Samo da se kratko javim, ja sam jučer sa točno 35 tjedana rodila svoje dječake carskim rezom 🩵🩵 Iako se činilo da ću još izgurati, u 2 u noći me probudilo pucanje vodenjaka doslovno kao u filmu 😅 Nešto prije 10 sati ujutro rodili su se dečki, jedan 2290 g i 46 cm dug. On je u inkubatoru samo zbog ranijeg poroda, ali sve je u redu i skroz je dobro. A drugi je imao 2240 g, a dužinu mi nitko nije rekao. On nije mogao baš skroz samostalno disati, pa su ga zbog nedovoljnog broja neonataloga u Zadru, odveli za Split preko vikenda jer mora biti 24 sata pod nadzorom, a ovdje ta mogućnost ne postoji. Obojica su imali apgar 10/10 na porodu što je odlično za tako male bebe. U Splitu su rekli da je odličan i da samostalno diše. Dobio je lijek koji mu je potreban i prima samo malo kisika kroz nosić, i osim što je nezrela beba, kažu da nema problema.
Ja se dosta dobro oporavljam, malo boli rez i prvo ustajanje je bilo grozno, ali svako sljedeće sve bolje i mrvicu lakše. U bolnici su svi divni, od doktora do sestara. Jučer me jedna odvela na kolicima da vidim dječaka koji je tu u inkubatoru jer ih ja uopće nisam vidjela.
Muž je presretan, ali jako zbunjen, kaže da i dalje nije svjestan svega što se događa i da su to stvarno naša djeca.
41 👩❤️👨 32 👧🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Bopsich draga cestitam vam na rođenju vasih djecaka 💙💙 💐 Drago mi je da je sve dobro proslo, jedino eto mi je zao da niste svi skupa 😔 proc ce i to u cas pa ce te bit opet zajedno 🤗 Zelim ti sto bolji i brzi oporavak, maleni lipo da napreduju, da vam taj dio u bolnici prode najbolje moguce i da ste sta prije kuci. ❤️
Bas te se sjetim, promislim njoj ce bit ovako x2 i kazem svaka cast svim majkama blizanaca jer jedno dijete je ponekad ajme iscrpljujuce, pogotovo kad nocu svako malo se budi zbog hranjenja... ja sam zadnja 4 dana satrana i na rezervi ljutoj od neispavanosti jer po cile dane i noci nasisava svako malo i kratko odspava tako da vam stvarno skidam kapu 👏🙂
Leona kako si? Jesi saznala kako se razvijaju embriji?
Lola trudna si i radi kako mozes i koliko mozes. Nemoj dizat pretesko i odmaraj kad god ti dode. Pogotovo se pripazi sad ovih prvih tjedana , ugađaj si , uvali muzu sve teze poslove i ribanje wc-a, treba proc to prvo tromjesjecje koje je po meni najteze pa ces posli lako 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Samo da se kratko javim, ja sam jučer sa točno 35 tjedana rodila svoje dječake carskim rezom 🩵🩵 Iako se činilo da ću još izgurati, u 2 u noći me probudilo pucanje vodenjaka doslovno kao u filmu 😅 Nešto prije 10 sati ujutro rodili su se dečki, jedan 2290 g i 46 cm dug. On je u inkubatoru samo zbog ranijeg poroda, ali sve je u redu i skroz je dobro. A drugi je imao 2240 g, a dužinu mi nitko nije rekao. On nije mogao baš skroz samostalno disati, pa su ga zbog nedovoljnog broja neonataloga u Zadru, odveli za Split preko vikenda jer mora biti 24 sata pod nadzorom, a ovdje ta mogućnost ne postoji. Obojica su imali apgar 10/10 na porodu što je odlično za tako male bebe. U Splitu su rekli da je odličan i da samostalno diše. Dobio je lijek koji mu je potreban i prima samo malo kisika kroz nosić, i osim što je nezrela beba, kažu da nema problema.
Ja se dosta dobro oporavljam, malo boli rez i prvo ustajanje je bilo grozno, ali svako sljedeće sve bolje i mrvicu lakše. U bolnici su svi divni, od doktora do sestara. Jučer me jedna odvela na kolicima da vidim dječaka koji je tu u inkubatoru jer ih ja uopće nisam vidjela.
Muž je presretan, ali jako zbunjen, kaže da i dalje nije svjestan svega što se događa i da su to stvarno naša djeca.
Bopsich dragaaaa, cestitam hrabra mamice na dva mala sunca prekrasna 🙂☺️😻 bravoooo ❣️💟💟💟 drago mi je da je sve dobro proslo, brzo ce bebice bit stabilno skroz i moc cete doma 😍 i drago mi je cut za Zd novo iskustvo jer sam znala ruzne stvari cuti.. kad stignes mozes napisati koji dr su ti bili 😃 zelim ti brz oporavak i samo polako 🫶🏻 vjerujem da je tata u soku ☺️☺️☺️🫶🏻 predivneeeee vijesti odmah ujutro
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Isabela cestitam! Bas mi je drago da imamo ovdje sve vise trudnica 😊 Donna dobro nam dosla! Super za uspjesnu operaciju i spermije 🔝🔝🔝 Tko ti je muza operirao, gdje ste u postupku dalje ? Neka ti je sa srecom pa da nastavis ovaj pozitivan niz sa nasom Leonom 🤞🤗
Bebolina sretno i tebi da sto prije krenes u postupak 🤞
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Draga Bopsich od ❤️ cestitam!! Zelim vam da se sto prije vas cetvero okupite i krenete uzivati jedno u drugome :)) a i tebi zelim brz oporavak i puno snage 🥰❤️🍀❤️🍀 bravooo💞
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lola draga kako su ti i cure napisale, uvali mužu poslove, a ti miruj. Bitno je da se ne saginješ puno i ne nosiš teško, bez usisavanja, ovo drugo mislim da možeš, sve po svom osjećaju☺️🥰
Bopsich draga toliko mi je drago 🎉♥️🎉♥️🎉čestitam vam od ♥️ na vaša dva dječaka♥️bravo hrabra mamice, želim ti brz oporavak i da što prije svi zajedno uživate 🥰😘🎉😘🎉😘❤️❤️❤️❤️❤️
Lucy draga ja sam super, jedino me taj zatvor muči, natankala sam se jutros sa Donatom i šljivama pa sam jedva nekako uspjela, ne znam koji mi je, inače nemam s tim problema. Bit će da je do promjene hrane i svega zajedno 😓
Jučer smo cijeli dan bili u istraživanju pa na večeri, mob mi se ispraznio, a kad smo došli u sobu zaspala sam ko klada.
Javila mi se Jelena tek navečer- imamo 8 embrija od onih 10 prekrasnih stanica, 2 su odmah odustale, a ovih 8 se prati☺️🎉🍀🍀🍀🍀🤞🏻držite fige da svi opstanu do utorka ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️✨✨✨✨✨✨✨✨
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lola draga kako su ti i cure napisale, uvali mužu poslove, a ti miruj. Bitno je da se ne saginješ puno i ne nosiš teško, bez usisavanja, ovo drugo mislim da možeš, sve po svom osjećaju☺️🥰
Bopsich draga toliko mi je drago 🎉♥️🎉♥️🎉čestitam vam od ♥️ na vaša dva dječaka♥️bravo hrabra mamice, želim ti brz oporavak i da što prije svi zajedno uživate 🥰😘🎉😘🎉😘❤️❤️❤️❤️❤️
Lucy draga ja sam super, jedino me taj zatvor muči, natankala sam se jutros sa Donatom i šljivama pa sam jedva nekako uspjela, ne znam koji mi je, inače nemam s tim problema. Bit će da je do promjene hrane i svega zajedno 😓
Jučer smo cijeli dan bili u istraživanju pa na večeri, mob mi se ispraznio, a kad smo došli u sobu zaspala sam ko klada.
Javila mi se Jelena tek navečer- imamo 8 embrija od onih 10 prekrasnih stanica, 2 su odmah odustale, a ovih 8 se prati☺️🎉🍀🍀🍀🍀🤞🏻držite fige da svi opstanu do utorka ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️✨✨✨✨✨✨✨✨
Sad kad budes trudna 😊 velika je sansa da te bude mucila opstipacija . Ja sam u pocetku trudnoce pila magnezij direkt, a posli od Solgara u tabletama da mi olaksa grceve u maternici u prvom tromjesjecju i pomaga mi je za regulirat probavu, pila sam ga do 38.tt. Kad bi me zeznija zatvor pomoga bi mi sirup Biolaks, a nakon poroda sam potakla stolicu sa Eva q cepicem. Naravno prehrana bogata vlaknima, kretanje i dovoljan unos tekucine su bitan faktor.
Super za odlican rezultat oplodnje 👍 Ja ti zelim da imas dovoljno embrija koliko ce ti stvarno trebat i nista vise od toga 🙏😘
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Bopsich čestitam od ❤️🥰🤗 želim ti brz oporavak i da sto prije budete svi zajedno doma 🥰
Lucy, hvala ti 🤗🍀
Boopsich čestitke na bebama, baš mi je drago pročitati tako predivne vijesti!🥰 Želim brz oporavak🥰
Leona odličan rezultat oplodnje! Navijam da sve izdrže pet dana i da se jedna čvrsto primi🤩🤩 Mi smo u citu u postupku, sutra je planiran transfer.
Lucy muž je operaciju radio u citu, njihova urologica je radila op. Prije par godina kad smo saznali dijagnozu mislim da su jedino oni u Hrv radili mtese, ne znam je li se što promijenilo otad. Jel vama uspjelo isto kod njih?
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Boopsichčestitke na bebama, baš mi je drago pročitati tako predivne vijesti!🥰 Želim brz oporavak🥰
Leona odličan rezultat oplodnje! Navijam da sve izdrže pet dana i da se jedna čvrsto primi🤩🤩 Mi smo u citu u postupku, sutra je planiran transfer.
Lucy muž je operaciju radio u citu, njihova urologica je radila op. Prije par godina kad smo saznali dijagnozu mislim da su jedino oni u Hrv radili mtese, ne znam je li se što promijenilo otad. Jel vama uspjelo isto kod njih?
Mi smo isto u Cita od pocetka i zahvala sam im neopisivo za ovo čudo naše najslađe ❤️ Pretpostavila sam po prici da ste kod njih... definitivno ste donjeli najbolju odluku u izboru klinike i neka vam je sretno da dodete i vi do svog cilja 🤞😊
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji