Isabela pa što se ništa ne hvališ? Pa čestitaaam🥰🥰🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉jesi već vadila i betu? Žao mi je zbog mučnina, nadam se da će te brzo proći☺️🥰☺️🥰🤞🏻
Lola ma naravno, zato i jesmo tu da pričamo 🥰🥰☺️super su to simptomi Lolice draga, jedva čekam tvoju betu da rasturi🥰🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀jedva čekam transfer😍✨✨✨
Jeste i vi odmah nakon aspiracije dobile Utrogestane i Prednison? Ja sam jučer krenula sa Utrogestanom navečer i jutros prvi Prednison. To pijem do transfera pa onda i nakon jel tako?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Isabela čestitam od srcaa, predivno, trudnica za trudnicom🥰♥️♥️✨️✨️
Lotta ja sam bila baš tužna kad je moja aspiracija rezultirala samo s 2 j.s.jer bi željeli više djece , i kad sam tražila konzultacije i Jelena i doktorica su me uvjeravale bez da sam pitala da će imati oni jos uzorka istog donora. Znam da nema garancije, al ja cu svakako ubrzo ih pitati pa ako treba i placati cuvanje jer bas bi željeli jos djecice i to cim prije🥰✨️
Leona daa, transfer je pod ultrazvukom i sve gledaš. Ne boli ništa, ja nisam puno gledala jer sam se jedva suzdržavala od kiše suza🥰 Jedva čekam da nam javiš koliko se oplodilo, i razvoj. Ali biti ce tu sigurno za puno dječice🥰🥰♥️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Isabela pa što se ništa ne hvališ? Pa čestitaaam🥰🥰🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉jesi već vadila i betu? Žao mi je zbog mučnina, nadam se da će te brzo proći☺️🥰☺️🥰🤞🏻
Lolama naravno, zato i jesmo tu da pričamo 🥰🥰☺️super su to simptomi Lolice draga, jedva čekam tvoju betu da rasturi🥰🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀jedva čekam transfer😍✨✨✨
Jeste i vi odmah nakon aspiracije dobile Utrogestane i Prednison? Ja sam jučer krenula sa Utrogestanom navečer i jutros prvi Prednison. To pijem do transfera pa onda i nakon jel tako?
Brzo ce utorakkkk 🥰😀☺️☺️☺️ da da odmah nakon transfera i pijes sve do daljnjeg , ja pijem masu toga plua prolutex mislim sa ce mi ic sve do 12tt
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Čini mi se da nema pravila hoće li pomoći operacija, uostalom kao oko svega u mpo koliko sam uspjela zaključit MM je operirao radi boli u testisima, nismo ni očekivali ništa od spermiograma, na kraju se on popravio, a testisi i dalje bole
Hvala ti na pitanju☺️Taman smo u prvom postupku, zato sam u potrazi za informacijama i završila na forumu. Stimulaciju i bockanje sam srećom prošla bez ikakvog problema i simptoma. Pitala sam dr. na folikulimetriji jel to išta djeluje jer se ja osjećam skroz isto.😆 Onda aspiraciju u kratkotrajnoj općoj anesteziji tako da mi je i to bila laganica osim što otad osjećam težinu u trbuhu, nekako je napuhan i probava mi baš ne radi🙄 Koliko sam shvatila, to je uobičajeno.
Oplođeno je 5 jajnih stanica, transfer planiraju peti dan. Nadam se da će mrvice izdržati dotad🥰🥰Ali s obzirom da je tek prvi postupak, u glavi sam se već pripremila da nije drama ako ne uspije
Javim ishod. Puno sreće svima🥰🥰
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Leona nije mi povuklo citat, ovako ispada ko da padam s Marsa😅
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Leona, znate li broj oplođenih? 😊
Dona, želim vam puno sreće i uspjeha u postupku, neka svi izdrže do 5 dana 🤞 baš je lijepo pročitati da ste operacijom uspjeli popraviti spermiogram.
.
Što se tiče izbora donora, mi smo dobili info da im ne treba puno vremena jer imaju vlastitu banku i da nema čega nemaju🤣 meni isto bilo čudno kako tako brzo, pa je Andrijana rekla da ne brinemo, da zaista imaju veliku bazu i da će sigurno imati nešto slično mom mužu. 😃
A mislim da donor može biti aktivan dok god ima ispod 4,5 živorođene djece. Dakle, mislim da nema veze sa oplodnjom nego brojem rođene djece.
Sjećam se da su nam tamo pričali da oni gledaju da isti donor ide istom paru i da gledaju da preko dvoje djece ne ide od istog donora. E sad, kako je to u praksi, ne znam.. Ali nama nekako nije ni bitno.. 🫣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Draga Isabela čestitke 🥳🤗🥰
Lola brzo će doći i beta, bitno da sve bude uredu! ❤️❤️
Leona kako se osjecas? Imas li kakavih bolova? 😊🥰
Donna puno sreće želim 🤗
Srculence prekrasno, mislim da ću ja plakati kao kišna godina 🙈😍🥰
Lola hoće☺️☺️ok, hvala ti☺️
Donna drago mi je da je do sada sve prošlo super. Super rezultat, kad ti je transfer i gdje si u postupku? Sretnooo🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀♥️
Tratinčice ne znamo, javila bi vam ja već. Slala sam mail Jeleni, nema odgovora 😔 ne znam jel zaboravila na mene ili što, danas su imali neko događanje, ali dobro valjda ću znati sutra onda...🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀
Bebolina danas je situacija super, danas me malo zatvor muči, inače sve super. Hvala na pitanju 🥰
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ima ovdje odlicnih vijesti , tako mi je drago cure 🥰😻 nek sve i dalje ostane u pozitivnom tonu.
Curke pitanje, ja nemam pojma stalno me
Strah da nesto krivo radim, iza transfera par dana sam vise manje mirovala, sad ono skuham rucak, operem wc, stavim robu u masinu.. jel to sve ok? Ne dizem nista tesko al ono
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Leona ako imas broj možeš joj poslati poruku ili nazvati.
Lola samo opušteno, uživaj , mazi trbuscic i rekla bi Lucy uvali sve mužu da radi🥰🥰♥️♥️♥️✨️✨️ Samo nemoj dizat tesko ,puno se baš sleginjati i ubijati od posla i brige, sve ostalo je oke😊
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji