prosinac 2022. 15:02

No-give-up zadnji fsh je bio 12.1 i znamo da ce se on s terapijom povecavat,sad je na terapiji klomifena svaki drugi dan 25mg,nikad u spermiogramu nisu nasli nista,testosteron se sa 9 diga na 18.55 u malo manje od mjesec dana.
    Do sad su nam svi govorili da su nalazi uredni,a prosli amo jako puno doktora,jedino dr u Cita je rekla da je na jednom satelitu kromosona neka mini greska koja ocito radi problem.tocno vise ne znam sta bi mislila 😂 ostali svi nalazi su super i bolji ne mogu bit.
    Ja imam lagani izgled pcosa i koristim gynositol i dobijem dosta folikula tako da tu nitko od njih ne vidi problem.
    Dr bi jos malo pojacao sljedecu stimulaciju pa cemo vidit kako ce bit,i mislim da su mozda prerano radene aspiracije posto su meni ciklusi na 30/31 dan.
    Puno sam toga napisala a jos bi toliko mogla 😂

sanjass322@gmail.com

Mimica91
    15. Prosinac 2022. 09:22

Tratinčica budući da sad ide Božić pretpostavljam da nemaju operacije i da ćemo biti pozvani tek u prvom mjesecu. Znam da je čekanje preteško pogotovo jer je ishod neizvjestan. Mi smo imali sreće da se našlo nešto na spermiogramu pa smo mogli u postupak, tako da je čekanje ipak puno lakše inače bi vjerojatno poludila od muke.
    Sanja znači vi ćete sada treći puta na tese/micro, nisam znala da se smije toliko puta ići. Ima li uopće neko ograničenje? Za koliko pokušaja ste imali nakon prve uspješne? 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Srculence3
    15. Prosinac 2022. 09:22

Tratinčice kod nas u Zadru se uzorak krvi za  mikrodelencije šalje u suradnu ustanovu, njih  kad zovem ne znaju.
    Ssanjass i mi smo kod dokt.u Cita, isto smo dobili ima 3 mj. terapiju klomifenom.

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Srculence3
    15. Prosinac 2022. 09:24

Mimice koja je ovo telepatija, sasvim slučajno komentar u isto vrijeme😂 Jesi ti možda na još kojem forumu, ili je samo imaš jaaako jako sličan slučaj kao jedna cura s drugog foruma?

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Tratinčica123
    15. Prosinac 2022. 10:40

Mimica, Da.. I ja mislim da je sad neka pauza i zastoj.. nadam se da će vas zvati barem odmah u 1mj🙏 a i kod vas se nešto našlo, mislim da imate dobre šanse da nađe i zahvatom.. držim najveće fige da sve bude što prije.. 🤗🙏
    No-give-up, aha.. I tamo gdje smo mi radili su slali dalje, ali kad zvala pitati za nalaz, rekli su provjeriti s drugim lab i javiti, tako je bilo..valjda će vam uskoro to stići, da bude jedna briga manje 🙄🤞
     .
    Ja sam prije 2 dana imala tužnu epizodu..😔
    Imamo nešto ušteđevine, ajmo reci taman za postupak donacije npr.. otprilike..  naravno, skupljamo još i stavljamo na tu štednju, takav je dogovor još od 6 mj ( kad smo odlučili skupljati novce).. 
    Ugl, ja si neki dan razmišljam kako nama sve ode na dijete koje još ni nemamo.. ružno zvuči možda, ali baš me neka tuga uhvatila da ono..htjela bih novi stol, stolice..  pločice u hodniku.. kako bih rekla, imam novce za sve to a kao da nemam.. I onda sam počela misli dijeliti s mužem, nije završilo dobro 😂🙈 malo svađe, nema veze.. ali jednostavno, dani i mjeseci mi prolaze uz dijete, koje ni nemam niti ću možda ikad imati,  realno samo. Odlučila sam se posvetiti sebi, mužu i promjenama koje želim u npr.nasem stanu.. 
    Malo smo se bili posvađali, jer muž odmah " evo je, negativa,  žuta minuta, uspjet ćemo, blablabla" ali riješili smo. 
    Tako što od jučer su počeli radovati u stanu, mijenjamo pločice,kupili smo novi ormar i možda ćemo i stol i stolice 😂😂😂😂😂
    Morala sam svoju žutu minutu podijeliti s vama ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.