S obzirom da je muz prosao kemo..pa je i to mozda uzrok azoospermije..nezz da li je dr.H ikome sa takvim posljedicama uspio sta naci?
Lola- a vi ste i mimo m tese isli u prag?..znaci sami ste sve placali? Jel se moze znati koliko vas je izaslo? Kako ste to onda rjesili..samo sa izabranom klinikom se dog i otisli mimo hzzo-a?
Ono iskreno nezz ni sami sta bi i kako bi..dr je preporucio m tese prvo..pa smo mislili prvo s tim pokusat..mada sve se to dugo ceka..
Da, mi smo isli mimo tese i mimo hzzo.. isto smo bili kod dr Hauptmana na konzultacijama, on je isto rekao da bi pokusao sa m tese.. muz se jednostavno bojao ne same operacije toliko koliko ponovnog neuspjeha nakon sto smo saznali za azoo i nekako se sabrali. U prag smo isli prvo na konzultacije koje se ne placaju ako ides kasnije dalje u postupak, tamo su ponovili spermio i dr Mardesic je pogledao sve muzeve nalaze i rekao da on misli da nema smisla da radimo m tese (iako su i oni tamo to mogli odraditi). Kada smo isli u postupak platili smo bez lijekova oko 3000€ , lijekovi su oko 1000€ plus smjestaj oko 400-500€ , put, hrana , velike su to cifre 🫣 lakse bi bilo naravno da zdravstveno pokrije bar lijekove i tih 1000€ ili koliko.. sad ne znam, mozes provjeriti da li ista pokrivaju ukoliko se ne odradi m tese. Svakako ima pozitivnih prica da je m tesom pronadjen materijal, pa sve ovisi o vama da li cete pokusati prvo sa operacijom
Hvala za info😘..ono htjeli bi razmotrit sve mogucnosti pa da se odlucimo sto bi i kako bi.. nije mi jasna ona uputnica S2 il tako nesto sto sam procitala tu negdje..to se mora imati samo ako se ide preko hzzo? A ako se ide privatno ne treba nista osim nasih nalaza?
I psiholosko savjetovanje se mora obavit samo ako se ide preko hzzo u prag?
A kakva je onda procedura ako bi recimo isli privatno u prag..pa za inekcije te tokom stimulacije.. moze li moja gin mi dati recepte tu za to sta mi oni propisu ili onda i tu moram placat ako tamo ne idemo preko hzzo
Sorry svima na tolikim pitanjima🙆..al kaos je u glavi od hrpe info🙈 pa dok sve pohvatam🤣
Smsanjas, u pravu si, bas su mi odgovorili na mail da imaju isto djelovanje ali da su greskom napisali Ganirelix i da se drzim Orgalutrana :)
Leona, ja ti do sad nisam nista znala o lijekovima za stimulaciju, doduse ni sad ne znam, tek me ceka citanje i otkrivanje o njima. Mada sam se mislila da prvi put u zivotu nista ne istrazujem (kao sto inace radim do TEMELJA ), nego samo vjerujem njima tamo i uzmem to i gotovo. Tako da ti ni ja nazalost ne znam odgovorit, ali mogu ti rec da mi je jelena napisala
''Stop injekcija ce biti tzv. duo triger sto znaci 2injekcije Ovitrell (250 x2) i 1 injekcija Diphereline 0.1'', tako da mi se po tom cini da Dipehreline i je neka stoperica...
I bravo za rjesenje, vidis da to brzo ide bit ce to sve i prije travnja! :)
Danny, cure ce ti koje znaju sigurno sve lijepo odgovorit, tu ces rijesit sve svoje nedoumice
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Koka nesilica se javlja s lijepim vijestima.
Aspiracijom smo dobili 26js,a jucer je od 20js oplođeno 12 🥰
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Bas cemo vidit jeste pogodile datum 🤣 Mom i meni se svida prvi dan proljeca 😍 muz je dobija naredbu da napravi festu za pamcenje kad rodim, ja volim feste i bas mi za da cu je propustit 🤪🤣🤣🤣
Curke ne kuzim se u te vase protokole, neka vam je sretno i da uskoro gledamo vase plusice 😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ivona super za rezultat! Jel to imate vise embrija od spermija?! 🙊🤣 jesi rekla 10 spermica? Jel to doktor da svoj doprinos 🤣🤣🤣🤣🤣
Oprosti ako je neumjesna šala, ja muza zezam kad se mali rodi pa bude isti embriolog 🤣🤣🤣 ka coviku bilo milo vise mene pa pomoga malo 🤣🤣🤣🤣
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Bas cemo vidit jeste pogodile datum 🤣 Momi meni se svida prvi dan proljeca 😍 muz je dobija naredbu da napravi festu za pamcenje kad rodim, ja volim feste i bas mi za da cu je propustit 🤪🤣🤣🤣
Curke ne kuzim se u te vase protokole, neka vam je sretno i da uskoro gledamo vase plusice 😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ivona super za rezultat! Jel to imate vise embrija od spermija?! 🙊🤣 jesi rekla 10 spermica? Jel to doktor da svoj doprinos 🤣🤣🤣🤣🤣
Oprosti ako je neumjesna šala, ja muza zezam kad se mali rodi pa bude isti embriolog 🤣🤣🤣 ka coviku bilo milo vise mene pa pomoga malo 🤣🤣🤣🤣
Hahahah i meni je bilo cudno,ali sam skontala da je 11 spermija nadeno odmah,tj pokazali su se,a neki su bili skriveni 🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Bas cemo vidit jeste pogodile datum 🤣 Momi meni se svida prvi dan proljeca 😍 muz je dobija naredbu da napravi festu za pamcenje kad rodim, ja volim feste i bas mi za da cu je propustit 🤪🤣🤣🤣
Hahahah i meni je bilo cudno,ali sam skontala da je 11 spermija nadeno odmah,tj pokazali su se,a neki su bili skriveni 🤣
Super rezultat! Samo cu ti rec da ti zelim da na kraju bude dovoljno embrija koliko ce vam trebat 🙏🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
I psiholosko savjetovanje se mora obavit samo ako se ide preko hzzo u prag?
A kakva je onda procedura ako bi recimo isli privatno u prag..pa za inekcije te tokom stimulacije.. moze li moja gin mi dati recepte tu za to sta mi oni propisu ili onda i tu moram placat ako tamo ne idemo preko hzzo
Draga Danny, tiskanicu ili psiholosko testiranje ti treba samo ukoliko idete preko hzzo, ako idete privatno to nista ne treba, samo tvoji u biti nalazi koje oni budu trazili.
Muzeve je usput pogledao kad smo vec isli tamo i ponavljali spermio ali ni oni nisu nuzni.
Nadam se da sam pomogla , samo pitaj :)
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
@Ivona , odlican rezultatttt dtzim fige na najjace 💕☺️☺️☺️
@Lucy, ja cu rec 11.3 (mom muzu rockas), blizi se bome bas je brzo proletilo 🤗🤗🤗
@tratincice, ako moze info, ja sam poslala mail bas da pitam ukoliko nije bio na op da li bi ista pokrili ali mi nisu jos odgovorili. Negdje sam naisla na informaciju da nista ne preuzimaju ukoliko nije radjena m tese 🤷🏻♀️ a kad preuzimaju dio troska jel pokrivaju 1000€ & lijekove ili samo 1000€ u totalu? Cisto da znam ukoliko nam opet nebi uspjelo sa smrzlicem.
Kako se ti inace osjecas? Predivan ti je trbuscic 🥰
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sortiraj odgovore
Najstariji