AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    15. Prosinac 2022. 10:41

Tratinčica123

Mimica, Da.. I ja mislim da je sad neka pauza i zastoj.. nadam se da će vas zvati barem odmah u 1mj🙏 a i kod vas se nešto našlo, mislim da imate dobre šanse da nađe i zahvatom.. držim najveće fige da sve bude što prije.. 🤗🙏
    No-give-up, aha.. I tamo gdje smo mi radili su slali dalje, ali kad zvala pitati za nalaz, rekli su provjeriti s drugim lab i javiti, tako je bilo..valjda će vam uskoro to stići, da bude jedna briga manje 🙄🤞
    .
    Ja sam prije 2 dana imala tužnu epizodu..😔
    Imamo nešto ušteđevine, ajmo reci taman za postupak donacije npr.. otprilike.. naravno, skupljamo još i stavljamo na tu štednju, takav je dogovor još od 6 mj ( kad smo odlučili skupljati novce)..
    Ugl, ja si neki dan razmišljam kako nama sve ode na dijete koje još ni nemamo.. ružno zvuči možda, ali baš me neka tuga uhvatila da ono..htjela bih novi stol, stolice.. pločice u hodniku.. kako bih rekla, imam novce za sve to a kao da nemam.. I onda sam počela misli dijeliti s mužem, nije završilo dobro 😂🙈 malo svađe, nema veze.. ali jednostavno, dani i mjeseci mi prolaze uz dijete, koje ni nemam niti ću možda ikad imati, realno samo. Odlučila sam se posvetiti sebi, mužu i promjenama koje želim u npr.nasem stanu..
    Malo smo se bili posvađali, jer muž odmah " evo je, negativa, žuta minuta, uspjet ćemo, blablabla" ali riješili smo.
    Tako što od jučer su počeli radovati u stanu, mijenjamo pločice,kupili smo novi ormar i možda ćemo i stol i stolice 😂😂😂😂😂
    Morala sam svoju žutu minutu podijeliti s vama ❤

Radovi u stanu* 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    15. Prosinac 2022. 10:49

Da me samo nebi shvatile krivo, ne sad da planiram s tog računa sve novce potrošiti i nek ide život,  nego jednostavno priuštiti nama da si sredimo sve kako želimo.. malo ovako, malo rate, malo plaće.. . dok je muž dosta protiv toga, ni kune nebi dirao.. 🤷‍♀️🙈

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    15. Prosinac 2022. 11:40

Draga Tratinčice, nema se tu što krivo shvatiti, ja te potpuno razumijem. Mi smo u kreditima jer smo rješavali  stambeno pitanje od temelja, i znam da nam puno novaca treba za ovo ali smo svejedno ovo ljeto odlučili otići na putovanje par dana ništa pre skupo, i mogu ti reći baš nam je trebalo. Izgoriti u ovom svemu je najgore. Milo mi te kad čitam ovo za  novce koje imate idu na dijete koje nemate.. šaljem hug, stvarno vjerujem da će se sve savršeno posložiti💕💕

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Mimica91
    15. Prosinac 2022. 11:44

No give up, samo sam na forumu missmama potpomognuta oplodnja iako čitam i druge neke, ali samo ovdje sam pisala.
    Tratinčica razumijem te u potpunosti, mi smo već puste novce potrošili na silne pretrage i postupak da smo manji auto mogli kupiti. A sve ostale novce isto štedimo i čuvamo za sve šta će nas još dočekati u budućnosti.
    Tko zna koliko ćemo još potrošiti, a doslovno bačeno u vjetar ako ne bude željenog rezultata.
    A što možemo, takva nam je valjda sudbina.
    Ne treba ipak potpuno sve podrediti tome, treba si priuštiti barem male stvari.
    Evo ja sad bila u kauflandu i baš sam se raspištoljila 😄😄

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Mimica91
    15. Prosinac 2022. 11:53

A da mi netko kaže da će nam uspjet, dala bi bez razmišljanja sve što imam, i više. 
    A vjerujem i sve vi ovdje 💗

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Tratinčica123
    15. Prosinac 2022. 12:00

No-give-up, hvala što me razumiješ.. ne mislim ništa loše, nego ono.. štedi,  štedi.. nama će veći trošak biti stvoriti to dijete nego kasnije ako ga budemo imali.. tako nam svima ispada, što mene jako rastuzi. 😔
    Slažem se, ne želim da u ovom svemu izgubimo sebe, naše brakove i naše želje. Zasluzili smo i mi svi sebi priuštiti nešto, ipak smo zasada mi i naši muževi, ne mogu više trosititi na dijete, koje tko zna hoće li ikad doći.. 
    Mimica, Ja kad sam tužna najviše se razuzdam u Eurospinu u redu za čišćenje i onda stan sjaji😂😂
    Ali ni Kaufland ti nije loša ideja hehehe
    Upravo to, sve bih dala da znam da će sigurno uspjeti, ali mi živimo sve u neizvjesnosti.. dajes sve, a znas da li dolaziš do cilja.. baš nezgodno 😤

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    15. Prosinac 2022. 12:00

Znači Mimice identičan slučaj kao tvoj, dok su čekali M-TESE i uzimao terapiju klomifen otišli na spermiogram kad ono našli mu dvadesetak pokretnih, u postupku prvom je bila isto kad i ti, sad ima drugi fet i čekaju m-tese... Puno tu novaca ode slažem se, ali vodim se Grdovićem nije u šoldima sve💕🥰

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Tratinčica123
    15. Prosinac 2022. 12:38

No-give-up, jel se muž priprema za spermio? Koliko ste odlučili dana apstinencije?
    Koliko se plaća zamrzavanje ako nešto nađu? Veselim se, jedva čekam da vidimo ima li što 😁😁

Trudimo se od 9/21.

• Ssanjas
    15. Prosinac 2022. 14:02

Mimica imali smo do sad dvije Tese i sad ce prvi puta na micro tese,nakon prve tese imali smo 10 ampula od kojih je samo 5 iskoristeno jer u ostalih 5 navodno nemq pronadene spermatogeneze i do sad smo imali 3 postupka i jedan fet.

sanjass322@gmail.com

Srculence3
    15. Prosinac 2022. 14:31

Tratinčica123

No-give-up, jel se muž priprema za spermio? Koliko ste odlučili dana apstinencije?
    Koliko se plaća zamrzavanje ako nešto nađu? Veselim se, jedva čekam da vidimo ima li što 😁😁

Hahah sprema se lagano, rekla sam mu da ne radi jake treninge opet je danas trčao 10 km🤦‍♀️ Apstinencija skoro 6 dana će biti( od utorka popodne), nekako sve više od toga je previše da izgura😂😂 Iskreno nisam ni pitala koliko se plaća zamrzavanje, koliko god da je ako nađu. Mi smo spremni u glavama da neće ništa naći, nije da smo negativni nego brate to kad se jadan nadaš pa te opali po glavi je ajme. 

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.