Cure moja beta je upravo stigla, 9 dpt 113,3 🥰 To je dobro, jel tako?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Cure moja beta je upravo stigla, 9 dpt 113,3 🥰 To je dobro, jel tako?
Odličnaaaa, juuupiiii❤🥳🥳🥳
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bopsich čestitam, to je predivna beta💜💜 Hvala ti na savjet,svakako još moram sjesti s mužem i sve dobro proći🥰
Tratinčice hvala od srca na detaljnim informacijama koje će sigurno jako pomoći meni i svima koju budu čitali. I baš sam te htjela pitati jeste uzeli embryoglue ili ass.hatching, ti već doskočila🥰🫶 Znači brat bratu, za 2 dolaska i ako uspije iz prve cca 4700 ako sudjeluje hzzo, 6000 e bez hzzo.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Bravoooo Bopsich 💕🫶🏻☺️☺️☺️ bas lijepe vijesti.
Hvala cure, znam da nije vrijedno zivciranja i da ne mogu na to utjecati ali je totalno krivi trenutak em iovako ono financije i to sve gledas kako hendlati, pa se bojis svega sto te ceka sada (pikanje itd) , i onda taj stres. Ma ovdje nije uopce kao u drugim firmama, cura koja je zadnja dosla ima debelu vezu s vlasnicima tako da .. strasno ugl i bas sam jako uznemirena. Znam imam ja pravo i na biro i sve al svejedno jace je od mene . Sorry na negativi ::
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Bopsich čestitam, to je predivna beta💜💜 Hvala ti na savjet,svakako još moram sjesti s mužem i sve dobro proći🥰
Tratinčicehvala od srca na detaljnim informacijama koje će sigurno jako pomoći meni i svima koju budu čitali. I baš sam te htjela pitati jeste uzeli embryoglue ili ass.hatching, ti već doskočila🥰🫶 Znači brat bratu, za 2 dolaska i ako uspije iz prve cca 4700 ako sudjeluje hzzo, 6000 e bez hzzo.
Eto da, tako je nama nekako bilo.
S tim da eto, puno novaca smo dali za smrzliće jer smo ih imali dosta i na dan aspiracije nas je izašlo više od dogovorenog jer sam ja imala 22 jajne stanice za obraditi. A u cijenu je uključeno do 10js ja mislim, pa smo mi imali i tu nadoplatu.. ali eto, to je nešto što ne možemo znati unaprijed. 🤗
Ja sam pisala baš kako je nama bilo, plus-minus🙈
Trudimo se od 9/21.
Lola, tehnološki višak tj redoviti otkaz se ne može dati djelatniku na bolovanju, pa imaš opciju. Od firme do firme i ustnove različiti su kriteriji tko postaje tehnološki višak,znam da je u nekim ustanovama po principu tko je zadnji došao postaje višak. Znam da je stres,i sama se stresam nekad previše zbog posla, ali vjeruj mi kad ti kažem a i sebi: nije vrijedno. Posložiti će se opet sve, a nama treba čista,mirna i razumna glava. Šaljem hug🫶
da, ali ja cu otvorit bolovanje kad budemo za Prag isli (oni mozda vec ovaj mj nekog otpuste) - a i cisto sumnjam da ce me itko drzat na bolovanju do bete.. a i ako ne uspije iz prve, ionako pogotovo mi onda otkaz ne gine (radi prethodnog bolovanja jel)
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Bopsich, čestitam na top beti! Predviđam dečka. 💙
No give up, baš sam se vratila na 6. stranicu foruma gdje sam pisala o našim troškovima i kopirala. Nama je hzzo također pokrio dio, a mi smo ovo doplatili:
2 400 kn smještaj za 7 noći
11 200 kn za sam postupak
1 300 kn za zamrzavanje dodatnih embrija (mislim da hzzo pokrije 2 ili 3). Rečeno nam je da čuvanje malih snjegovića plaćamo svake godine oko 800 kn sve dok ih budemo htjeli čuvati. Naravno, možete ih koristiti kad god.
Tome dodajte oko 7 000 kn za lijekove jer recept iz Petrove vjerojatno do danas ne bih dočekala koliko su spori i neorganizirani te putne troškove automobilom.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Lola, imaš pravo na bolovanje od transfera do bete, nekih 14 dana. Ja sam bila na bolovanju do prvog pregleda, dakle od 6.8 do 31.8, i onda su mi samo promjenili na komplikacije. 🤗
.
Momtobe, bome su poskupili od kad ste vi išli. Sad je čuvanje embrija 1 god oko 1500kn.. I mi smo platili puno više, mislim da su i poskupili a i kod nas je bilo više posla valjda 😂😂 Ali poskupili su sigurno😒
Trudimo se od 9/21.
Ove godine sam platila 150 € čuvanje za 2023. Onda sljedeće očekujem bar 200. Što je, tu je… Čuvat ćemo dok se svi ne pomire s time da sam ja žena za jedno dijete 😂
Mislim da Loli nije probem dobiti bolovanju nego biti na bolovanju kad je zaposlena tu gdje sada radi. Meni su najprije pisali šifru koja je za ‘komplikacije s potpomognutom oplodnjom’. Na to sam dobila 3 tjedna. Onda ima druga šifra za ‘postupak potpomognute oplodnje’ i to sam koristila od transfera do bete, 2 tjedna. Nakon toga sam se vratila raditi i otišla na komplikacije tek za 6 mjeseci. Tratinčice, ti više ne radiš?
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Ove godine sam platila 150 € čuvanje za 2023. Onda sljedeće očekujem bar 200. Što je, tu je… Čuvat ćemo dok se svi ne pomire s time da sam ja žena za jedno dijete 😂
Mislim da Loli nije probem dobiti bolovanju nego biti na bolovanju kad je zaposlena tu gdje sada radi. Meni su najprije pisali šifru koja je za ‘komplikacije s potpomognutom oplodnjom’. Na to sam dobila 3 tjedna. Onda ima druga šifra za ‘postupak potpomognute oplodnje’ i to sam koristila od transfera do bete, 2 tjedna. Nakon toga sam se vratila raditi i otišla na komplikacije tek za 6 mjeseci. Tratinčice, ti više ne radiš?
Da draga upravo tako .. a sad kad otvorim vidjet ce po sifri sve i naravno da ce se mene rijesiti .. jedino ukoliko do tada nesto ne rijese s teh viskom, da vucem bolovanje skroz do bete i da se nasam da ce uspjeti iz prve. Ma bas sam koma evo :(
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji