Sad si me zbunila malo, imate li koju dobru jajnu stanicu već sad?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Srculence, Da da, punkcija je bila danas..ali sam se sad totalno zbunila na njenu poruku 🤣 nećemo joj zamjeriti, pod šokom je...🙈
Naša koordinatorica je bila Andrijana. Sve što smo rekli, tako je i bilo. 😊
Moram priznati da mi se Jelena nije baš nešto svidjela, s njom sam provela dan aspiracije jer je moja Andrijana bila bolesna. Meni nije baš sjela, ali to je možda osobni dojam, ipak je žena samo mijenjala pa je bila izgubljena. Šta da kažem kad je poslala mog muža u lab da da uzorak dok su meni vadili krv, pa kad su ušli je on rekao zašto smo mi tu 🤣🤣 mislim, svaka ima svoj način rada, ali evo..
Trudimo se od 9/21.
Lola stvarno vam se svašta nakačilo na vas, nadam se da je ovo zadnje što ste morali proći. Ne mogu ni zamisliti koliko te bolilo 😔🫂❤️ Što su rekli, kakav je sad planira za dalje? Odmah spajaju sa stanicama donora pa se čeka da se razviju do blastica ili to ide nekako drugačije?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Tratincice jooj ubi me sad🙈 Andrijana je bila moj favorit ali cekala sam na njen odgovor preko mjesec dana, i tako sam krenula s Jelenom🤷♀️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Tratincicejooj ubi me sad🙈 Andrijana je bila moj favorit ali cekala sam na njen odgovor preko mjesec dana, i tako sam krenula s Jelenom🤷♀️
Ma ne sekiraj se, sve 3 su one dobre, drage i vesele. Takav sam ja dojam dobila. Možda je to samo moj osobni da mi je više sjela Andrijana. Možda je bila odsutna ili sl, jer meni je zbilja brzo odgovarala.
Koliko sam tamo primjetila, Andrijana najviše uzima hzzo slučajeve jer sve zna o tome, a Jelena i Marina uzimaju tko ide "privatno". Znam da nam Jelena nije ništa znala objasniti o plaćanju dalje..🤣🙈
Trudimo se od 9/21.
Oprostite cure bila sam bas u soku . Jer mi nije u redu dakle da na temelju jednog nalaza tlaka odredis da necete ic u anesteziju, kao i po mojim kilama trebala bi biti jaka anestezija i da se jednostavno boje, sve je to u redu da su mi to ranije komunicirali covjek bi popio normabele ili nesto i nesto za bolove. Da zaista me bolilo i proplakala sam cijelo vrijeme tamo ali eto sto se moze. Ovako , ukupno je aspirirano 12 folikula od cega su 4 js dobre kvalitete MII, a 4su MI (nisu dovoljno zrele i njih se jos ceka sad u labu da li ce uspjet dozrijet). Sto bi bilo super ako i one uspiju to bi bilo 8js al ako budu samo te 4 to mi je onako :( plus je pitanje oce se i te 4 oploditi.. koordinatorica nam je Marina i iskreno jakoooo jako sam ljuta na nju jer vidile ste i same koje smo sve komplikacije imali a realno radi nje. Danas je neki praznik i nema skoro nikog na klinici, svi pricaju ceski i jedva sam ista razumjela sto smatram neprofesionalno nadasve. Bile su one drage milovale su me cijelo vrijeme i to , ali koordinacija je ispod 0 zbog te koordinatorice. Ne znam jel koja od vas imala tako oocitu MI? I dali su se u labu uspile razviti?
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola, baš mi je žao što je sve tako ispalo. Tlak si imala od silnog stresa i da, nikako nije u redu 5 min prije reći "vi nećete u anesteziju" 😤 tko je radio punkciju??
Ja sam imala 22 jajne stanice, 20 odličnih i 2 MI i te su mi propale do sutra ujutro, što ne mora značiti da će i tebi.. 🤷♀️
Slažem se s tobom, kriva je jedino koordinatorica zbog takve ne organizacije, mi zaista s tim nismo imali nikakvih problema, a koliko se sjećam ni Momtobe.
Ne možeš ništa promijeniti, odmorite se, opustite kolilo možete i čekamo lijepe vijesti o blasticama🤩
Trudimo se od 9/21.
Lola, žao li je da vas zadnjih dana tako loše ide vezano za cijelu organizaciju i postupak. Zbilja jako, jako želim da uspijete i sve ovo što prije zaboravite. Navijam za svaku tvoju stanicu 🍀
Nama je koordinatorica bila Andrijana i s njom smo bili zadovoljni. Moj osobni dojam je da je dijelom usiljeno ljubazna, a možda sam u krivu i jednostavo se prirodno tako krevelji dok priča 😂 I čini mi se da mi je predstavila OHSS puno bezazlenijim nego što je. Ali neke ozbiljnije zamjerke nemamo i mogli bismo ju preporučiti.
Na dan aspiracije Andrijana je bila u izolaciji i s nama je bila Marina. Ona mi je više sjela po pitanju komunikacije uživo, jasna, glasna, sve se znalo kako i što. Jelenu nisam upoznala.
Meni se čini da i s koordinatoricama nema nekog strogog pravila…
Javljaj nam se ❤️🍀
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Momtobe, HAHAHAAHAA😂😂😂😂 hvala ti, suza mi ide od smijeha 😂😂😂
Trudimo se od 9/21.
ma da bas se sve poslozilo krivo i eto.. ja sam sama doslovno bila bez koordinatorice jer je praznik, odma si nesigurniji jer jezik ne znas ok razumijem dosta al nije to iato, pa da bar engleski znaju :/ uglavnom na 12 aspiriranih definitivno je los rezultat ako mi ove 4 propadnu sti je ocito izgledno :( ali eto.. iskreno mislim da ovo vise necemo prolaziti previse stresa i svega a realno za dosta los rezultat ne znam 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ to mi je trenutno misljenje . S bolovima sam sad malo bolje , proc ce
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sortiraj odgovore
Najstariji