AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123☺
    28. Veljača 2024. 12:54

Lucy, ha-ha mi imamo 3 slike, eto ti sad! 🤣😝😝
    Baš nas zezaju, ne daju se, morat ćemo čekati do poroda da ih malo vidimo 🤣
    Hvala za objašnjenje, sve skužila, toooop!!, 😘😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lucy08
    28. Veljača 2024. 13:12

Lotta Gleda se prosjek zadnjih 6 placa kad sam radila i to sam odmah predala kad sam otvorila komplikacije. Rekli su mi da ako se promjeni osnovica u meduvremenu da im dostavim, a to bi sad trebalo bit pa cekam. Nisam bas popratila vijesti sta su dogovorili oko toga. Novi kolektivni bi mi trebao bit sad u 3.mj pa cu znat vise o svemu. Ne smis prekidat komplikacije kad ih zapocnes da ne bi ti upale u taj prosjek. Ja sam se mozda zeznila sta nisam godisnji od 2023. iskoristila prije otvaranja komplikacija. Jednostavno sam bila totalno u balunu i trudnoca mi je bila jedino na pameti, nisam razmisljala o nicem drugom. Vrijedi mi do 12.2024. pa cu pokusat iskoristit izmedu tih 6 mj porodiljnog. Bilo bi super kad bi mi odobrili da tako nakon iskoristenog rodiljnog dopusta odem na 30 radnih dana godisnjeg od 2023. i onda nastavim sljedecih 6 mj roditeljskog jer ce mi to prolongirat povratak na posao sta bi mi bas pasalo. To moran iskomunicirat na vrime sa poslodavcem kad malac bude imao 4mj da do njegovih 5mj znam obavjestit na zdravstvenom o nastavku tih drugih 6mj. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lotta33
    28. Veljača 2024. 13:41

Lucy08

Lotta Gleda se prosjek zadnjih 6 placa kad sam radila i to sam odmah predala kad sam otvorila komplikacije. Rekli su mi da ako se promjeni osnovica u meduvremenu da im dostavim, a to bi sad trebalo bit pa cekam. Nisam bas popratila vijesti sta su dogovorili oko toga. Novi kolektivni bi mi trebao bit sad u 3.mj pa cu znat vise o svemu. Ne smis prekidat komplikacije kad ih zapocnes da ne bi ti upale u taj prosjek. Ja sam se mozda zeznila sta nisam godisnji od 2023. iskoristila prije otvaranja komplikacija. Jednostavno sam bila totalno u balunu i trudnoca mi je bila jedino na pameti, nisam razmisljala o nicem drugom. Vrijedi mi do 12.2024. pa cu pokusat iskoristit izmedu tih 6 mj porodiljnog. Bilo bi super kad bi mi odobrili da tako nakon iskoristenog rodiljnog dopusta odem na 30 radnih dana godisnjeg od 2023. i onda nastavim sljedecih 6 mj roditeljskog jer ce mi to prolongirat povratak na posao sta bi mi bas pasalo. To moran iskomunicirat na vrime sa poslodavcem kad malac bude imao 4mj da do njegovih 5mj znam obavjestit na zdravstvenom o nastavku tih drugih 6mj.

kuzim kuzimmm! tenks ima svakakvih kombinacija koliko sam do sad vidjela, s vracanjem na posao pa iskoristavanjem preostalog porodiljnog i sl., bitno je da je poslodavac normalan i da se mozete sve dogovorit. ali dobro, imas jos do tog, sad su slade brige na pameti. Moje prognoze su jos 15 dana i eto bebaca van 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lucy08
    28. Veljača 2024. 13:50

Lotta jel to otvaramo kladionicu kad cu rodit 🤣🤣🤣🤣
    Volila bih da si u pravu 😄 Bilo bi super kad bi malo uranija 🙏🤗 Ja sam od danas kao u terminu pa moze kad hoce, samo da se drzi toga bez nekih kasnjenja 😄

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lotta33
    28. Veljača 2024. 13:57

Lucy08

Lotta jel to otvaramo kladionicu kad cu rodit 🤣🤣🤣🤣
    Volila bih da si u pravu 😄 Bilo bi super kad bi malo uranija 🙏🤗 Ja sam od danas kao u terminu pa moze kad hoce, samo da se drzi toga bez nekih kasnjenja 😄

Tako je! Kladionica otvorena, prva ponuda: 15.3.2024  moramo se malo zabavljati na ovoj nasoj temi

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

Lotta33
    28. Veljača 2024. 20:07

Cure, upomoć! 🤯 Dobila sam protokol danas. U prethodnom mailu Jelena mi je rekla Rekovelle+Orgalutran, a sad se taj zadnji nigdje ne spominje vec je ovo:
    Rekovelle mcg.7 jedinica, Prednison 5mg, Clexane 0,4, injekcije Ganirelix. Stoperica ce biti 2 injekcije Ovitrell i 1 injekcija Diphereline 0.1. 

Jel se samo meni cini ili su ovo skroz neki novi lijekovi, nisam ih cula kod vas, plus gdje je nestao nesretni Orgalutran 😅😅 pitala sam ju bas jeli to greska ili sto, ko zna kad cu dobiti odg😮‍💨

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

Crvenkapica94
    28. Veljača 2024. 20:10

Moja ponuda 19.03.2024. 😂😂🥳🥳

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Leona89
    28. Veljača 2024. 22:09

Tratinčice ja sam se za UZV dogovorila u bolnici. Jel znaš možda na koju šifru ti je otvoreno to prvo bolovanje od prvog dana pikanja? Nadam se da mi neće raditi probleme i da će htjeti otvoriti.
    Svakako ću se raspitati kod nje.🤞🏻🍀
    Lotta nisam za tu znala, ja sam mislila na Z31 postupci u vezi s oplodnjom-7 dana, sad sam išla naći screenshot😃
    Ivona super da je sve ok prošlo, sad navijamo za spermiće da odrade dobar posao. Odmaraj i sretno dalje 🍀🤞🏻
    Lucy brzo će malac van, ajme 🥰❤️ evo i moje ponude🫣🤣; 18.03.2024. taj mi datum baš lijepo zvuči🎉🎉🎉🎉
    Lotta ja sam svoj protokol ovdje napisala, sastojao se od Gonala, Ganirelix-a, Orgalutrana i dvije Ovitrelle, s tim da mi Ganirelix nije pisao u shemi protokola, pa sam joj rekla da mi pošalje novu shemu koju ću nositi u bolnicu da slučajno nebi bilo problema. I onda danas dobijem od nje ovaj odgovor; "Upravo sam zvala doktora, kaze da je Orgalutran ili Ganirelix je isti lek, ukoliko mozete kupite Orgalutran onda ga kupite.Napomenuo je da znate da ce stop injekcija biit jedan Dipehreline i dve injekcije Ovitrelle. To ce vam reci na konzultacijama doktora."
    Prije u mailu mi je napisala Gonal i Ganirelix od 2.-8 .dana, a Orgalutran od 06.-09. dana. A sad kao što vidiš kaže da je Orgalutran i Ganirelix isti lijek a gore vidiš kako se koriste🤣 i ne znam od kud sad ovaj Dipehreline, što je to? Idem guglati. Vidim da ga i ti imaš uz 2 Ovitrelle-a. Pa nije valjda i to štoperica? 
    I NAPOKON sam dobila rješenje 🎉🎉🎉🎉🎉 još psihološko sutra i nadam se u ponedjeljak po novu tiskanicu i da predam sve u HZZO🤞🏻🍀

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• smsanjas
    28. Veljača 2024. 22:10

Lotta33

Cure, upomoć! 🤯 Dobila sam protokol danas. U prethodnom mailu Jelena mi je rekla Rekovelle+Orgalutran, a sad se taj zadnji nigdje ne spominje vec je ovo:
    Rekovellemcg.7 jedinica, Prednison 5mg, Clexane 0,4, injekcije Ganirelix.Stoperica ce biti2 injekcije Ovitrell i 1 injekcija Diphereline 0.1.

Jel se samo meni cini ili su ovo skroz neki novi lijekovi, nisam ih cula kod vas, plus gdje je nestao nesretni Orgalutran 😅😅 pitala sam ju bas jeli to greska ili sto, ko zna kad cu dobiti odg😮‍💨

Hey,Ganirelix ti je zamjena za Orgalutran ☺️ 
    Pozdrav svim curama,trudnicama i Pixel čestitam ❤️ nadam se da uzivate sa bebom 😍 
    Lucy moja ponuda 17.03 😍

momtobe2022
    28. Veljača 2024. 22:27

Pozdrav svima! ❤️ 
    Kao i prošli put, bojim se da u jednom odgovoru neću moći sve nadoknaditi 🙄
    Pixel, od srca čestitiam 🩷Sad dolazi ono najbolje, najljepše i najveće. Stalno misliš da ti je sad beba najslađa i da je najbolje da ostane baš takva, a onda dođe sutra i bude još bolje. Ma, ludo je sve to! 
    Lucy, ja ću se držati termina. 21.3. Prvi dan proljeća. Di ćeš ljepše od toga?! Samo da do tad ti izdržiš. Ja kao da sam Gospu ugledala kad mi je dr. rekla da ću ranije na porod! 😂
    Ivona, za OHSS mislim da ti je ‘kako bude, bit će’. Za pića su ti cure rekle, za hranu pojma nemam. Nekako mi se čini da je svježe i laganije uvijek bolji izbor od prženog i teškog. Aspiraciju sam imala s 30 godina i AMH mi je bio taman na sredini intervala za moju dob (pojma nemam koliko je to, ali sjećam se tog podatka) i izvađeno je 11 (ili 13 🙄 js, ni to više ne pamtim). OHSS me nije zaobišao. Nadam se da tebe hoće, nema nekog pravila. 
    Tratinčice, meni je tvoja trudnoća najsporija u povijesti 😂😂  Valjda zato jer si 4. dan piškila na test kad to nitko živ (osim nas sekte s foruma) ne radi. Drži se hrabro do kraja. Super izgledaš u oba izdanja, ne brini!

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.