Hvalaaa cure 🥰❤️💪🏻🤗 vjerojatno (sigurno) cu imati jos pitanja 🙉🙈
Leona sretan vam put! 🤞🏻🥰🤗🍀
Pratim forum svaki dan, ali ne javljam se nešto, pošto ste sve trudnice ili planirate trudnoću pa sam stekla dojam da moji postovi ovdje baš nisu naišli na neke pozitivne reakcije..
Kao prvo, čestitke svima, od srca, koje su u međuvremenu rodile bebice ili imaju pozitivne testiće, neka vam sve prođe u najboljem redu!
...
Mi još u ponedjeljak idemo na zadnju radionicu za posvajatelje i onda ulazimo u registar, pa počinje i naša borba sa sustavom. Na edukaciji je skroz ok, naišli smo na stvarno stručne socijalne radnice koje su prije svega normalne a vrlo iskusne.
U međuvremenu, suprug je išao na krvne i genetske pretrage, koje su samo zaokružile cijelu našu priču sa azoospermijom i to poglavlje je zaključeno.
🤵34 god, neopstruktivna azoo
👰30 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
(srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja, poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb, do sada bili na 2 razgovora za posvajanje djece)
Pratim forum svaki dan, ali ne javljam se nešto, pošto ste sve trudnice ili planirate trudnoću pa sam stekla dojam da moji postovi ovdje baš nisu naišli na neke pozitivne reakcije..
Kao prvo, čestitke svima, od srca, koje su u međuvremenu rodile bebice ili imaju pozitivne testiće, neka vam sve prođe u najboljem redu!
…
Mi još u ponedjeljak idemo na zadnju radionicu za posvajatelje i onda ulazimo u registar, pa počinje i naša borba sa sustavom. Na edukaciji je skroz ok, naišli smo na stvarno stručne socijalne radnice koje su prije svega normalne a vrlo iskusne.
U međuvremenu, suprug je išao na krvne i genetske pretrage, koje su samo zaokružile cijelu našu priču sa azoospermijom i to poglavlje je zaključeno.
Draga Smiley,za nas koji razmišljamo i o opciji posvojenja tvoji postovi sa savjetima će nam dobro doći,kako nama tako i drugim curkama koje dođu na ovu temu,tako da svaka tvoja info o posvojenju je dobro došla ❤️
Mi smo u pripremi nalaza za Prag,ali ako ne bude ništa i od Praga onda nam je zadnja opcija za posvojenje.
Čula sam da se čeka 3-5god,dal je to istina?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
…
😃 Čim završite radionice, krenite slati vaše zamolbe u centre. Nemojte čekati. 🥰
Slavonski Brod, Grubisno polje, Ivanic Grad, Novi Marof i Beli Manastir su top centri i stvarno s njima imamo ugodna sjećanja po pitanju svakog razgovora. Njima se definitivno javljate.
Sisak izbjegavati. 🤣 Koma su...
Sretno! I hvala na čestitkama! ❣️❣️💋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Ivona, dio toga je napisala Tratinčica, a mi smo valjda prekopali sve žive forume, grupe na faceu itd. Puno toga što smo sami istražili prije, rekle su nam i gospođe na edukaciji... Postoji puno toga što moraš sam saznati i potražiti neke "fore" koje će ti sve to olakšati.
Koliko se čeka, ovisi o tvojim očekivanjima i na što si spremna u vezi djeteta. Većina djece iako je oduzeta nakon rođenja, jer je npr. već 5,6 dijete po redu koje je oduzeto, bude posvojeno oko 2.godine života jer toliko traje procedura na sudu i ostale formalnosti. Ako ti npr. zahtjevaš isključivo bebu od par mjeseci, onda se dugo čeka jer takve djece gotovo nema. Mi smo rekli da bi dijete do najviše 5 godina. To je već ono neki raspon gdje ipak ima veći broj djece koja su za posvojenje. Ima i puno Romske djece.
Hvala Tratinčice, znamo valjda sve što se moglo iskopati, a i taman živimo u središnjoj Hrvatskoj, pa smo mislili slati zamolbe od Karlovca do Osijeka.. I ako smijem pitati, zašto si točno odustala od posvajanja, znam da si ostala trudna, ali mene zanima konkretan problem koji je bio u vašem slučaju..
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
(srpanj 2024. upisani u registar potencijalnih posvojitelja, poslali 57 molbi u Centre za socijalnu skrb, do sada bili na 2 razgovora za posvajanje djece)
Čuli smo već puno iskustava da su ljudi posvojili osjete unutar par mjeseci od upisa u registar, tako da ako si vrlo otvorena po tom pitanju, čeka se negdje oko godine dana najviše.. Nek nam je sa srećom....
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
Tratinčice hvala ti🥰🥰🥰🍀♥️🍀♥️
Bebolina hvala ti🥰🥰🥰♥️🍀♥️🍀
SmileyBee baš kako ti je i Ivona napisala sva iskustva na ovoj temi dobro dođu. Ovdje smo jedna za drugu i navijamo od srca, tugujemo i veselimo se zajedno. Mišljenja se ovdje razlikuju, ali mislim da se različita mišljenja trebaju poštovati, svatko sam odlučuje o svojoj sudbini. Neki ne bi nikada posvojili, neki ne bi nikada na donaciju, ali to ne znači da iskustva nisu dobrodošla jer nas nažalost sve veže ista dijagnoza zbog koje je i pokrenuta ova tema, a to je azoospermija. Drago mi je da ste naišli na normalne soc.radnice i da ste uskoro u registru. Od ♥️vam želim da vam se ostvari najveća želja koju ovdje još uvijek neki nisu ostvarili, a to je imati malo klupko sreće pokraj sebe.🥰 Sretno od ❤️, piši nam, pratiti ćemo te i navijati za tebe🥰🍀🥰🍀🥰🍀🥰🍀🥰❤️❤️🤞🏻🤞🏻😘
Ivona sretno s nalazima, neka svi budu uredni❤️🍀🤞🏻😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ja sam samo dosla pozeljeti Leoni sretan put sutra, a preksutra veeeeelike brojke🤗🤗🥰🥰 sve nas izvjestavaj, drzimo fige❤️🤞🤞🍀🍀❤️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta hvala ti 🍀❤️🤞🏻❤️🍀🤞🏻❤️
Sve vam javim, naravno ✨✨✨✨🥰
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Draga Leona, sretan put i svaki korak tijekom ostatka postupka. ❤️ Pitala si ima li koja da se dobro osjećala. Dok sam uzimala lijekove bila sam odlično, nikakve simptome nisam primjećivala. Tek 2. dan nakon aspiracije sam osjetila simptome ohss-a za kojeg se nadam da će te zaobići. 🍀 Čekamo tvoje javljanje.
SmileyBee, žao mi je što si stekla takav dojam na forumu ❤️💔 Ovdje će podrška biti u svakom smjeru i za svaku odluku. Osobno posvajanje smatram jednom od najplemenitijih činova koje čovjek može napraviti za drugoga dok se u isto vrijeme i niza razloga na to nikada ne bih odličila (ni muž) čak i po cijenu da nemamo dijete. Divim se i do poda klanjam svakom posvojiteljskom paru ili samcu jer su takvi ljudi posebni i u sebi nose neku drugu, veću vrstu ljubavi. Vama želim brz, lak kratak i sretan put do ostvarenja sna. Bit ćete najbolji roditelji vašem djetetu i to je ono najvažnije. Tratinčica ima nešto iskustva, a vjerujem da su tu i mnoge grupe i teme koje mogu olakšati budućim posvojiteljima. Piši nam, javljaj novosti 🌷
Lola, bit će beta do krova! 🥳
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji