Isabela, Tratinčice tnx❤️ma poslala je i meni sve u mailu, a u drugom mailu je ta shema. Kažem, samo me taj Ganirelix zbunio jer ne piše koliko jedinica, samo da ga koristim u isto vrijeme kada i Gonal. Strpljen, spašen. Čekam opet odg.
Od stimulacije sam dobila od 2.-8. dana ciklusa Gonal F pen-225 jedinica ili Gonal F 3 ampule po 75mg+Ganirelix u isto vrijeme, od 06.-09. dana Orgalutran po 1 ampulu od 0.25 mg. Znači od 06.-08. dana se pikam sa 3 injekcije istovremeno? Pa onda još 09. dan samo Orgalutran, ako sam dobro shvatila. 09. dan je prvi UZV i ako je sve ok ide štoperica u dogovoreno vrijeme- dobila sam 2 injekcije Ovitrelle (2X225mg)nakon 2 dana punkcija u Pragu.
Što kažete na protokol?
Možda je taj lijek napravljen za 1 upotrebu, kao Orgalutran, pa nema jedinica nego ide cijeli. Ne znam, za njega nisam čula 🤣
Orgalutran malo pecka kad se bockas, al mene je više svrbilo i peckalo nakon uboda, pa si prije i poslije uboda stavi malo leda na to mjesto. Brzo prođe, ali znalo mi je biti pola sata crveno.
Tako je, po to od 6-8 : 3 injekcije.. Koliko kužim.. Sve ti ide u isto vrijeme, samo druge strane trbuha..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Isabela, Tratinčice tnx❤️ma poslala je i meni sve u mailu, a u drugom mailu je ta shema. Kažem, samo me taj Ganirelix zbunio jer ne piše koliko jedinica, samo da ga koristim u isto vrijeme kada i Gonal. Strpljen, spašen. Čekam opet odg.
Od stimulacije sam dobila od 2.-8. dana ciklusa Gonal F pen-225 jedinica ili Gonal F 3 ampule po 75mg+Ganirelix u isto vrijeme, od 06.-09. dana Orgalutran po 1 ampulu od 0.25 mg. Znači od 06.-08. dana se pikam sa 3 injekcije istovremeno? Pa onda još 09. dan samo Orgalutran, ako sam dobro shvatila. 09. dan je prvi UZV i ako je sve ok ide štoperica u dogovoreno vrijeme- dobila sam 2 injekcije Ovitrelle (2X225mg)nakon 2 dana punkcija u Pragu.
Što kažete na protokol?
Leona, sto sad ovo znaci ? jeste vi pricali s doktorom online, ne sjecam se da si to rekla? zar oni daju ovako terapiju prije nego se uopce poprica, ili sam ja krivo shvatila? tipa ako tebi ciklus sutra krece ti sutra kreces s bockanjem, a popricali niste... ja jos nisam dobila konkretni odgovor od njih pa moram tebe pitat
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Tratinčice hvala ti. Pitat ću ju još za taj lijek. Pikanja se jako bojim, ja kad mi krv vade okrenem glavu, ne mogu to gledati. Jako me strah tog pikanja, ali znam za koji cilj je, pa ću nekako preživjeti. Jako me strah OHSS-a. Znam da si ga ti dobila, ali ne sjećam se kakvu si ti stimulaciju imala. Doduše moj AMH je 13, a tvoj preko 30 ako se ne varam.
Lotta nismo pričali sa doktorom, danas mi je odg na mail odmah. Rekla je da ako želim konzultacije da će biti tek sredinom trećeg mjeseca i da dr.Mardešić ne radi online konzultacije??? Rekla je da će biti brže ako se ovako telefonom čujemo. Tako da ću je zvati sljedeći tjedan i pitati sve što me još zanima. Naravno ako želim mogu imati online konzultacije ali onda valjda sa drugim doktorom, a Neda mi se čekati toliko. Koliko sam ja shvatila oni po tvojim nalazima propisuju terapiju, ja sam im sve poslala i dobila protokol. Sve detaljno objasni, moram im se javiti prvi dan menge i drugi dan da sam se počela pikati tako da znaju planirati dalje.
Samo pitaj ❤️❤️❤️ ti isto nisi imala konzultacije?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona, nema straha. Nije strašno, ali stvarno nije. Pikalica se sad više ni ne sjećam, najlaksi dio. Prva je teška, sve poslije ide lakše 😘 ja sam imala skroz drugačiji protokol, ali moj amh je bio 50.. 🫣
Nije ugodan ohhs ni najmanje ali nemoj se bojati, vjerujem da ćeš biti ok s tim amh. 🤞🤞
Lotta, ja temelju nalaza ti oni naprave protokol i bez konzultacija. Možeš ih imati, a ni ne moras..
Ja mislim da konzultacije odrađuje kćer od dr Mardesica.. Super je 🤗🤗
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice tnx, nadam se da će sve ići glatko i da će sve biti ok ♥️😘
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona što se tice nalaza za anesteziologa, urin i kks sam otisla privatno u Analize da se spasim muke cekanja i uputnica, platila oko cca 13 eura sve. Za nalaz i ekg zvala svoju dokt, objasnila joj sve. Dosla kod nje ona mi napisala nalaz i napravila ekg.
