Pixel pro cestitkeee ❤️❤️❤️
I svima ostalima sretno s nalazima i transferima 😍🥰
Ja sam konacno ozdravila i nije bio hripavac hvala bogu. Na kraju ipak bez antibiotika nista, ali eto bitno da je proslo. Iduci tjedan mi je pregled pa se javim 🥰
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lotta nadam se da će i meni stići odg do kraja tjedna 😁isto želim i tebi ❤️🥰😘
Ivona super🥰sretno na transferu, navijamo za tebe ❤️🥰 😘
Bopsich bit ću redovita od sad definitivno ❤️hvala ti na lijepim željama, sve ide po planu.
Danas su mi došli nalazi trombofilije, nakon 6 dana. Normalan tip, za ova dva koja sam vadila🎉🎉🎉🎉 sutra idem po nalaz UZV i imam sve nalaze🥰🥰🥰 onda ostaje čekati plan i program od Pronatala, po novu tiskanicu i predati u HZZO sve papire. Uzbuđenje raste ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Ajme, jucer sam joj poslala jedan nalaz koji sam ostala duzna a ona meni odgovara da ne vidi da sam joj poslala formular i ostale nalaze. a ja to poslala ima 10 dana i jos mi je rekla da tu ceka misljenje doktora. a sad govori da to nema...tako da mi se cine malo pogubljeni. oke vjerojatno imaju puno posla, mailova i sl., ali daaajjj....
al necu se nervirat, valjda ce do iduceg tjedna biti nesto.
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lotta nadam se da će i meni stići odg do kraja tjedna 😁isto želim i tebi ❤️🥰😘
Ivona super🥰sretno na transferu, navijamo za tebe ❤️🥰 😘
Bopsich bit ću redovita od sad definitivno ❤️hvala ti na lijepim željama, sve ide po planu.
Danas su mi došli nalazi trombofilije, nakon 6 dana. Normalan tip, za ova dva koja sam vadila🎉🎉🎉🎉 sutra idem po nalaz UZV i imam sve nalaze🥰🥰🥰 onda ostaje čekati plan i program od Pronatala, po novu tiskanicu i predati u HZZO sve papire. Uzbuđenje raste ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
i super za trombofiliju znaci ipak ti nisu radili jos ona dva pod tipa. Eto, sad je to to, bas me zanima sto ce nam reciii
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Crvenkapice drago mi je da si napokon bolje😃sretno na pregledu, javi kako je prošlo ❤️❤️❤️
Lotta i ja mislim da su malo pogubljeni, vidim koliko im treba da na jedan mail odgovore, ali dobro, očito je gužva. Moja ginekologica mi nije htjela ni dati uputnicu dok joj nisam proslijedila mail iz Pronatala, kako su oni napisali samo za ta dva tipa, tako je i ona napisala na uputnici. Kao da je eure tražim a ne uputnicu, ali dobro. Sve me strah kakva će biti za otvaranje bolovanja, ali rano mi je stresirati se oko toga🤣🫣
...
Dobila sam napokon danas odgovor sa detaljnim uputama za stimulaciju🎉🎊🎊🎉🎊 naravno da mi nije poslala troškovnik, makar sam joj napomenula već da mi to treba, pa sam joj sad opet slala mail. Nije napisala ni koju metodu će raditi, to sam joj isto pisala da mi treba. Tratinčice to bude navedeno u toj izjavi njihovoj da me primaju na liječenje jel? Nadam se Lotta da ćeš i ti dobiti odgovor, ako već nisi...🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona, evo šaljem ti primjer papira kakav trebate dobiti, odnosno kakav sam ja dobila i bio je važeći.
https://ibb.co/Kz4tyQQ
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Caoo zenee/cure☺️muz i ja pokusavamo vec jace od godinee da napravimo bebce medjutim neuspjesno. Ja sam radila sve noguce pretrage koje su uredne,on je pokusavao odraditi spermogram 3-4x. Nazalost nemoguce,previse se psihicki optereti da je svaki put bilo nedovoljno uzorka za testiranje. Bukvaaalno 2 kapi. Da li se nekoj od vas slicno nesto desilo ili smo jedino mi ovako nenormalni😂vjerujem koliko psiha radi ali on je izgubio vise volju za tim toliko se razocara,spreman je svemu drugom se podvrgnuti samo da vise ne pokusava ovo.
Malo smo sada stali sa svim vec 2 mjs. Ne silimo jeeno drugo,da se slegnu utisci pa opet nesto pokusati. Lpp zelim vammm svimaa bebuuu vama koji nemate, a i ovima koji imajuuu, a zele jos🤍
Tratinčice hvala ti, zlatna si. Mislila sam da će mi odmah to poslati kad je poslala i protokol, tako mi je rekla da će biti još u prvom mail-u. Poslala mi je i shemu protokola u PDF-u u zaštićenoj datoteci, za koju mi nije naravno rekla sa kojom šifrom otvaram. Jesi i ti dobila to i znaš li kako otvoriti? Sve mi je ona detaljno napisala što ću koristiti u kojim jedinicama, jedino za Ganirelix nije pa zato hoću tu shemu otvoriti.
Koga tražim uputnice za pretrage za anesteziolog a? Dr. opće prakse ili ginekologa?
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona, meni je moj ginekolog pustio uputnicu u bolnicu i onda sam u bolnici obavljala sve- uzv, vadjenje krvi, anesteziologa...
Leona, sve sada vezano za postupak, pušta ti ginekolog. Meni je moja dr samo obavila ekg i napisala da sam zdrava za anesteziju🤣
Meni su poslali sve kao normalan e-mail, nisam trebala nikakve šifre koliko se sjećam.. 🫣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Isabela, Tratinčice tnx❤️ ma poslala je i meni sve u mailu, a u drugom mailu je ta shema. Kažem, samo me taj Ganirelix zbunio jer ne piše koliko jedinica, samo da ga koristim u isto vrijeme kada i Gonal. Strpljen, spašen. Čekam opet odg.
Od stimulacije sam dobila od 2.-8. dana ciklusa Gonal F pen-225 jedinica ili Gonal F 3 ampule po 75mg+Ganirelix u isto vrijeme, od 06.-09. dana Orgalutran po 1 ampulu od 0.25 mg. Znači od 06.-08. dana se pikam sa 3 injekcije istovremeno? Pa onda još 09. dan samo Orgalutran, ako sam dobro shvatila. 09. dan je prvi UZV i ako je sve ok ide štoperica u dogovoreno vrijeme- dobila sam 2 injekcije Ovitrelle (2X225mg)nakon 2 dana punkcija u Pragu.
Što kažete na protokol?
Sortiraj odgovore
Najstariji