AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebolina29
    16. Svibanj 2024. 10:41

Taman kad sam postavila pitanje, kroz 5 min sam dobila povratni mail od Andrijane  napisala mi je klasične pretrage koje trebam obaviti prije postupka, no nije spominjala ništa EKG, anesteziologa, ultrazvuk grudi... jeste li vi to sve obavile? je li koja od vas morala raditi kariotip (spominje se u upitniku)? Leona sretnooo!!! 

Lotta33
    16. Svibanj 2024. 11:19

Bebolina bok, ekg nije ni meni bio na popisu, ali uzv grudi je (njega sam obavila, kazu da je bitan zbog hormonske terapije), a anesteziologa mozes napraviti nesto prije polaska za prag (on treba jer se ide na opcu anesteziju prilikom aspiracije) 
    ...
    Leona javi seeeeee!! 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lotta33
    16. Svibanj 2024. 11:20

E i kariotip nisam radila, ne znam da ijedna od nas je? to su nam samo muzevi radili ali u procesu nalaza azoospermije...

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

momtobe2022
    16. Svibanj 2024. 13:08

Bebolina, meni je bilo drugačije 😅 Trebala sam klasične gin. pretrage, krvnu grupu, EKG i anesteziolog (tj. pisalo je internist). Čini mi se da ekg i anest. na dan aspiracije ne smiju biti stariji od mjesec dana. Možda i manje. Više se ne sjećam točno, ali uglavnom dosta friško kora biti. UZV grudi i kariotip nitko nije spominjao. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Leona89
    16. Svibanj 2024. 13:43

SmileyBee u svakom slučaju držimo 🤞🏻 i navijamo za vas, od ❤️ želim da uspijete🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Mom naravno da smo ih i mi dobili prije aspiracije, mi jesmo nešto dobili ali dva papira, nisam čitala što je. Nismo ništa slikali, skroz sam zaboravila na to🫣😳 slažem se da bi bilo jednostavnije ranije ih dobiti.(nakon aspiracije sam tražila Jelenu da pročitam papire, pa sam ih sve slikala✅)
    Srculence, Lola, Tratinčice, Bebolina, Lotta hvala vam🍀❤️🍀❤️🍀
    Bebolina, Lotta ti je sve napisala, tako je i meni bilo kao njoj. EKG, urin, krv i pregled anesteziologa će ti trebati prije Praga, vrijedi 3.mjeseca. Isto kariogram je samo muž radio.
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Jeste spremne?
    Punktirano; 14 folikula
    Dobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)
    Ja sam presretna sa rezultatima, hvala što ste navijale za mene. Sad samo da oplodnja bude uspješna i da se sve nastavi tako pozitivno🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 ok sam, mrvicu me još bolucka, najela se, popila kavu i sad odmaramo u sobi, pa kasnije možda u šetnjicu. Rezultate oplodnje mi je Jelena obećala javiti sutra🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻✨✨✨✨✨
    Ljubim vas sve❤️🍀❤️🍀❤️🍀🎉🎉🎉🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lola1
    16. Svibanj 2024. 14:11

Leona89

SmileyBee u svakom slučaju držimo 🤞🏻 i navijamo za vas, od ❤️ želim da uspijete🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Mom naravno da smo ih i mi dobili prije aspiracije, mi jesmo nešto dobili ali dva papira, nisam čitala što je. Nismo ništa slikali, skroz sam zaboravila na to🫣😳 slažem se da bi bilo jednostavnije ranije ih dobiti.(nakon aspiracije sam tražila Jelenu da pročitam papire, pa sam ih sve slikala✅)
    Srculence, Lola, Tratinčice, Bebolina, Lotta hvala vam🍀❤️🍀❤️🍀
    Bebolina, Lotta ti je sve napisala, tako je i meni bilo kao njoj. EKG, urin, krv i pregled anesteziologa će ti trebati prije Praga, vrijedi 3.mjeseca. Isto kariogram je samo muž radio.
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Jeste spremne?Punktirano; 14 folikulaDobijenih oocita; 13(10xMII, 3xGV)
    Ja sam presretna sa rezultatima, hvala što ste navijale za mene. Sad samo da oplodnja bude uspješna i da se sve nastavi tako pozitivno🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 ok sam, mrvicu me još bolucka, najela se, popila kavu i sad odmaramo u sobi, pa kasnije možda u šetnjicu. Rezultate oplodnje mi je Jelena obećala javiti sutra🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻✨✨✨✨✨
    Ljubim vas sve❤️🍀❤️🍀❤️🍀🎉🎉🎉🎉

Bravoooooo dragicka, odlican rezultat 🙌🏻☺️💃🏻 nadam se da ce te brzo prestat boliti , sad uzivajte do transfera po setnjicama 😍

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

momtobe2022
    16. Svibanj 2024. 14:18

Bravo, Leonaaa!! 🍀❤️ To su baš lijepi brojevi. 😊 
    Držim fige za dalje 🥰  Javljaj nam svaki korak. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Lotta33
    16. Svibanj 2024. 14:57

Bravo Leonaaa super rezultat🍀❤️ daj mi samo objasni, znaci tek ste jutros popunili papire za donora i oni tek sad traze odgovarajuci match? i odmah oploduju... to me malo brine, kao da nisu se bas potrudili pronaci najbolje nego od onoga sto imaju upotrijebiti za oplodnju. nemoj me krivo shvatit, samo razmisljam na glas, najbitnije je da ima jajnih stanica i da se super oplode i da se lijepo ugnijezde :))

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

Lola1
    16. Svibanj 2024. 15:18

Lotta33

Bravo Leonaaa!super rezultat🍀❤️ daj mi samo objasni, znaci tek ste jutros popunili papire za donora i oni tek sad traze odgovarajuci match? i odmah oploduju… to me malo brine, kao da nisu se bas potrudili pronaci najbolje nego od onoga sto imaju upotrijebiti za oplodnju. nemoj me krivo shvatit, samo razmisljam na glas, najbitnije je da ima jajnih stanica i da se super oplode i da se lijepo ugnijezde :))

moram se nadovezati na ovo.. i ja sam opcenito takav dojam imala al nisam
    Htjela na glas komentirati.. imam feeling da ne rade oni bas usporedbu i traze neke slicnosti, nemam pojma 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• bebolina29
    16. Svibanj 2024. 16:24

Hvala na odgovoru Lotta, Momtobe 🤗❤️
    Leonaa, samo pozitiva 💪🏻😄 odlicno je krenulo! 🥰
    Da, malo je upitno kako tako brzo nađu sličnog donora. Jedino ako ne počnu tražiti kada im dostavimo popunjeni upitnik s obzirom da se dio upitnika odnosni na supruga… nagađam 🤷🏻‍♀️
    Isto što mene muči, koliko puta mogu koristiti spermije istoga donora? 
    Takva i slična pitanja cu postaviti kada budemo imali konzultacije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.