Što se tice pikanja, ja sam valjda najveća plasljivica svih vremena. Bjezala iz skole kad je pikanje bilo, padala u nesvijest, doslovno trauma. Kad je moje pikanje krenulo rekla sam mužu sa će on morati jer ja nemogu to jednostavno. Popila 2 case vina, suza suzu goni placem vristim nemogu. Krenem pa opet nemogu, nedam mu. Nekako je naposljetku ubo, ali od panike sam mu brzo rekla da izvadi, iako niista nije boljelo. Vise od pola propisane doze ostalo, i ja momentalno zabodem ponovo. Smijali smo se poslije ko ludi. Zbilja ne boli, jaako je tanka iglica, i taj pen je zakon. Svaki dan je bilo sve lakše, i skužila sam kad se opustim skroz ne osjetim bas nista, i ne ostane nikakav trag. Mozes malo i ledom za pocetak. Uglavnom, sretno mila💜💜💫💫🍀🍀
Btw, šifra za zasticenu datoteku- probaj s datumom rođenja, prve 4 znamenke. To je meni bilo😁
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Srculence Tnx. Znači obavim kks, urin i EKG i onda pregled anesteziologa ako sam dobro shvatila? Ili je dovoljno napraviti te pretrage pa anesteziolog u Pragu to pogleda? Jer mi u mailu nije napisala da trebam otići kod anesteziologa, ja sam dr. napisala da mi i za njega treba uputnica?? Ja sam isto mužu već najavila da će me bosti, ali vidjet ću kako će to ići, teško da ćemo se uskladiti jer on uvijek radi jutarnje. Vjerujem da će prva biti najgora, a da će kasnije ići lako ♥️a što se šifre tiče, napisala mi je Jelena u drugom mailu- godina rođenja🫣🥰
Btw. Jučer mi je Jelena kad sam ju tražila potvrdu koja mi treba za HZZO rekla da su oni dobili info da su zaustavili postupke i da se raspitam🥴 nadam se da je dobila krivu info😳
Tratinčice hvala ti. Pitat ću ju još za taj lijek. Pikanja se jako bojim, ja kad mi krv vade okrenem glavu, ne mogu to gledati. Jako me strah tog pikanja, ali znam za koji cilj je, pa ću nekako preživjeti. Jako me strah OHSS-a. Znam da si ga ti dobila, ali ne sjećam se kakvu si ti stimulaciju imala. Doduše moj AMH je 13, a tvoj preko 30 ako se ne varam.
Lottanismo pričali sa doktorom, danas mi je odg na mail odmah. Rekla je da ako želim konzultacije da će biti tek sredinom trećeg mjeseca i da dr.Mardešić ne radi online konzultacije??? Rekla je da će biti brže ako se ovako telefonom čujemo. Tako da ću je zvati sljedeći tjedan i pitati sve što me još zanima. Naravno ako želim mogu imati online konzultacije ali onda valjda sa drugim doktorom, a Neda mi se čekati toliko. Koliko sam ja shvatila oni po tvojim nalazima propisuju terapiju, ja sam im sve poslala i dobila protokol. Sve detaljno objasni, moram im se javiti prvi dan menge i drugi dan da sam se počela pikati tako da znaju planirati dalje.
Samo pitaj ❤️❤️❤️ ti isto nisi imala konzultacije?
Evo dobila danas odgovor, nije mi poslala jos protokol samo kaze da ce se sastojati od Rekovelle 7 plus Orgalutran. zapravo me pitala slazem li se da mi posalje protokol, pa naravno da se slazem
moj amh je izmedu 41-44, kako koji nalaz, tako da vjerojatno necemo imati slicno. Svakako se nadam nekim online konzultacijama, makar i s njegovom kceri kako Tratincica kaze :)
Sto se tice bockanja, i mene je strah, ali Leona, ako su svi mogli mozemo i mi! prvi put ce biti najgore a onda ce ici ko od sale!
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lotta, to je bio moj protokol 🤗😃 i stoperica mi nije bila Ovitrelle kako je bilo prvo napisano, nego su mi tamo dali neku drugu zbog hipera, čisto da se znaš pripremiti, na možda, mijenjanje stoperice.
Srculence, možda si negdje pisala.. Planirate raditi kakav prenatalni test? 😘 Kako si?
Trudimo se od 9/21.
Lotta, to je bio moj protokol 🤗😃 i stoperica mi nije bila Ovitrelle kako je bilo prvo napisano, nego su mi tamo dali neku drugu zbog hipera, čisto da se znaš pripremiti, na možda, mijenjanje stoperice.
Srculence, možda si negdje pisala.. Planirate raditi kakav prenatalni test? 😘 Kako si?
Pretpostavila sam da cemo nas dvije imat slicno, ako ne i isto moram se psihicki pripremit na taj ohss, moji jajnici nisu ful PCOS ali imaju ciste, tako da ocekujem da budu jaaaaaaako oprezni
moram sad provrtiti na stare stranice da vidim sto si pisala
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji