AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danny
    26. Veljača 2024. 19:57

Pozz svim borcima..i sami smo jedan od parova koji se dugo vec bore sa azoospermijom..ima li netko inf bilo kakve o mtesi na rebru kod dr hauptmana..iskustva? Ishodi? 

Lola1
    26. Veljača 2024. 22:24

Drage curke, nije me bilo jedno vrijeme jer mi je trebao predah od svega. Popratila sam sve, drage trudnice drago mi je da sve lijepo napreduje 🥰 vrijeme bas leti.
    Curke vidim da kod vecine ima nekih pomaka, u turskoj i ceskoj 🫶🏻 bravo, samo hrabro dalje 🤗🙂 
    Ja imam ponavljati neke nalaze a kako bi mogli ici po smrzlica u cesku :)
    Malo sam istrazivala i naletila da postoji pronatal u Beogradu koji je poceo isto raditi sa donacijama u suradnji sa ceskim pronatalom. Sto mi se cini vrlo zgodna opcija (bliza) kada netko ide privatno.. eto za sve curke koje budu citale i ako im bude trebalo da imaju info.
    Saljem zagrljaj svima 💕

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Leona89
    27. Veljača 2024. 09:48

Pozdrav Danny, dobrodošla i što prije otišla na ljepše teme😃piši što te konkretno zanima. Moj muž je bio na mTese kod dr.H u 01.24. nažalost nije ništa nađeno, sindrom Sertoli cells only. Oporavak je trajao oko dva tjedna. Ako razmišljate o mTese kod njega, najbolje vam je otići privatno kod njega u Godan na konzultacije, on vam da popis nalaza koje trebate obaviti i nakon što mu sve pošaljete stavlja vas na listu čekanja. Mi smo čekali 06. mj, a rečeno je bilo 3 mjeseca. Slobodno pitaj što te još zanima, rado ću ti odgovoriti 😃
    Lola sretno sa nalazima. Mi planiramo isto 4/5 mjesec, pratiti ćemo se ti, ja i Lotta.   Baš uzbudljivo, jedva čekam da sve krenemo♥️ želim nam svima puno sreće🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻super za info o Beogradu💪🏻
    Ostale cure mame, trudnice, čekalice, nadam se da ste mi dobro. Ljubim vas sve 😘♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    27. Veljača 2024. 10:24

Leona, vidim da je i kod tebe mala zbunjoza s Jelenom, nadam se da joj je to samo takav period  malo me smeta sto se danima ceka odgovor a onda i kad ga dobijes nije bas potpun. a nije da nije delikatna situacija i cijeli proces... Nisam znala da ces i ti cekati 4/5 mj, mislila sam da ces odmah ici po iducoj menstruaciji. Ja takoder cekam 4 mj ako sve bude po planu tako da cemo se onda ful poklopit 
    ...
    Lola, pa bas sam se neki dan citajuci ovaj forum pitala gdje si nam ti nestala, al pretpostavljam da ti je trebalo sve leci i doci na svoje. sad idemo u nove pobjede! Sto se tice pronatala beograd malo sam i ranije citala o njemu preko foruma, iskreno, nisam bas naisla na neke odlicne recenzije. ja bi se radije drzala pronatala prag, jer ako ne rade isti ljudi (prvenstveno embriolozi) sto mi vrijedi isti naziv klinike.
    ...
    Danny, pozdrav, ovdje mozes puuuuno infromacija naci, vec smo skupili 300njak stranica. Ima nas nekoliko koji smo bili kod dr.Hauptmana zadnjih mjeseci, nazalost rezultati ukupni vise naginju na stranu da se nije nista pronaslo. Druga opcija je privatno u poliklinici Cito u Splitu, a treca opcija je van drzave - Istanbul najcesce. Kazes da se dugo borite, do sad niste nista pokusavali rijesiti? 
    ...
    Svim drugim curama pozdravvv 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Leona89
    27. Veljača 2024. 15:45

Lotta ne znam na koji način ona radi i kako organizira svoje radno vrijeme, ali očito nas je puno pa se i ona jadna pogubi. Gle, što se mene tiče išla bi, ali evo sporo to sve ide. Nemam još papire koji mi trebaju, plus krivim putem sam krenula, prvo od tiskanice pa sve ostalo, tako da sad čekam Jelenu i rješenje, onda po novu tiskanicu i tek onda ću predati papire na odobrenje u HZZO. Tako da se iskreno nadam da ću stići do 4. mj. sve obaviti i krenuti. Drago mi je da ćemo se pratiti. Jesi organizirala konzultacije? 

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    27. Veljača 2024. 19:45

Leona89

Lottane znam na koji način ona radi i kako organizira svoje radno vrijeme, ali očito nas je puno pa se i ona jadna pogubi. Gle, što se mene tiče išla bi, ali evo sporo to sve ide. Nemam još papire koji mi trebaju, plus krivim putem sam krenula, prvo od tiskanice pa sve ostalo, tako da sad čekam Jelenu i rješenje, onda po novu tiskanicu i tek onda ću predati papire na odobrenje u HZZO. Tako da se iskreno nadam da ću stići do 4. mj. sve obaviti i krenuti. Drago mi je da ćemo se pratiti. Jesi organizirala konzultacije?

Joj da, ja racunam imas sve nalaze i mozes krenuti, zaboravila sam na ostalu birokraciju😪
    Naravno da nemam jos termin konzultacija, jos cekam odgovor na upit zelim li da mi posalje protokol 🤣🤣 da mi se zuri na ovu menstruaciju vec bi luda na Jelenu bila! A ovako joj dajem jos malo vremena da dodemo na red. Al u travnju necu imati mira🤭😝

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Srculence3
    27. Veljača 2024. 20:03

Ivona za ohss se prsporuca bar 3-4 litre vode, puno proteina, izotonicnih pica (gatorade itd) , ukoliko vidis da si napuhana izbjegavati puno hodanja i aktivnosti da nebi došlo do torzije jajnika. Koliko su ti foliklula vidjeli?
    Ja sam na tim uzv imala preko 20 i ne čudi taj kasni ohss. Ali, ponovit ću i tebi kao sto sam i curama, ne brini toliko oko ohss neka budu dobre i oplođene jajnice stanice i neka se primi jedno malo savršenstvo, ovo ćeš preživjeti♥️ Sretno ujutro, držim fige za predivne jajne stanice🥰🥰🍀🍀🙏
    Danny mislim da ti je Lotta zapravo jako dobro napisala, ispada da Hauptman ima najgore rezultate, a definitivno najbolje Turska. Sretno,javljaj se, puno toga ti možemo pomoći u grupi🥰🩷🩵
    Lolaaaa divnooo, imam osjećaj vratila si se jača nego ikad💪♥️ I nova profilna je tuu, bravoo🩷🩵 To je to, sigurna sam da je to to sada, tvoja beba te čeka💗
    Leona i Lotta ako odvrtite stranice ili se prisjetite vidjet ćete koliko sam ja gubila živce i strpljenje s Jelenom🤣🤣 Meni doslovno menstruacija triba doć za dan dva ja jos protokol nisam imala🤣 
    Diiivno i gotovo mile moje znaci u 4/5 mj novi testići i nove trudnice💕💕
    Lucy moja jesi živaaaa, ti si doslovno ušla u zadnji mjesec sada😲

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

IvonaSi2509
    27. Veljača 2024. 21:00

Srculence hvala ti.
    Doktor je vidio 10ak folikula i 10ih želi van jer ne želi forsirati jer imamo 11 spermica 😉
    A što se hrane tiče ima li kakav savjet? 🤔
    I koliko dana mirovati jer transfer je 4.3 ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• danny
    27. Veljača 2024. 21:19

Curke moje, iskreno nezz sta reci..dr.H. nam je preporucio muzev urolog, buduci da smo svasta nesto prosli unazad 6g...od ca testisa,kemo,operacija raznoraznih (op limf.cvorova, puknuce aorte, ugradnja premosnica, op bruha..) svasta nesto se izdogadalo pa smo morali cekati..odgadati..iskreno najradije ne bi vise nikakvu op htjela da muz prolazi..vec se dosta napatio..dr H.nam je na konzultacijama rekao da preporuca m tese pa ako ne bude uspjesna onda tek prag..navodno se ni ne moze u prag ako vamo nije sve pokusano?? Sad nezz kakva je procedura za dalje..

Lola1
    27. Veljača 2024. 22:35

Srculence3

Lolaaaa divnooo, imam osjećaj vratila si se jača nego ikad💪♥️ I nova profilna je tuu, bravoo🩷🩵 To je to, sigurna sam da je to to sada, tvoja beba te čeka💗

Hvala draga, bolje sam , rijesila sam napokon i situaciju na poslu i sad sam doma, pijem svoje vitamine i koncentriram se sad na najbitnije 💕 kako se ti osjecas? 😻
    @lotta, ne znam nisam previse u dubinu isla s beogradom, ali sam vidila
    Da su svi na obuci bili u ceskoj i da i iz ceske njima tamo stalno idu.. evo najiskrenije od mene, nisam ja sa njima u pragu 100% zadovoljna sto sam vec i prije rekla, i zao mi je jako sto ne zaledjavaju nego samo blastice, realno od 12 js dobiti 2 na kraju 🤷🏻‍♀️ je da oni tvrde da se ne bi ni u maternici razvile al pratim i druge teme i vidim da nije nemoguce zatrudniti sa trodnevnim npr.. to me najvise smeta evo.. jer bi imali bar vise pokusaja ne znam .. ali o tom po tom, nadam se da nam nece dalje trebati ici u bg ili ikud, ali volim imati plan b
    Zao mi je sto se sve otegne na kraju s nalazima, i cekanjem papirologije i to sve, drzim fige da brzo sve izganjate 🫶🏻
    @ivona, mislim da na taj broj js nema straha za ohss, ja sam imala 12js i sve ok proslo- sretnooo drzim fige ☺️🤗
    @danny dobrodosla, zao mi je sto ste vec svega mucnog morali proci, nadam se da ce od sada ici samo na bolje 💕 u prag se moze ici i bez m tese ali sve placate sami. Iskreno i mene bi zanimalo da ki hzz bi pokrio ista ako se nije islo na m tesu, jer ni mi nismo isli uopce, a kad ave o dr H procitam, nije mi zao bas sto nismo isli 🤷🏻‍♀️ svakako ako mogu kako pomoci, tu sam

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.