AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    16. Svibanj 2024. 17:37

Leona braaaavo milaa, divnooo🩷🩵 Sad odmaraj ,papi i uzivaj, najteži dio je prošao🥰 Transfer je meni bio predivan dio♥️ 
    Što se tiče odabira donora mi smo dosli dosta ranije( vec na 1.ultrazvuk) pa smo ranije popunili i sjecam se kad mi je vidjela muža rekla je potruditi se pronaci dobrog donora. I mislim da mi je isti dan i poslala mail s nekim karakteristikama odabranog donora, bili smo baš presretni. Nakon što smo na kraju imali samo 1 embrij ja sam pitala mogu li za drugi put istog donora jer bi voljeli da ima bracu ili seku, rekli su naaaravno. 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lotta33
    16. Svibanj 2024. 17:54

Srculence, ali cime ti oni garantiraju da moze iduci put biti isti donor? Imaju neku brojku (cini mi se 5 ali nisam 100% sigurna) koliko puta jedan donor moze oploditi (uspješno) jajnu stanicu. I ako do tvog drugog djeteta taj broj bude ispunjen, ne bi trebali dati istoga... Zar ne? Mozda vise ni materijala nebi imali (mada ajd u zdravom uzorku ima milijuna spermija pa je to vjerojatno nemoguce). 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• Isabela
    16. Svibanj 2024. 18:31

Leona, super rezultati! :) sretno dalje! :)Nama su u Skopju rekli da materijal koji je za nas narucen imamo za tri puta, odnosno tri pokusaja. Rekli su i da kad naruce materijal za nas, vise od istog donora ne narucuju.

bopsich
    16. Svibanj 2024. 20:37

Leona super vijesti 🎉🥰 Odmaraj sad malo i nadam se da će što prije prestati bolovi 🤞🍀 Navijamo dalje i očekujemo samo lijepee vijesti ❤️

41 👩‍❤️‍👨 32 👧🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

momtobe2022
    16. Svibanj 2024. 20:52

Lola, Lotta, Srculence imali smo ista pitanja za koordinatoricu i, nažalost, nije nam ovako sigurno kao Srculencu rekla da računamo na istog donora. Kao ‘dat ćemo sve od sebe da bude isti ako idete dalje u postupke, ali ne mogu garantirati’. Naravno, nigdje se i nisu na to obvezali. Zato smo bili sretni kad smo dobili 5 embrija da imamo što više istog materijala (još je i Andijana to na taj način komentirala) iako sam prilično sigurna da se nećemo vraćati po druge bebe. Što se tiče izbora donora, na našoj bebi su neke od karakteristika koje smo naveli kao željene baš izražene, a znam da ih od mene nije mogla naslijediti tako da smo izborom zasad savršeno zadovoljni. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• donna9
    16. Svibanj 2024. 23:24

Pozdrav svima, nedavno sam otkrila ovaj forum pa da podijelim naše iskustvo ako može biti korisno.
    MM je osjećao bol u testisima i preponama pa je otišao kod doktorice koja je ustanovila varikokelu te ga uputila izvaditi hormone i spermiogram. 
    FSH povišen, ostalo više-manje ok, a spermiogram azoo. Sve 0. Na sljedeća dva spermiograma u razmaku par tjedana isti rezultat, u različitim labosima.
    Doktorica preporuča odmah mtese, srećom nađeno je dosta dobrih spermija koji su smrznuti za ivf/icsi kad se odlučimo.
    Zatim je odradio i operaciju varikokele, najviše radi otklanjanja boli u testisima. Međutim nedugo nakon operacije spermiogram više nije azoo već se javlja 2-5 milijuna spermija u uzorku. 
    Znam da neki ne razmatraju operaciju varikokele, ali u našem slučaju pokazala se korisnom. Sad mi je žao da nije prvo operirao varikokelu, pa vjerojatno ne bi ni bilo potrebe za mtese. 

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Leona89
    17. Svibanj 2024. 08:22

Lola hvala, hoćemo 🎉🎉🎉🎉♥️♥️♥️♥️
    Mom hvala, naravno 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️❤️
    Lotta hvala, tako je tek jutros smo te papire ispunjavali. Ja sam također razmišljala o tome, ali vjerujem im u potpunosti. Oni imaju ogromnu bazu donora, tako da mislim da su bili spremni na vrijeme i ranije se pripremili s obzirom na podatke u upitniku koje smo ranije ispunjavali. Možda nam to mogu bolje reći Mom i Tratinčica? ☺️
    Lola vidjet ćemo kad se rodi jesu uspoređivali🤣bitno da bude zdravo, za drugo ćemo lako. Naravno da bih voljela da liči na muža, ali kolika je mogućnost da udovolje svim kriterijima, ne znam..
    Bebolina ne znam odgovor, javi ako saznaš✨
    Srculence hvala ti❤️kako rade transfer? Sa uzv pa gledaš u ekran? Jedva čekam 😍 
    Isabela hvala ti❤️🍀😘🎉🥰kako si ti, što ima?
    Bopsich hvala ti ☺️❤️🥰😘🎉 kako si mi ti? Guraš još🥰🎉☺️🍀
    Mom vidim da si odgovorila u međuvremenu, to je super, da jednu ima, ja sretna🎉🥰😘❤️☺️
    Donna pozdrav i dobrodošla. Hvala što si podijelila svoju priču. Drago mi je što se stanje popravilo nakon operacije varikokele. Mom mužu ju nitko nije htio dirati, jer kao ne bi puno popravilo. Super da vama je. Jeste bili već u kojem postupku? Planirate li uskoro? 🥰🥰🥰🍀☺️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Isabela
    17. Svibanj 2024. 08:35

Leona89

Lola hvala, hoćemo 🎉🎉🎉🎉♥️♥️♥️♥️
    Mom hvala, naravno 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️❤️
    Lotta hvala, tako je tek jutros smo te papire ispunjavali. Ja sam također razmišljala o tome, ali vjerujem im u potpunosti. Oni imaju ogromnu bazu donora, tako da mislim da su bili spremni na vrijeme i ranije se pripremili s obzirom na podatke u upitniku koje smo ranije ispunjavali. Možda nam to mogu bolje reći Mom i Tratinčica? ☺️
    Lola vidjet ćemo kad se rodi jesu uspoređivali🤣bitno da bude zdravo, za drugo ćemo lako. Naravno da bih voljela da liči na muža, ali kolika je mogućnost da udovolje svim kriterijima, ne znam..
    Bebolina ne znam odgovor, javi ako saznaš✨
    Srculence hvala ti❤️kako rade transfer? Sa uzv pa gledaš u ekran? Jedva čekam 😍
    Isabela hvala ti❤️🍀😘🎉🥰kako si ti, što ima?
    Bopsich hvala ti ☺️❤️🥰😘🎉 kako si mi ti? Guraš još🥰🎉☺️🍀
    Mom vidim da si odgovorila u međuvremenu, to je super, da jednu ima, ja sretna🎉🥰😘❤️☺️
    Donna pozdrav i dobrodošla. Hvala što si podijelila svoju priču. Drago mi je što se stanje popravilo nakon operacije varikokele. Mom mužu ju nitko nije htio dirati, jer kao ne bi puno popravilo. Super da vama je. Jeste bili već u kojem postupku? Planirate li uskoro? 🥰🥰🥰🍀☺️

Dobro sam, samo muku mucim s mucninama :D odradili transfer i imamo plusic <3

Lola1
    17. Svibanj 2024. 09:16

@Leona ma naravno, i mi da smo razmisljali i razbijali glavu o tome, ne bi isli na donaciju. Apsolutno mi je nebitno, samo da sve dobro prodje i da bebica bude ziva i zdrava ❣️🫶🏻 samo ono, komentiramo :)
    Transfer ti se prati ultrazvukom , prvo ti na ekranu pokazu tvoju mrvicu ☺️🥰💟💟💟
    @Isabela cestitaaaammmm 😍 od kad imate plusic? Ja nemam nekih simptoma, osim cicke me bole i umorna sam uzasno, te sam zedna stalno i povremeno onako kao stezanje neko dolje i u ledjima, nadam se sa je sve to ok 🙌🏻

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Isabela
    17. Svibanj 2024. 09:27

Meni je transfer bio 10ak dana prije tvojeg, meni u pocetku isto je bio nekad umor nekad zatezanje.
    Umor se pojacao kroz zadnjih tjedan i pojavile su se mucnine.
    Nije nista konstantno, vise u nekim valovima. 
    Vjerujem da su to sve ok znaci kod tebe Lola :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.